vrijdag 23 juli 2021

5.522 mensen zijn overleden binnen 28 dagen na een Covid-19-vaccin in Schotland volgens Public Health Scotland

Public Health Scotland heeft onthuld dat alleen al in Schotland 5.522 mensen zijn overleden binnen achtentwintig dagen na het ontvangen van een Covid-19-vaccin in de afgelopen zes maanden.

De dagelijkse expositie 18 juli 2021 



Omdat er tientallen verzoeken om vrijheid van informatie werden gedaan, waarbij aan Public Health Scotland (PHS) werd gevraagd om het huidige totale aantal sterfgevallen te verstrekken van personen die binnen 28 dagen na het ontvangen van een Covid-19-vaccin zijn overleden, besloot PHS dat de beste manier om verder te gaan was om de informatie routinematig en periodiek te publiceren in hun statistisch Covid-19-rapport.

De meest up-to-date cijfers van PHS en binnen het  rapport uitgebracht door op de 23 e  juni 2 021, en ze laten zien dat tussen de 8 ste  december 2020, en de 11 ste  juni 2021 een totaal aantal van 5522 mensen stierven binnen 28 dagen een dosis van een Covid-19-vaccin hebben.

Volgens de  spreadsheet van Public Health Scotland ; waaronder het aantal sterfgevallen per type vaccin en de datum waarop ze plaatsvonden, 1.877 sterfgevallen waren te wijten aan de Pfizer-mRNA-prik, 3.643 sterfgevallen waren te wijten aan de AstraZeneca-virale vectorprik en 2 sterfgevallen waren te wijten aan de Moderna-mRNA-prik .

Dit komt neer op gemiddeld 920 sterfgevallen per maand als gevolg van de Covid-19-vaccins in Schotland alleen. Overtreft het gemiddelde aantal mensen dat is overleden aan Covid-19 in Schotland met 866 per maand.

Een  vrijheid van informatie verzoek  gedaan op de 30 ste  januari vroeg de Schotse regering om het totale aantal mensen die waren overleden aan Covid-19 sinds maart 2020 te onthullen.

Waarop de Schotse regering op 11 maart 2021 reageerde met:

“Het antwoord op uw vraag is dat er tussen maart 2020 en januari 2021 (inclusief) 596 sterfgevallen met betrekking tot COVID-19 zijn geregistreerd waarbij er geen reeds bestaande medische aandoening was.”

Public Health England heeft tot nu toe geweigerd gegevens te publiceren over het aantal sterfgevallen binnen 28 dagen na het vaccin in Engeland, maar het is niet omdat mensen het proberen.

Er zijn tientallen verzoeken om vrijheid van informatie ingediend bij PHE om de vraag te stellen, maar ze reageren nooit met de verklaring dat "Public Health England kan bevestigen dat het niet over de informatie beschikt die u hebt gevraagd.

Met behulp van de gegevens over het aantal sterfgevallen als gevolg van de Covid-19-vaccins in Schotland kunnen we echter inschatten wat het waarschijnlijke aantal sterfgevallen is als gevolg van de prikken in Engeland. 

Als we ons aanpassen aan de omvang van de bevolking, schatten we dat het werkelijke aantal sterfgevallen als gevolg van de jabs in Engeland in de afgelopen 6 maanden zo hoog zou kunnen zijn als 57.470.

Dat aantal alleen is precies waarom PHE "beweert" dat ze die informatie niet hebben.


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...