zaterdag 4 december 2021

Coronakamp Australië

 hayley

Foto: Unsplash

Hayley (26) werd 14 dagen opgesloten in een coronakamp: ‘Het is onmenselijk wat ze doen’

Hayley Hodgson (26) verhuisde van Melbourne naar Darwin om te ontsnappen aan de eindeloze lockdowns, maar werd vervolgens twee weken opgesloten in een coronakamp. Dat terwijl ze niet eens corona had.

Freddie Sayers van UnHerd sprak met Hayley, die net is vrijgelaten uit Howard Springs, een coronakamp buiten Darwin. Het begon allemaal toen iemand uit haar vriendengroep positief was getest. Ze werd gezien als ‘nauw contact’. Vervolgens kreeg ze politie aan de deur en werd ze afgevoerd naar het quarantainekamp.

Ze moest haar spullen pakken en kreeg te horen dat ze zou worden vrijgelaten na een negatieve test. In het kamp waren mensen in witte pakken, die niet bij haar in de buurt durfden te komen omdat ze dachten dat ze besmettelijk was.


Drie keer negatief getest

Hayley werd naar haar kamer gebracht en dat was het. “Ze zeggen niets tegen je, ze komen niet kijken hoe het met je gaat, ze doen niets. En je krijgt één keer per dag je maaltijden.”

Gedurende haar verblijf werd ze drie keer getest. Ze testte iedere keer negatief. Toen ze op een dag haar huisje verliet, werd er meteen gedreigd met een boete van 5000 dollar.

Gevangenis

“Het voelt alsof je in de gevangenis zit. Het voelt alsof je iets verkeerds hebt gedaan. Het is onmenselijk wat ze doen. Je bent letterlijk niets,” zei Hayley, die ook nog eens haar baan is kwijtgeraakt.

In de deelstaat waar ze woont zijn in totaal 290 mensen positief getest en geen sterfgevallen geregistreerd. De komende maanden worden er ook quarantainekampen gebouwd in Melbourne, Brisbane en Perth.

[UnHerd]


DE GROTE ONTSNAPPING uit de COVID-concentratie vernietigingskampen in Australië

Donderdag 02 december 2021 door: SD Wells


Tags: Australië , slechte gezondheid , slechte geneeskunde , grote regering , covid-concentratiekamp , covid-vernietigingskamp , vrijheid , gezondheidsvrijheid , waanzin , medisch fascisme , medische staat van beleg , medische tirannie , pandemie , vaccin Holocaust , vaccin oorlogen , vaccins

9,380KEER BEKEKEN


(Natural News)  Als je in het Northern Territory van Australië woont en je loopt ook maar in de buurt van iemand die ervan wordt verdacht Covid te hebben, dan word je door de Australische SS-politie meteen in een concentratiekamp gegooid. Het maakt niet uit of je positief of negatief test op Covid, en het maakt niet uit of je gevaccineerd bent of niet, want er is geen bewijs dat de PCR-tests of de vaccins zelfs werken, noch is er echt wetenschappelijk bewijs van Covid zelf. Net als Hitler is de heilige missie van Australië om "allen die niet van een goed ras of kaf zijn" op te sluiten, wat betekent dat als je niet bent ingeënt tegen Covid, je waardeloos uitschot bent dat moet worden opgesloten voor het "grotere goed" van alle anderen die waarde hebben .

Gezonde tieners ontsnappen met hun leven aan het COVID-vernietigingskamp

Drie tieners in het nieuwe Australische Covid-vernietigingskamp, ​​die niet eens Covid hebben, klommen over het hek van het concentratiekamp en ontsnapten uit het gevaarlijke getto van de leprakolonie, een quarantainegevangenis in de buurt van Darwin, in het Northern Territory van Australië.

Deze tieners zijn niet veroordeeld voor een misdaad, en ze zijn niet ziek, en ze zijn geen Joden die in het begin van de jaren veertig in Duitsland woonden. Het zijn onschuldige tieners die proberen hun leven te leiden onder een tirannie van de medische politie en de staat, waarbij de regering doet alsof ze de Covid-"zwarte plaag" bestrijdt die nog nergens een tiener heeft gedood.

Alleen de Covid-vaccins doden gezonde tieners, atleten en militairen in perfecte staat. Nu zijn de Australische Covid-vernietigingskampen opgezet om iedereen te straffen die er niet volledig in gelooft en zich neerlegt voor het valse verhaal.

