woensdag 8 december 2021

Doodse stilte rond Pfizer Papers: ‘Dit kan wel eens de grootste misdaad tegen de mensheid ooit zijn’

pfizer
Foto: Kerstin & Paul Rockstein / BioNTech / CC-BY-SA 3.0 (DE)

Statisticus Guy Hatchard heeft voor de Nieuw-Zeelandse alternatieve nieuwssite Daily Telegraph een artikel geschreven over de Pfizer Papers. De grote media reppen er met geen woord over. Paso Dagori heeft de conclusies van Hatchard verwerkt in een Twitter-draadje.

“De Nieuw-Zeelandse regering is commerciële voorwaarden overeengekomen met één enkel bedrijf voor de levering van vaccins. Het is mogelijk dat vitale informatie werd achtergehouden. Het publiek werd in onwetendheid gehouden over bekende risico’s,” schrijft de statisticus.

Stopgezet

“De regering wist heel goed dat de veiligheidsproeven onvolledig waren en heeft de informatie van multinationale commerciële belangen blijkbaar voor waar aangenomen. Dit zou een ‘dit nooit meer’-moment moeten zijn,” voegt hij toe.

Hatchard vindt dat er excuses moeten worden aangeboden aan de hele bevolking. “Degenen die erdoor zijn getroffen moeten worden gecompenseerd. De voorgestelde vaccinatie van 5- tot 11-jarigen moet worden stopgezet.”

Doofpot

Dagori: “Dit kan wel eens de grootste misdaad tegen de mensheid ooit zijn.”

“De risico’s van de mRNA-prik lijken in de context van de risico’s van Covid-19 aan de hele forse kant,” schreef associate professor Jaap Hanekamp van het University College Roosevelt in Middelburg eerder over de Pfizer Papers.

Dr. Robert Malone, uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, zegt over het artikel van Hatchard: “Data en de waarheid willen losbreken, en zullen dat uiteindelijk ook doen. Het beste is om daarvóór alles op te biechten. De doofpot zal jullie de das omdoen.”



prik
Foto: Ministerio de Defensa del Perú CC BY 2.0

7 driedubbel geprikte Duitsers raken in Zuid-Afrika ‘besmet’ met omikron

In Zuid-Afrika zijn zeven jonge Duitsers besmet geraakt met de omikronvariant. Ze hadden allemaal hun ‘booster’ gekregen. Het gaat om een groep mensen tussen de 25 en 39 jaar oud die eind november of begin december besmet zijn geraakt.

Wolfgang Preiser, lid van het onderzoeksconsortium dat de variant ontdekte, zegt tegenover Der Tagesspiegel: “We zien op dit moment veel doorbraakinfecties. Wat we niet wisten, is dat zelfs een boosterprik van BioNTech/Pfizer dit niet verhindert.”

Nooit eerder

Alle zeven personen waren drie keer gevaccineerd met een mRNA-vaccin. Zes van hen kregen het boostervaccin van Pfizer, één persoon kreeg een derde Moderna-prik.

De zeven besmette personen hebben geen onderliggende ziektes en waren nooit eerder positief getest. Toen ze begin november in Zuid-Afrika aankwamen, testten ze allemaal negatief. Vier van hen liepen stage, de overige drie waren op vakantie. Ze hadden last van keelpijn, vermoeidheid, hoofdpijn, droge hoest, druk op de borst en misselijkheid.

BioNTech en Pfizer zeiden woensdag dat hun boostervaccinatie de omikronvariant neutraliseert. Volgens de farmaceuten hebben mensen na drie prikken 25 keer zoveel antistoffen in hun lichaam als na twee inentingen.


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...