donderdag 7 oktober 2021

 

VAXX MISLUKKING: Studie toont aan dat antilichamen in de volledig gevaccineerden na drie maanden sterk AFNEMEN

10/04/2021 / Door Zoey Sky



Big Pharma en de Amerikaanse regering blijven het publiek verzekeren dat het veilig is om gevaccineerd te worden, omdat dit de verspreiding van het Wuhan-coronavirus (COVID-19) kan helpen voorkomen. Maar volgens een onderzoek nemen antistoffen bij mensen die volledig zijn ingeënt tegen het coronavirus  binnen drie tot zeven maanden af .

Waarom dalen de niveaus van de antilichamen bij gevaccineerde mensen?

In een rapport van de Zweedse nationale omroep  Sveriges Television AB (SVT), heeft één onderzoek aangetoond dat Zweden en andere zwaar gevaccineerde landen meer doorbraakinfecties hebben geregistreerd onder volledig gevaccineerde personen, wat de vraag oproept waarom regeringen überhaupt aandringen op vaccinmandaten. .

Bevindingen onthulden ook dat de antistoffen niveaus onder volledig gevaccineerde mensen "sneller afnemen dan onderzoekers eerder dachten."

Voor het gemeenschapsonderzoek analyseerden onderzoekers gegevens van meer dan 2.000 zorgmedewerkers. Het onderzoeksteam wilde meer leren over immuniteit na het coronavirus en het effect van vaccins, ook rekening houdend met hoe snel de immuniteit afneemt bij gevaccineerde personen.

Resultaten hebben aangetoond dat bij met Pfizer gevaccineerde mensen die niet besmet raakten met coronavirus, de antistoffen niveaus na drie maanden waren gehalveerd. Binnen zeven maanden bleef slechts 15 procent van de oorspronkelijke niveaus over, wat wijst op een daling van 85 procent, zegt  SVT .

Omdat de zorgmedewerkers die het AstraZeneca-vaccin kregen later de booster-injectie kregen, konden de wetenschappers hen slechts drie maanden volgen. De afnamesnelheid van antistoffen niveaus is echter nog steiler.

Na slechts drie maanden hadden degenen die het AstraZeneca-vaccin kregen nog maar een vijfde van de door Pfizer gevaccineerde antistoffen spiegels (een afname met 80%).

Sommige deelnemers ontvingen het Moderna-vaccin, maar de groep was te klein en had een te korte follow-uptijd, wat niet genoeg was voor de wetenschappers om iets afdoende conclusies te trekken.

Charlotte Thalin, onderzoeksleider, zegt dat hoewel het normaal is dat de antistoffen spiegels in de loop van de tijd afnemen, het verrassend is om te zien dat "het zo aanzienlijk is gedaald in zo'n relatief gezonde en jonge groep." De lage niveaus geven aan dat er nog steeds "een verhoogde verspreiding kan zijn, zelfs in gevaccineerde groepen ", wat gevaarlijk kan zijn voor risicogroepen zoals ouderen.

Er wordt aangenomen dat deze studie meer licht kan werpen op de reden waarom Zweden en andere zwaar gevaccineerde landen nu meer doorbraakinfecties beginnen te registreren bij mensen die volledig zijn gevaccineerd. (Gerelateerd:  Fauci geeft toe dat “antilichamen” van COVID-19-vaccins het virus in feite sterker maken .)

Wetenschappers weten niet hoe effectief vaccins zijn en of ze überhaupt effectief zijn

Zelfs wetenschappers weten niet hoe effectief vaccins zijn, aangezien antistoffen slechts een deel van het immuunsysteem zijn en hoge niveaus van antistoffen zijn gekoppeld aan bescherming tegen infecties, zoals het coronavirus.

Het immuunsysteem bevat echter ook geheugencellen die "snel de spiegels van antistoffen aanvullen" wanneer een patiënt wordt blootgesteld aan het virus. Thalin voegt eraan toe dat experts nog steeds niet hebben vastgesteld "waar de grens ligt om geïnfecteerd of ziek te worden."

Zweden heeft meer dan 10 miljoen inwoners en heeft meer dan 63 procent van de bevolking ingeënt. Tot op heden heeft het 1,15 miljoen gevallen van coronavirus geregistreerd, met meer dan 15.000 doden.

Het land heeft meerdere keren meer doden per hoofd van de bevolking als gevolg van de pandemie in vergelijking met zijn buren, maar het was lager dan de andere Europese landen die lockdowns afdwongen .

In tegenstelling tot buurlanden die alomvattende lockdowns afdwongen, had Zweden een meer lakse aanpak, zelfs op het hoogtepunt van de pandemie. Zweden heft zelfs de laatste beperkingen op woensdag 29 september op. Dit betekent dat het aantal gasten op evenementen niet langer beperkt is. Tegelijkertijd wordt burgers niet langer aangeraden om thuis te werken en worden afstandsvereisten niet langer gehandhaafd.

Terwijl het aantal infecties in Zweden in september daalde, zijn er verschillende clusteruitbraken bij ouderenzorginstellingen, waarvan sommige met dodelijke afloop.

Bezoek Vaccines.news  voor meer informatie over de verschillende bijwerkingen van vaccins.

Bronnen zijn onder meer:

InfoWars.com

Reuters.com

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...