zondag 14 november 2021

10 staten (in de V.S.) dienen rechtszaak in over "ongrondwettelijk en onwettig" COVID-19-vaccinmandaat voor gezondheidswerkers

Vrijdag 12 november 2021 door: Cassie B.

Tags: badhealth , badmedicine , grote overheid , burgeroorlog , ineenstorting , covid-19 vaccins , gezondheidsvrijheid , gezondheidswerkers , Joe Biden , rechtszaak , pandemie , Resist , opstand , personeelstekort , vaccinmandaat , vaccinoorlogen

7.810KEER BEKEKEN

 

(Natural NewsTien staten hebben juridische stappen ondernomen tegen het schadelijke COVID-19-vaccinmandaat van de regering Biden voor gezondheidswerkers, waarvan ze vrezen dat het personeelstekorten zou kunnen verergeren.

Een federale rechtbank heeft het vaccinmandaat voor particuliere werkgevers al tijdelijk geblokkeerd, maar er is nog steeds een strenger mandaat voor gezondheidswerkers dat mensen niet toestaat zich af te melden voor het vaccin door middel van testen. Het heeft gevolgen voor meer dan 17 miljoen verpleegkundigen in 76.000 zorginstellingen en zorgverleners die financiering ontvangen van gezondheidsprogramma's van de overheid, naast andere gezondheidswerkers.

De procureurs-generaal van Missouri, Nebraska en Alaska hebben de aanklacht ingediend, waarbij de staten Kansas, Iowa, South Dakota, Arkansas, New Hampshire, North Dakota en Wyoming zich bij de coalitie hebben gevoegd om het mandaat te bestrijden.

In een officiële verklaring zei de procureur-generaal van Missouri, Eric Schmitt: "Helaas, met dit laatste mandaat van de Biden-administratie, veranderen de helden in de gezondheidszorg van vorig jaar in de werklozen van dit jaar."

Hij noemde het "ongrondwettelijk en onwettig" en zei dat het zou kunnen leiden tot een ineenstorting van de gezondheidszorg .

Een van de redenen waarom de coalitie volhoudt dat het mandaat onwettig is, is omdat de federale regering het gebruikt om een ​​macht weg te nemen die aan staten toebehoort. In de aanvraag van 58 pagina's staat: "Vaccinatievereisten zijn zaken die afhankelijk zijn van lokale factoren en omstandigheden. Wat ook maar zinvol is in New York City, St. Louis of Omaha, kan beslist contraproductief en schadelijk zijn in plattelandsgemeenschappen zoals Memphis, Missouri of McCook, Nebraska.”

Het voegt eraan toe: “Federalisme stelt staten in staat om dergelijke zaken op maat te maken in het belang van hun gemeenschappen. De harde hand van het landelijke mandaat van CMS niet. Deze rechter zou die regel dus als onrechtmatig handelen van een instantie op grond van de Wet bestuursrecht terzijde moeten stellen.”

Tekorten aan zorgpersoneel kunnen erger worden dankzij mandaat

Bovendien stelt de rechtszaak dat het mandaat de bestaande tekorten aan gezondheidswerkers nog erger zal maken, vooral in plattelandsgebieden in veel van de deelnemende staten, waar sommige mensen bijzonder terughoudend zijn.

Veel gezondheidswerkers zijn gewoon niet bereid om de prik te krijgen, en sommige ziekenhuisdirecteuren hebben gemeld dat hun personeel heeft gezegd dat ze hun baan zullen neerleggen in plaats van zich aan deze mandaten te houden. Het Arkansas Department of Human Services heeft bijvoorbeeld al meer dan 1.000 openstaande vacatures in zijn zorginstellingen, en dit zal naar verwachting nog erger worden zodra het mandaat van kracht is.

Sommige gezondheidswerkers verzetten zich tegen het vaccin omdat ze al hersteld zijn van COVID-19 en daarom een ​​zekere mate van natuurlijke immuniteit hebben. Het bureau dat het mandaat heeft verleend, de Centers for Medicare & Medicaid Service, heeft echter gezegd dat het bewijs van natuurlijke immuniteit niet zal worden toegestaan ​​in plaats van een vaccin, daarbij verwijzend naar een onderzoek van de CDC over natuurlijke immuniteit dat verschillende wetenschappers hebben aangevochten. De CDC beweert dat mensen met natuurlijke immuniteit nog steeds baat kunnen hebben bij het krijgen van het vaccin, en hoewel sommige gezondheidsexperts het erover eens zijn, zeggen vele anderen dat het gewoon niet nodig is bij degenen die hersteld zijn van het virus.

De rechtszaak stelt ook dat de vereiste onredelijk breed is, aangezien het gevolgen heeft voor vrijwilligers en personeelsleden die geen interactie hebben met patiënten.

Zorginstellingen die niet voldoen aan het vaccinmandaat, krijgen te maken met straffen zoals boetes en uitsluiting van Medicare- en Medicaid-programma's.