De politie heeft de 3 ontsnapte tieners opnieuw opgepakt die het Australische vernietigingskamp " Howard Springs Centre for National Resilience" ontvluchtten.

De politie waarschuwde de lokale bevolking om het gebied te evacueren waar de tieners die geen Covid hebben, uit het vernietigingskamp zijn ontsnapt. Ze worden beschouwd als extreem gevaarlijke voortvluchtigen van de staat, die "veerkrachtige" terroristische rebellen zijn omdat ze niet geïnteresseerd zijn in het krijgen van experimentele gentherapie stollingsschoten die ze niet nodig hebben. Aanzienlijk politiepersoneel en middelen werden ingezet om de gezonde tieners te heroveren. De autoriteiten hadden nazi-SS-politiecontroleposten opgezet en nu riskeren de 3 tieners duizenden dollars aan boetes en mogelijk levenslange gevangenisstraf (zoals de vreedzame demonstranten van het Amerikaanse Capitool op 6 januari) voor het niet gehoorzamen van directe overheidsopdrachten.

Hoewel de tieners nog NIET positief zijn getest op de Chinese griep, beweerde de SS-politie dat ze misschien in de buurt waren gekomen van iemand die dat wel deed. De meeste PCR-tests geven vals-positieven aan voor zo ongeveer alles, van een gewone verkoudheid tot seizoensgriep, of zelfs bacteriële infecties van de mond door het dragen van een Covid-masker, maar dat weerhoudt de autoriteiten er niet van om wilde aannames te doen (geen wetenschap ondersteund bij iedereen) en iedereen opsluiten die ze niet mogen.

Hitler zei ooit dat het voor Duitsers noodzakelijk was om... "zich niet alleen bezig te houden met het fokken van honden, paarden en katten, maar ook met de zorg voor de zuiverheid van hun eigen bloed." In dit decreet riep hij op tot de eliminatie van alle Joden , wat hij schreef ... "moet noodzakelijkerwijs een bloedig proces zijn."

Een van de eerste gevangenen in Auschwitz was een tiener die lid was van de Poolse padvinders, Kazimierz Piechowski, die een gewaagde ontsnapping uit het nazi-vernietigingskamp leidde door zich voor te doen als een waanzinnige SS-officier en zijn auto te stelen.

Hitler geloofde in 'racisme', net zoals de Australische autoriteiten nu doen, waar exclusieve 'biologische entiteiten' bepaalde persoonlijkheidskenmerken, gedragskenmerken en superieure genetica hebben ten opzichte van anderen. Een term die nu 'racisme' is geworden, werd ook gebruikt voor iemands politieke voorkeur en economische status, die de burgerrechten en toegang tot gezondheidszorg bepaalde. Klinkt bekend?

CRT, omgekeerd racisme en covid vernietigingskampen over de hele wereld

Dit sluit aan bij CRT, de kritische rassentheorie, waar van alle blanke mensen wordt gezegd dat ze racistische opstandelingen zijn. Nu zijn het de niet-gevaccineerden die de "zwijnen, ratten en kakkerlakken" van de samenleving zijn, die gevangen worden gezet omdat ze niet meewerken aan de krankzinnige geboden van de medische politie en de staat.

Zoals het was, historisch gezien, worden degenen die zich verzetten tegen de tirannieke regeringen beschouwd als rassen met een lage status die banen met een lage status of helemaal geen banen verdienen, en beperkte economische middelen. Covid-concentratiekampgevangenen hebben geen rechten. Ze mogen niet bellen, brieven in of uit, advocaten, een proces, een jury - niets. Ze zullen valselijk positief getest blijven worden op Covid met nep-PCR-tests en voor onbepaalde tijd vastgehouden.

Het is alsof Planet of the Apes en World War Z de Holocaust ontmoeten. Dit is wat de Democratische (en sommige Republikeinse) leiders in Washington DC willen voor heel Amerika. Het is tijd om op te staan ​​en de Republiek en de Amerikaanse grondwet te verdedigen. Het volgende is een clip uit het Northern Territory of Australia waar de Covid-politie enkele gezonde ontsnapte mensen oppakt voor hun gentherapie-injecties:

Voor het meest betrouwbare waarheidsnieuws over gezondheid en veiligheid op internet, ga naar  FoodSupply.news en ontvang geweldige tips voor het inslaan van biologisch, voedzaam voedsel en noodvoorraden voor de winter.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Pandemic.news

WaarheidWiki.org

NaturalNews.com

ZeroHedge.com

FoodSupply.nieuws

BigLeaguePolitics.com


geen levensreddende operaties meer voor ongevaccineerden
australi
Foto: Unsplash

Australië: geen levensreddende operaties meer voor ongevaccineerden

Ziekenhuizen in de Australische deelstaat Queensland voeren mogelijk geen levensreddende operaties meer uit bij patiënten die niet gevaccineerd zijn.

