donderdag 18 november 2021

 

Top 10 tekenen dat Covid-vaccins BIOWEAPONS zijn en veel dodelijker 

dan Covid-19 zelf


Afbeelding: Top 10 tekenen dat Covid-vaccins BIOWEAPONS zijn en veel dodelijker dan Covid-19 zelf

(Natural News) Veel Amerikanen herinneren zich de "Koude Oorlog" met Rusland, toen ze een stel kernraketten op Cuba stapelden en de reguliere media wild werden met geruchten dat de VS rood werd van een communistische invasie. Niemand kan ooit de valse "Rusland Collusion"-hoax vergeten die voor, tijdens en na Trump het presidentschap won. Toch werd er deze keer geen woord in het nieuws gezegd, toen het Biden-regime volledig en volkomen samenspande met de Chinese Communistische Partij om de presidentsverkiezingen omver te werpen met valse stembiljetten en Dominion-stemmachines die 7.000 stemmen per keer naar Sleepy Joe verwisselden. Oh, wat te geloven en wat niet te geloven, dat is de vraag.

Waarheidsmedia die WETENSCHAP gebruiken om te bewijzen dat de Covid-vaccins dodelijk zijn, dus het lijkt helemaal geen complottheorie

Vaak voorkomende bijwerkingen van bijna alle vaccins zijn zwelling op het moment van injectie, duizeligheid, ziek worden, hoofdpijn, lethargie en de lijst gaat maar door. Wat de meeste mensen niet weten over de Covid-vaccins, is dat de miljarden spike-"eiwitten" die virusdeeltjes nabootsen niet alleen rond de injectieplaats blijven, maar zich eerder verspreiden door het hele vasculaire systeem, reizend door de hersenen en elke vitale orgel schoonmaken.

Dit is de meest verraderlijke manier om miljoenen mensen dodelijk ziek te maken zonder dat de schuldige de schuld krijgt. De "bijwerkingen" zijn deze keer totaal anders dan de kwikrijke griepprikken of de varkensvirus-geregen rotavirusvaccins. Dit is iets dat het lichaam niet zomaar kan 'afvechten'.

Cellen worden geïnstrueerd om overal in de bloedvaten giftige prionen te maken, en we zien perfect gezonde atleten en militairen enkele dagen na de Covid-prikken dood neervallen. De boosters zullen de "kernkoppen" en de "ballistische raketten" van deze "koude oorlog" blijken te zijn. De enige "schoten" die worden afgevuurd, zijn de miljarden stollingsschoten.

Bill Gates vertelde de wereld een paar jaar geleden op een TED-conferentie dat hij van plan was de wereldbevolking met een paar miljard mensen te verminderen door vaccins te gebruiken. Onthouden? Hoe is dat een complottheorie als hij het op video zei, en is hij wereldwijd de #1 multimiljardair-promotor van vaccins?

Top 10 tekenen dat Covid-vaccins BIOWEAPONS zijn die worden gebruikt voor genocide en ontvolking

#1. Autopsies van de Covid-gevaccineerden onthullen miljarden spike-eiwitten door het vasculaire systeem, die vitale reinigingsorganen en de hersenen vervuilen.

#2. Injecties met nanodeeltjes veroorzaken myocarditis omdat het hart zich inspant om bloed langs alle microscopisch kleine "stolsels" te pompen.

#3Gezonde mensen, waaronder atleten en militairen, vallen binnen enkele uren of dagen na het krijgen van de Chinese griepprik dood neer door "niet-identificeerbare oorzaken".

#4. Gevaccineerde mensen verliezen langzaam en systematisch hun immuunsysteemfunctie en lijden aan het antilichaamafhankelijkheidsversterkingssyndroom (ADE) en AIDS-achtige verzwakking van witte bloedcellen.

#5. Het virus is gemaakt in een laboratorium in communistisch China en de vaccins worden op nazi-stijl op de bevolking geduwd.

#6. Sterfgevallen als gevolg van Covid-19 zijn nog steeds prominent aanwezig onder “volledig gevaccineerde” mensen.

#7Zeldzame bloedstolsels en agressieve kankertumoren duiken op op vreemde plekken bij de Covid-gevaccineerden.

#8. De globalisten die uiterlijk spreken over ontvolking met behulp van vaccins, zijn degenen die de Covid-prikken op dit moment het meest promoten.

#9. De niet-gevaccineerden worden behandeld als de Joden van nazi-Duitsland; verbannen, beschuldigd van alles wat verkeerd is, en beroofd van banen en een normaal leven.

#10. Zelfs de FDA en CDC geven toe dat de Covid-vaccins je er niet van weerhouden Covid te krijgen of door te geven aan anderen, dus wat is hun ECHTE doel?

Wilt u het beste waarheids nieuws op het internet? Stem af op  Pandemic.news,  want er is geen wetenschapper of arts voor nodig om te zien dat Covid-vaccins , Remdesivir, maskers, ventilatoren en slecht advies van de CDC een eigen pandemie veroorzaken.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Pandemic.news

WaarheidWiki.org

NaturalNews.com

ZeroHedge.com

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...