maandag 6 september 2021

De schande van België:  Brussel gaat de totalitaire maatregelen van Macron overdoen ... 

Brusselaars kom naar Vlaanderen een pintje drinken en boycot uw café 's, restaurants, congressen en musea 's enz...  ook na deze dictatoriale maatregelen.  Cafébazen en resto's uitbaters zijn geen politieagenten! Zij mogen niet dergelijke controles uitoefenen op hun medeburgers, daar hebben zij geen enkele bevoegdheid toe!

Niet gevaccineerden organiseer u tegen deze komende dictatuur en kom samen op privé terrein om een pint te drinken enz... of voor de dapperen neem allen een stoel mee en zet u op de openbare weg voor de café 's en drink daar uw pint leeg! 

Maar vooral ken de (dodelijke) nadelen van deze experimentele vaccinatie-genterapie en laat u niet misleiden, alleen om maar ergens in een café een pint te kunnen drinken!

 

 ©  AFP

Alles om het niet-gevaccineerden zo lastig mogelijk te maken: Brussel is op weg naar pasjessysteem

De “voorbereidingen” zijn getroffen. Het ziet ernaar uit dat Brussel de Franse tactiek gaat toepassen om de vaccinatiegraad op te krikken. Die bestaat eruit het leven van ongevaccineerden zo vervelend mogelijk te maken. Op café, restaurant, congressen, musea… overal zal je je coronapas moeten presenteren.

Arthur De Meyer  in GvA.be


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...