Volgens Queensland Health is de maatregel nodig omdat de patiënten na een dergelijke operatie een verzwakt immuunsysteem hebben.

Om in aanmerking te komen voor een nier-, long- of harttransplantatie moet een patiënt minimaal twee keer gevaccineerd zijn tegen corona, bericht 7NEWS.

Aan hun lot overgelaten

Na een transplantatie krijgt een patiënt medicatie die de immuniteit onderdrukt. De kans is immers groot dat het lichaam het nieuwe orgaan zal willen afstoten. Om die reden is het volgens Queensland Health ‘ongelooflijk belangrijk’ dat de persoon voor de transplantatie gevaccineerd is.

Ongevaccineerde mensen die een operatie nodig hebben, worden aan hun lot overgelaten tot het nieuwe beleid in februari wordt geëvalueerd.

Prik onderdrukt immuunsysteem

Hoewel de Australische overheid beweert dat de vaccins je immuunsysteem een boost geven, blijkt uit onafhankelijk labonderzoek uitgevoerd door een Amerikaanse arts dat het coronavaccin het adaptieve immuunsysteem onderdrukt.

[Infowars]


--------------------------------  

Potentieel superverspreidende evenementen toegestaan ​​in Australië?

geplaatst op 5 december 2021door covexit

FacebookTwitterAfdrukkenE-mailMeer

In de afgelopen maanden hebben we gehoord over de strengere en strengere maatregelen die in Australië zijn genomen om een ​​‘zero-covid’-beleid af te dwingen, waaronder de gedwongen internering in ‘covid-kampen’ van niet-gevaccineerde mensen, zelfs als ze negatief testten, zolang was in contact met een positief geval (zelfs een asymptomatisch vals positief).

Maar deze tweet van Evelyn Rae onthult een ander facet van het Australische covid-beleid. Iedereen weet inmiddels dat gevaccineerde mensen besmet en verspreid kunnen worden. Toch staan ​​de autoriteiten grote samengepakte bijeenkomsten in gesloten ruimtes toe. Rae's video bevat een videoclip van een grote (en wilde) menigte in The Ivy in Sydney. 

Link: https://twitter.com/i/status/1467092727124815877

Dit gebeurt op hetzelfde moment dat de wereld bang is voor de Omicron-variant, ook al is tot nu toe aangetoond dat deze meestal alleen tot milde symptomen leidt.

Het is vrij duidelijk dat grote menigten in gesloten ruimtes (wild of niet!) kunnen leiden tot superverspreidende evenementen, zelfs als de evenementen beperkt zijn, zoals in het geval van Australië, tot alleen volledig geïnjecteerde mensen.

Een geldige vraag is dus of de Australische autoriteiten dergelijke potentiële verspreidingsgebeurtenissen met opzet toestaan. Australië heeft een echt leger van contacttracers, en ze zullen ongetwijfeld veel werk hebben als er een uitbraak is in dergelijke bijeenkomsten!



Weet je nog, afgelopen juli in de VS gaf de volledig geprikte Australische socialite Anthony Hess toe dat hij onbewust de Delta-variant had verspreid onder ten minste 60 mensen in een enkel weekend.

Ja, volledig gevaccineerde mensen kunnen niet alleen besmet en verspreid worden, maar ook superverspreiders zijn!

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9805411/Anthony-Hess-spreads-Delta-Covid-strain-sixty-people-single-weekend-Los-Angeles.html

Er moet worden benadrukt dat Australië niet alleen zogenaamd een strikt zero-covid-beleid handhaaft, maar ook opzettelijk elke vorm van vroege pre-ziekenhuisbehandeling voor Covid-19 verhindert, met het potentiële risico op het veroorzaken van een ernstige ziekte voor sommigen van degenen, meestal jonge, die dergelijke evenementen bijwonen.

 


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...