De rechtszaak komt nadat soortgelijke door de Republikeinen geleide staten waren aangespannen om het Biden-mandaat voor federale aannemers en bedrijven met meer dan 100 werknemers aan te vechten ; dat mandaat stelt degenen die de prik niet krijgen in staat om in te stemmen met het dragen van maskers en in plaats daarvan wekelijkse tests op COVID-19 te ondergaan. Het gaat in op 4 januari.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheEpochTimes.com

USNews.com

 


Federale werknemers (in de V.S.) met natuurlijke immuniteit tegen covid klagen Fauci, Walensky aan wegens zinloze mandaten

Vrijdag 12 november 2021 door: Ethan Huff
Tags: badhealth , badmedicine , Biden , grote regering , CDC , burgeroorlog , COVID , Fauci , federale arbeiders , gezondheidsvrijheid , rechtszaak , medisch fascisme , medische tirannie , natuurlijke immuniteit , pandemie , weerstaan , vaccin mandaten , vaccin oorlogen , Walensky

4.750KEER BEKEKEN


 

(Natural News) Overheidsmedewerkers die hersteld zijn van een Wuhan-coronavirusinfectie (Covid-19) en nu natuurlijke immuniteit hebbenvervolgen Tony Fauci en andere parasieten van overheidspersoneel voor het opleggen van ‘ vaccin’- mandaten.

De class action-rechtszaak is gericht tegen Fauci en het Witte Huis omdat ze er niet in zijn geslaagd een uitzondering te maken voor werknemers die van nature immuun zijn, evenals degenen die het virus hadden en nu antilichamen bezitten tegen toekomstige infectie.

In zijn uitvoerend bevel legde Joe Biden niet uit waarom natuurlijk verworven immuniteit geen acceptabel alternatief is voor injectie. Dit is onaanvaardbaar, stelt het pak.

"Omdat ze al een natuurlijke immuniteit hebben, is er geen coherent doel voor de federale overheid om hen te verplichten een medische procedure te ondergaan om zich te laten vaccineren als ze ervoor kiezen om hun loopbaan niet te doen of te beëindigen", zegt Robert Henneke, algemeen advocaat bij de Texas Public Policy Foundation en een van de advocaten die de overheidswerkers vertegenwoordigen.

De rechtszaak beweert verder dat het Biden-mandaat in strijd is met de wet op de administratieve procedure, die rechtbanken toestaat om overheidsacties die als "willekeurig, grillig of misbruik van discretie" worden beschouwd, ongedaan te maken.

Bidens jab-mandaten zijn in strijd met de wet

Voormalig US Food and Drug Administration (FDA) commissaris Scott Gottlieb, van alle mensen, die nu in de raad van bestuur van Pfizer zit , prees zelf de natuurlijke immuniteit.

Gottlieb noemde natuurlijke immuniteit 'duurzaam' en 'robuust' en zei dat overheidsfunctionarissen het zouden moeten gaan opnemen in beleidsdiscussies in plaats van alleen maar over de injecties te praten.

Dr. Hooman Noorchashm, een immunoloog, is het daarmee eens. Hij kwam naar buiten om te zeggen dat het medisch gezien niet nodig is voor mensen die hersteld zijn van het Chinese virus om geïnjecteerd te worden met ‘vaccins’.

Er zijn ook tientallen gepubliceerde onderzoeken die aantonen dat mensen die herstellen van de Chinese ziektekiemen nu een sterke immuniteit hebben tegen herinfectie . Over het algemeen hebben ze een grotere immuniteit dan ze zouden hebben als ze geprikt waren.

Dit alles wordt echter genegeerd door de Branch Covidians. Werknemers die hebben geprobeerd de nieuwste wetenschap aan hun werkgevers uit te leggen, hebben ontdekt dat deze 'volledig aan dovemansoren gericht is, daarom zijn we overgegaan tot een rechtszaak', zegt Henneke.

“Ik denk dat het duidelijk is dat de regering-Biden, de federale regering, hierin vast verankerd zitten in hun standpunt. En dus zou verder onderhandelen zinloos zijn en in plaats daarvan gaan we de hulp inroepen van de rechtbanken', voegde hij eraan toe.

8 november was de deadline voor alle federale werknemers, inclusief contractarbeiders, om geïnjecteerd te worden omdat ze pas twee weken nadat ze hun laatste prik hebben gekregen als "volledig gevaccineerd" worden beschouwd.

Volgens Kiran Ahuja, een functionaris van het Biden-regime, mochten agentschappen vanaf 9 november beginnen met het disciplineren van niet-gevaccineerde arbeiders.

De rechtszaak vraagt ​​de federale rechtbank in Galveston, Texas, om het Biden-mandaat als een schending van de rechten van de eisers, willekeurig en grillig te verklaren, en om alle werknemers te ontheffen van de verplichting om hieraan te voldoen.

Anderen die als beklaagden in de zaak worden genoemd, zijn Rochelle Walensky , hoofd van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) , evenals Jeffrey Zients, die het Fauci Flu-responsteam van het Witte Huis coördineert.

Hoewel federale functionarissen onlangs erkenden dat natuurlijke immuniteit inderdaad bestaat, beweren ze dat deze inferieur is aan de vermeende bescherming die wordt geboden door een injectie met een Big Pharma-naald.

De federale overheid dringt er ook op aan dat mensen die al hersteld zijn van Chinese ziektekiemen nog steeds kunnen profiteren van het nemen van de prikken, wat betekent dat die prikken dus tegen hun wil aan overheidspersoneel moeten worden opgedrongen.

Het laatste nieuws over de ineenstorting van de Amerikaanse samenleving als gevolg van de jab-mandaten van Joe Biden is te vinden op Collapse.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheEpochTimes.com

NaturalNews.com

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...