zaterdag 10 juli 2021

 

The Telegraph: Covid’s “derde golf” zal een massale dood zien onder de GEVACCINEERDEN

april 9, 2021    42        50805

Er komt een “derde golf” van het Coronavirus onze kant op. En degenen die erdoor zullen worden getroffen, zijn de “gevaccineerden” die hebben toegestemd om zich te laten injecteren met experimentele gentherapiecocktails die hen vatbaarder hebben gemaakt voor ziekte en dood.     

Begraven in een rapport samengesteld door de Scientific Pandemic Influenza Group on Modeling (SPI-M), is een bekentenis dat de meeste mensen die zullen sterven tijdens de zogenaamde derde golf, de al volledig gevaccineerden zullen zijn tegen het Coronavirus.

Screenshot The Telegraph

 

“De heropleving van zowel het aantal ziekenhuisopnames als het aantal sterfgevallen wordt gedomineerd door degenen die twee doses van het vaccin hebben ontvangen, die respectievelijk ongeveer 60 en 70 procent van de golf uitmaken”, onthult het rapport.

“Dit kan worden toegeschreven aan de hoge niveaus van vaccinatie in de meest risicovolle leeftijdsgroep”, legt het verslag verder uit.

Ja, dat heb je goed gelezen. De sterfgevallen van de derde golf zullen voornamelijk vallen onder de mensen die gevaccineerd zijn.

De redenering van de groep is dat ongeveer 10 procent van de 50-plussers die worden gevaccineerd geen bescherming van het vaccin zullen genieten, dit op basis van een veronderstelde 90 procent “werkzaamheid”. Deze 10 procent komt neer op ongeveer 2,9 miljoen mensen.

De ene analist voorspelt ongeveer 40.000 sterfgevallen, terwijl een ander dichter bij de 60.000 sterfgevallen zit. Hoe dan ook, dit is een groot aantal doden als gevolg van een ‘vaccin’ dat op zichzelf volkomen overbodig is, aangezien het Covidvirus zelf niet eens zo’n hoog risico vormt.

Terwijl één op de 200 mensen zou zijn gestorven tijdens de “eerste golf” – en we weten dat dit drastisch overdreven was – voorspellen deskundigen dat maar liefst één op de 70 mensen zal sterven tijdens de derde golf, en dat allemaal dankzij het vaccin.

In de zomer zijn er over de hele linie minder infecties, maar wacht maar tot de herfst en winter

Nadat zij kritiek hadden gekregen omdat zij te “pessimistisch” zouden zijn geweest, hebben sommige modelleurs sindsdien een rooskleuriger beeld geschetst van hoe het met iedereen die is gevaccineerd wel goed zal komen. Dit geeft de mensen een goed gevoel en zal dus waarschijnlijk het narratief zijn dat voorwaarts wordt bestendigd.

Maar als mensen dood neervallen, zullen ze dan het verband leggen met de vaccinaties, of krijgen de niet-gevaccineerden gewoon weer de schuld? Het medisch establishment lijkt altijd een manier te hebben om iets anders de schuld te geven dan de ware oorzaak.

Toch voorspellen niet alle bronnen mooie resultaten voor de gevaccineerden. Eén analist zegt dat de controversiële AstraZeneca-injectie “infecties” na twee doses slechts met ongeveer 31% zal verminderen. Anderen zeggen dat de injecties iets beter zouden kunnen presteren met ongeveer 63-65 procent.

AstraZeneca claimt ondertussen een werkzaamheid van 94 procent en negeert daarbij de hordes ontvangers van de prik die doodvallen door bloedstolsels als gevolg van de injectie.

Het seizoensgebonden aspect moet ook in overweging worden genomen, aangezien een grotere blootstelling aan zonlicht en andere factoren over het algemeen minder ziekte betekenen tijdens de warmere maanden. Wacht maar tot de herfst en winter, wanneer de seizoensziekten zich beginnen te “verspreiden” en elke gevaccineerde persoon wiens lichaam is voorbereid om onnatuurlijk te reageren op blootstelling aan ziekteverwekkers, zijn of haar immuunsysteem in overdrive ziet gaan.

Denk aan cytokinestormen zoals deze wereld nog nooit heeft gezien, resulterend in massale ziekte en dood.

Sla de prik over en leef gewoon je leven

Zelfs de voorstanders van vaccinatie beginnen toe te geven dat de natuurlijke immuunrespons van mensen kan worden toegeschreven aan dalende infectiecijfers, zelfs zonder de inentingen. Tegelijkertijd pushen ze ze als een manier om de R-rate laag te houden, ondanks het feit dat velen verwachten dat die zal stijgen door de massale injectiecampagnes.

“… het is de moeite waard in gedachten te houden dat een aanzienlijk deel van deze ongevaccineerde mensen al immuniteit zal hebben van een eerdere infectie, of op zijn minst enige natuurlijke immuniteit van een ander Coronavirus”, wijst een bron aan die anders vaccinatie lijkt te steunen.

Aan de andere kant worden de trieste modellen die toegeven dat vaccinaties tot meer sterfgevallen zullen leiden ook gebruikt om te suggereren dat de lockdowns en restricties moeten blijven bestaan, wat volgens dezelfde geciteerde bron hierboven niet het geval zou moeten zijn.

Bronnen:
The Telegraph.co.uk
Fos-Sa.org
NaturalNews.com
Vaccines.news

“Doorgaan met het baseren van beleid op modellen die al verouderd zijn tegen de tijd dat ze worden gepresenteerd kan geen verstandige manier zijn om beslissingen te nemen over de vrijheid van de natie”, betoogt het.

“Het is tijd om verder te gaan – voorzichtig, maar vastberaden – met het vrijgeven van beperkingen op basis van gegevens, niet op data, en zeker niet op modellen”.

U kunt de volledige analyse lezen onder deze link.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...