donderdag 23 december 2021

3.000 artsen richten COMUSAV op en zorgen dat Chloordioxide het coronavirus doodt

 

Dr Pedro ChavesIs het waar wat dokter/chirurg Pedro Chávez in een webinar aan de UCAM van de Katholieke Universiteit van Murcia zegt?

Is het waar dat er een product is, chloordioxide, dat Covid19 zal doden? We zouden dan kunnen denken dat velen die gestorven zijn aan het coronavirus nog hadden kunnen leven. Maar als het een leugen is, worden we geconfronteerd met een grote en gevaarlijke manipulatie.

Kan dit een leugen zijn ,als je bedenkt dat 3.000 artsen strijden tegen de voordelen tegen chloordioxide via een vereniging genaamd COMUSAV, die verenigd is in 14 Latijns-Amerikaanse landen, Duitsland en Spanje?

Is het ook een leugen dat de besmettingscurve van enkele gemeenten in Bolivia na goedkeuring van chloordioxide door de Senaat ingestort? Is chloordioxide giftig? Zoals de critici zeggen. Dr. Pedro Chavez, voorzitter van COMUSAV in Mexico, brengt ons op de hoogte.

 

Correctie, volgens deze video meer dan 4000 artsen: https://www.brighteon.com/7f7b1de1-4e84-4728-8eeb-3f06571dd9f5

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...