woensdag 28 juli 2021

Eric Clapton hekelt vaccinbewijzen voor concerten: ‘Discriminatie’

Eric Clapton hekelt vaccinbewijzen voor concerten: ‘Discriminatie’

RTL Boulevard/ANP   21-7-2021

 

© Aangeboden door RTL Boulevard

Eric Clapton is niet van planten om optredens te verzorgen bij concerten waar het publiek moet bewijzen te zijn ingeënt tegen Covid-19. Dit heeft hij laten weten nadat bekend werd gemaakt dat in Groot-Brittannië vaccinpassen nodig zijn om nachtclubs en concertzalen binnen te komen.

De verklaring van Clapton werd via het Telegram-account van filmproducent en architect Robin Monotti gedeeld. Die is, net als Clapton, sceptisch over de noodzaak van vaccinatie tegen het coronavirus. Clapton liet eerder al weten slechte ervaringen te hebben met het Covid-vaccin nadat hij zijn prikken had ontvangen. Ook dat meldde hij via het Telegram-account van Monotti.

In zijn verklaring spreekt de inmiddels 76-jarige gitarist over "gediscrimineerd publiek". "Tenzij er voorzieningen zijn getroffen zodat alle mensen aanwezig kunnen zijn, behoud ik me het recht voor om een show te annuleren", laat Clapton weten.

De verklaring op Telegram gaat vergezeld van een link naar het anti-lockdownlied Stand and Deliver van Clapton en de Noord-Ierse zanger Van Morrison. Overigens is Eric Clapton pas in mei van het volgend jaar te zien in Groot-Brittannië.

Rocker Says No Concerts if Proof of Vaccination Is Required

July 22, 2021

Rock star Eric Clapton gave a firm no to performing in concert venues that will require people to present proof of vaccination to attend his concerts.

Clapton posted his announcement on Telegram after British Prime Minister Boris Johnson said vaccine passes will be needed to go to nightclubs or other entertainment venues.

In May 2021 Clapton had previously shared his negative experience with having gotten the vaccine, calling it “disastrous.” At the time, he blamed “the propaganda” for “overstating the safety of the vaccine.” He reportedly got the AstraZeneca vaccine in February 2021.

 


SOURCES:

Yahoo! Entertainment July 21, 2021

Rolling Stone May 16, 2021

 

Read also:

Soros and Gates Partner Up to Buy COVID-19 Test Company

Proposed Law Will Enable Social Media to Censor Content Considered ‘Misinformation’

 


 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...