dinsdag 27 juli 2021

 

‘Een media epidemie!’


 

Dat we te maken hebben met massale hersenspoeling door de media, wordt beaamd door 's werelds leidinggevende viroloog en griepspecialist, professor John Oxford van de Queen Mary University in Londen. 

‘Persoonlijk zou ik zeggen dat het beste advies is om minder nieuws op televisie te kijken dat sensationeel is en niet bepaald goed. Ik beschouw deze covid uitbraak als een ernstige wintergriep epidemie. Vorig jaar hadden we achtduizend doden (in de UK) in deze categorie, waarvan 65% hartkwalen hadden enzovoort. Ik geloof dat covid dat nummer niet zal overschrijden. We lijden onder een media epidemie!’ (27A)



'We lijden onder een media epidemie.'

DR JOHN OXFORD,
'S WERELDS LEIDINGGEVENDE VIROLOOG

 

Hysterie is besmettelijk



De boodschap die over de hele wereld verspreid werd, is: ‘Vele miljoenen zullen sterven aan covid-19. Het is dertig maal zo dodelijk als de gewone griep!’ Door testen op antistoffen ontdekte men later echter dat tot 27% van de bevolking allang het virus gehad en overwonnen heeft. Daaruit blijkt dat het dodental van covid-19 vergelijkbaar is met de gewone griep: minder dan 0,4 % (27B).

Of, zoals de viroloog professor Dr. Giulio Farro zei:

De algemene klinische resultaten van COVID-19 kunnen uiteindelijk vergelijkbaar zijn met ernstige seizoensgebonden griep, met een sterftecijfer van ongeveer 0,1%, of pandemische griep.

Maar daar geven overheid noch grote media aandacht aan.

De paniek is gezaaid, het volk is doodsbang gemaakt en heeft fundamentele rechten en vrijheid uit handen gegeven.

De mensheid is bereid alles te aanvaarden van de overheid, als ze zich maar weer ‘veilig’ kunnen voelen.

Een voormalig rechter aan het Britse Hooggerechtshof zegt hierover (28):



'Meestal geven mensen vrijwillig hun vrijheid op als ze zich willen beschermen tegen een externe dreiging. En de dreiging is meestal een echte dreiging, maar wordt meestal overdreven. Ik ben bang dat we dat nu zien. Iedereen die geschiedenis heeft bestudeerd, zal hier de klassieke symptomen van collectieve hysterie herkennen. Hysterie is besmettelijk.'

 

LORD JONATHAN SUMPTION, VOORMALIG RECHTER VAN BRITS HOOGGERECHSTHOF

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...