vrijdag 25 juni 2021

De Grote Reset: een nieuwe vorm van slavernij

WEF-globalist Klaus Schwab verklaart dat niet-gevaccineerde mensen een bedreiging voor de mensheid vormen



WEF-hoofd Klaus Schwab, zegt dat mensen die weigeren in te stemmen met het plan een bedreiging vormen voor alle anderen. Hij, de Britse premier Boris Johnson, de Franse president Emmanuel Macron, de Duitse bondskanselier Angela Merkel en veel van de andere gebruikelijke verdachten zijn het er allemaal over eens.

Deze internationale ‘leiders’ ondertekenden een brief waarin staat dat de volgende fase van de plandemische overgang naar een nieuwe wereldorde het noodzakelijk maakt dat de sociale ingenieurs en maatschappelijke architecten van de wereld ‘een robuustere internationale gezondheidsarchitectuur bouwen die toekomstige generaties zal beschermen’.

In de brief wordt verder verklaard dat het Wuhan-coronavirus (Covid-19) “de grootste uitdaging voor de wereldwijde gemeenschap sinds de jaren veertig” is, en voegt eraan toe dat er in de komende jaren zeker nog “andere pandemieën en andere grote gezondheidsnoodsituaties” zullen zijn.

“Geen enkele regering of multilaterale instantie kan deze dreiging alleen aanpakken”, voegt de brief eraan toe.

“De vraag is niet óf, maar wanneer. Samen moeten we beter voorbereid zijn om pandemieën op een sterk gecoördineerde manier te voorspellen, te voorkomen, op te sporen, te beoordelen en er effectief op te reageren. De Covid-19-pandemie is een grimmige en pijnlijke herinnering geweest dat niemand veilig is totdat iedereen veilig is. “

Chinese virusvaccins zijn het eerste deel van het merkteken van het beest

Schwab verklaarde slechts een paar weken geleden dat hij gelooft dat “niemand veilig zal zijn” tenzij “iedereen is ingeënt.”

Het maakt niet uit of een “vaccin” experimenteel is en nog klinische proeven ondergaat, wat het geval is voor alle Chinese virusvaccins die momenteel worden verspreid. Als de regering zegt dat je het moet krijgen, dan moet je het ook krijgen, betoogt Schwab.

De andere ondertekenaars hebben in wezen verklaard hetzelfde te geloven. Alle injecties, ongeacht het doel of de risico’s die ermee gepaard gaan, moeten door de hele mensheid worden genomen zodat iedereen zich “veilig” voelt tegen enge ziektekiemen uit China of elders.

Dit zal een “publiek goed” tot stand brengen dat zal voldoen aan de principes van de Nieuwe Wereld Orde zoals lang gepland door de geheime genootschappen, en zoals afgebakend op de Georgia Guidestones, in de Noahide wetten, en in andere belangrijke diepe staatsteksten die functioneren als blauwdrukken voor een toekomstige totalitaire wereld.

Wuhan coronavirus (Covid-19) plandemic is slechts een stukje van dit veel grotere agenda, wat inhoudt injecteren hele mensheid het eerste stuk van het merkteken van het beest . Zodra de vaccin “software” is geïnstalleerd, zullen er later meer componenten worden toegevoegd om totale en absolute aanbidding van het “beest” te bewerkstelligen.

Niemand zal iets kunnen kopen of verkopen zonder eerst “gevaccineerd” te zijn. Door ermee in te stemmen zich te laten vaccineren, betuigen mensen hun aanbidding en trouw aan het beestensysteem van de Nieuwe Wereldorde dat bekend staat als de westerse ‘geneeskunde’, die hen voor altijd tot slaaf maakt door middel van leugens en misleiding.

“Het belangrijkste doel van dit verdrag zou zijn om een ​​benadering van de hele regering en de hele samenleving te bevorderen, de nationale, regionale en mondiale capaciteiten en veerkracht tegen toekomstige pandemieën te versterken”, luidt de brief verder.

“Dit omvat een aanzienlijke verbetering van de internationale samenwerking om bijvoorbeeld waarschuwingssystemen, gegevensuitwisseling, onderzoek en lokale, regionale en wereldwijde productie en distributie van medische en volksgezondheidsmaatregelen zoals vaccins, medicijnen, diagnostiek en persoonlijke bescherming te verbeteren. apparatuur. “

Meer gerelateerd nieuws over de wereldwijde overgang naar het nieuwe tijdperk is te vinden op Prophecy.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

-----------------------

WHO plaatst meer en meer Build Back Better propaganda die het WEF ook verkondigt


Dat het WHO een politiek agenda heeft staat al langer vast, maar het valt ons op dat men meer en meer het WEF Great Reset programma verkondigt. Een programma dat begin de Covid crisis uitgerold werd, maar reeds jaren voorbereid en gesteund door vele multinationals. En dat alles voor een mooiere toekomst. Uiteraard.

https://www.weforum.org/great-reset

The Great Reset!? ‘Kijk naar China’, zegt Prof. Bob de Wit.

‘We need a Great Reset’ zegt Klaus Schwab, de oprichter en voorman van het World Economic Forum, dat jaarlijks in het Zwitserse Davos samenkomt met de superrijken en meest invloedrijke mensen op aarde, ook wel de 1% genoemd. Wat wil Schwab precies? Wat betekent nou die Great Reset? En hoe krijgt die dan vorm? Ik bespreek met met Professor Bob de Wit (hoogleraar Strategisch leiderschap) die de afgelopen jaren het geo politiek schaakbord bestudeerde. Dat resulteerde in het nieuwe boek ‘Society 4.0’ wat een manifest is van ‘zorg’ maar ook ‘hoop’. Volgens De Wit is de Great Reset onontkoombaar en volkomen cyclisch omdat we aan het einde zitten van het industriële tijdperk dat simpelweg op is. ‘Echter, de koers die het World Economic Forum heeft ingezet is een weg van ondemocratisch bestuur, zonder feed back mechanismes en een systeem zonder rem leidt tot een dictatuur’, aldus De Wit.

‘Het is dus zaak dat wij, de burgers, zelf naar de tekentafel gaan om onze ideale wereld vorm te geven’ zo oreert hij tijdens de uitzending van bijna 50 minuten.

Professor Bob de Wit nodigt dan ook iedereen uit om mee te denken over deze toekomst en daagt ons uit in hoofdstuk 8 van zijn visionaire boek, dat 11 december nog bejubeld werd door oud premier Jan Peter Balkende tijdens de boekpresentatie op de Nyenrode Business University.

Deze uitzending is de eerste in een nieuwe reeks bij blckbx.tv onder de titel ‘kijken in de toekomst’ waarbij we grote denkers en/of oudgedienden horen over de toekomst die ons te wachten staat. Ook zullen er mensen aan tafel komen die sommigen van onze kijkers beschouwen als “establishment” maar dat maakt het niet minder boeiend om te kijken in de toekomst, die zij denken te zien.

Op de website http://society4th.org​, kun je alles vinden rondom het boek en dit co-creatie project. Afwachten is dus niet meer nodig.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)
 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...