maandag 12 juli 2021

 

Britse minister: volledig gevaccineerden hebben veel meer kans om Covid te krijgen

juli 12, 2021  1729  2

Was het een (Freudiaanse) verspreking of misschien een hint? Grant Shapps, de Britse minister van vervoer, heeft een nogal opmerkelijke verklaring afgelegd in het ochtendprogramma BBC Breakfast. Hij zei dat mensen die twee vaccinaties hebben gehad, volledig gevaccineerde mensen, een veel grotere kans hebben om het Coronavirus te krijgen, bericht uncutnews.ch.

Hij schijnt zich te hebben vergist, want tijdens het interview drong hij er bij de mensen op aan vooral de tweede vaccinatie te halen. “Het is heel belangrijk voor de samenleving dat we iedereen vaccineren”, zei Shapps tegen presentatrice Naga Munchetty, die eraan toevoegde dat iedereen binnenkort de kans krijgt om die tweede prik te krijgen en “volledig beschermd” te zijn.

Stefan Noordhoek plaatste de beelden van de Freudiaanse verspreking op Twitter en schrijft:

Voormalig beurscommentator Willem Middelkoop zag de beelden ook. “Het is officieel”, tweette hij. En gezondheidswetenschapper Yvonne Simons schrijft: “In het Verenigd Koninkrijk beginnen ze een beetje eerlijkheid te tonen”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...