woensdag 24 november 2021

 Canadese artsen: overheidsgegevens laten duidelijk piek in COVID-gevallen zien na vaccinaties

Woensdag 24 november 2021 door: Mary Villareal


Tags: badhealth , badmedicine , Big Pharma , biologisch wapen , Canada , Dangerous Medicine , immuunsysteem , immunosuppressie , infecties , uitbraak , pandemie , farmaceutische fraude , spike-eiwit , waarheid , vaccinschade , vaccin oorlogen , vaccins

 

(Natural News) Artsen uit Alberta, Canada beweren dat de vaccins tegen het Wuhan-coronavirus (COVID-19) op  korte termijn een sprong in sterfgevallen en ziekenhuisopnames kunnen hebben veroorzaakt , mogelijk als gevolg van de vaccins die immunosuppressie veroorzaken.

Dr. Christy Reich, die als huisarts werkt, deelde de grafieken die zijn samengesteld door de Alberta Health Services  (AHS) met een groep artsen die zich bezighouden met vaccinatiemandaten en veiligheid.

Volgens hen laten de grafieken een piek zien in COVID-19-gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen binnen de eerste twee tot drie weken na ontvangst van de eerste dosis van het COVID-19-vaccin.

"Na de tweede dosis zie je een kleine aanvankelijke toename van het aantal gevallen, maar daarna weer een verhoging van het aantal gevallen binnen twee tot zes maanden," zei Reich. Ze voegde eraan toe dat alle leden van hun groep tot dezelfde conclusie kwamen na het vergelijken van aantekeningen.

De grafieken kunnen worden bekeken op de COVID-statistiekenpagina van de overheid met de titel "Aantal dagen tussen eerste immunisatiedatum en COVID-19-diagnose."

Er waren grafieken  voor totale gevallen, totale ziekenhuisopnames en totale sterfgevallen, die allemaal grote pieken lijken te vertonen in gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen tussen één tot 30 dagen na de COVID-injectiedatums van een persoon.

Specialist: gegevens tonen aan dat vaccins bijdragen aan een stijging van het aantal gevallen

Een specialist van de groep, wiens naam werd achtergehouden, zei dat de gegevens van de regering lijken aan te tonen dat vaccins bijdragen aan een stijging van het aantal gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen. De specialist voegde eraan toe dat experts andere ziekten en ziekten die in remissie zijn terug zien komen alsof het "vaccin immunosuppressie veroorzaakt".

"Het lichaam besteedt zoveel middelen aan de bestrijding van het spike-eiwit (van het COVID-19-vaccin) dat het lichaam deze andere infecties of ziekten die in remissie waren, niet kan tegenhouden", zei de specialist.

Reich merkte op dat het moeilijk te zeggen is waarom ze deze gegevens uit de grafiek zien, en voegde eraan toe dat het vaccin waarschijnlijk "de immuunfunctie van mensen vermindert en hen vatbaarder maakt om ziekten op te lopen of aandoeningen die momenteel in remissie zijn te bestrijden."

Het kan ook zijn dat mensen na vaccinatie minder voorzichtig zijn.

De Canadese artsen blijven zich uitspreken over de nadelige gevolgen die ze hebben waargenomen met COVID-prikken. (Gerelateerd:  waarom heeft Canada, 37 miljoen inwoners, net 293 miljoen covid-vaccindoses besteld? )

Dr. Chris Gordillo sprak over de nadelige effecten waarvan hij getuige was van de injecties en zei tijdens een bijeenkomst in Edmonton: "Ik heb beroertes gezien, ik heb de verlamming van Bell gezien, ik heb een hartaanval gezien, bloedstolsels, ik heb ademhalingsstoornissen gezien waarbij mensen gewoon niet kunnen ademen nadat ze deze vaccins hebben gehad.”

De arts Daniel Nagase uit British Columbia, die in de ziekenhuizen van Alberta werkte, werd onlangs door AHS op de zwarte lijst geplaatst omdat hij zijn patiënten met ivermectine had behandeld terwijl hij in een landelijk ziekenhuis werkte. Hij riep toekomstige kankergevallen op bij kinderen die nu of in de toekomst zouden kunnen worden gevaccineerd.

“Kinderen krijgen allerlei virussen, ik weet wat ze moeten doen, sterker nog, de meeste ouders weten wat ze moeten doen. Het duurt 20 jaar om erachter te komen of een nieuwe injectie kanker veroorzaakt of niet. Ik ben maar een spoedarts. Ik weet wat ik aan een virus moet doen, ik weet niet wat ik aan kanker moet doen', zei hij tijdens een bijeenkomst.

De artsen zeiden dat COVID-vaccinproeven nooit genoeg bewijs hebben opgeleverd dat vaccins infectie of overdracht stoppen. Ze verminderen ook de ziekenhuisopname niet, wat de maatstaf is voor het succes bij het voorkomen van ernstige symptomen van de ziekte.

Dr. Peter McCullough zei dat degenen die COVID ontwikkelen “volledige en duurzame immuniteit hebben. En dat is een heel belangrijk principe: compleet en duurzaam. Je kunt de natuurlijke immuniteit niet verslaan.”

Lees meer op Pandemic.news .

Bronnen zijn onder meer:

GlobalResearch.ca

Alberta.ca

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...