woensdag 10 november 2021

 


Wijdverbreid falen vaccins en

overdracht van vaccins

 

Een baanbrekend preprint paper door de prestigieuze Oxford University Clinical Research Group, gepubliceerd 10 augustus '21 in The Lancet, bevat alarmerende bevindingen verwoestend voor de COVID vaccin uitrol. 

 

Uit de studie bleek dat gevaccineerde personen 251 keer zoveel COVID-19- virussen in hun neusgaten dragen als niet-gevaccineerde personen.

 

Hoewel de prik de symptomen van infectie matigt, stelt de prik gevaccineerde personen in staat om ongewoon hoge virale lasten te dragen zonder eerst ziek te worden, waardoor ze mogelijk in presymptomatische superspreaders worden getransformeerd. 

 

Dit fenomeen kan de oorzaak zijn van de schokkende stijgingen na vaccinatie in zwaar gevaccineerde populaties wereldwijd. 

 

Gevaccineerde personen blazen geconcentreerde virale explosies uit in hun gemeenschappen en voeden nieuwe COVID-pieken. Gevaccineerde gezondheidswerkers besmetten vrijwel zeker hun collega's en patiënten en veroorzaken enorme nevenschade. 

 

De auteurs van het artikel, Chau et al, toonden wijdverbreid falen en overdracht van vaccins aan onder streng gecontroleerde omstandigheden in een gesloten ziekenhuisafdeling in Ho Chi Minh-stad, Vietnam.

 

Peter A. McCullough, MD, MPH 


NVDR.: 

Dus dames en heren van het politico-medico-journalistiek-farmaceutisch kartel, stop met de asymptomatische en gezonde niet-gevaccineerden onterecht te beschuldigen!  Gevaccineerden zijn de super-verspreiders! Niet omgekeerd.

Heel het vaccinatiebeleid is nu een grote fiasco geworden en niemand van jullie wil dit feit toegeven.  Raadpleeg a.u.b. echte (internationale) medische & virologische specialisten, kijk naar wat er in Israël, de VS enz... wordt vastgesteld (zover het niet gecensureerd wordt) en volhard niet in de boosheid...   


Jullie zijn trouwens echt niet goed bezig met de tweedeling van onze maatschappij via CST 's en het verkwanselen van onze democratie, maar dit is misschien wel de bedoeling?  





 


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...