zaterdag 15 januari 2022

COVID doofpotaffaire: Britse media weigeren te melden dat 4 van de 5 sterfgevallen door coronavirus in de afgelopen maand plaatsvonden in de gevaccineerden

 

COVID doofpotaffaire: Britse media weigeren te melden dat 4 van de 5 sterfgevallen door coronavirus in de afgelopen maand plaatsvonden in de gevaccineerden

Woensdag 12 januari 2022 door: JD Heyes
Tags: Groot- Brittannië , covid-booster , COVID-sterfgevallen , COVID-ziekte , covid-19 , overlijden , ziekenhuisopnames , statistieken , VK , Verenigd Koninkrijk , vaccin , vaccinleugens

15KKEER BEKEKEN

 

(Natural News In de afgelopen weken smeekte de Britse premier Boris Johnson vanuit de bron van het parlement de Britse burgers om te blijven doen wat hen is opgedragen tijdens de COVID-19-pandemie.

Blijf thuis, indien mogelijk. Werk vanuit huis. Masker op. Haal een vaccin. Pak er twee. Krijg een vaccin booster. Enzovoort.

Hij zei toen dat deze maatregelen verantwoordelijk zijn voor het vertragen van de verspreiding van het virus en vooral de zeer besmettelijke, maar niet erg ernstige, omicron-variant, hoewel hij deze week eindelijk eerlijk was tegen Britten in interviews toen hem werd gevraagd of er nieuwe beperkende maatregelen nodig zouden zijn ( u kent de oefening - gedwongen afsluitingen, bedrijfssluitingen, vereisten voor sociale afstand, enzovoort).

"We hebben een kans om deze Omicron-golf te overwinnen zonder ons land opnieuw te sluiten", vertelde Johnson op een avondpersconferentie , eraan toevoegend: "We kunnen onze scholen en bedrijven open houden en we kunnen een manier vinden om met dit virus te leven .”

The New York Times voegde toe:

De premier zei dat hij er bij het kabinet op zou aandringen door te gaan met de huidige noodmaatregelen voor het coronavirus, “Plan B” genaamd, die begin december werden geïntroduceerd toen de Omicron-golf aanbrak. Ze omvatten maskeringsmandaten, begeleiding om thuis te werken en het gebruik van vaccinpaspoorten, maar ze voldoen niet aan de strengere lockdown-maatregelen waar sommige oppositiewetgevers en wetenschappers om hadden gevraagd.

"Ik denk dat de balans van maatregelen die we hebben de juiste is", voegde Johnson eraan toe.

Als de gezondheidsinstanties van zijn regering maar transparanter zouden zijn, inclusief de National Health Service.

Volgens een Britse outlet genaamd The Daily Expose , laten de laatste statistieken die zijn gepubliceerd door de UK Health Security Agency zien dat oudere burgers en degenen die kwetsbaarder zijn die in september en oktober een boostervaccin hebben gekregen, degenen die dubbel en driedubbel zijn gevaccineerd " nog steeds verantwoordelijk voor 4 op de 5 COVID-19-sterfgevallen in de vier weken voorafgaand aan 19 december.

“Het 'Covid-19 Vaccine Surveillance Report - Week 51' werd op donderdag 22 december 2021 gepubliceerd door de UK Health Security Agency (voorheen Public Health England) en het laat zien dat de overgrote meerderheid van de gevallen van Covid-19 tussen 22 november en december 19e behoorden tot de volledig gevaccineerde bevolking”, vervolgde de site.

Dit is hoe de gegevens worden afgebroken, volgens de outlet:

  • Niet-gevaccineerde populatie = 445.337
  • Gedeeltelijk gevaccineerde bevolking = 94.734 gevallen
  • Drievoudig/dubbel gevaccineerde populatie = 738.184 gevallen

Op basis van de eigen gegevens van de Britse regering betekent dit ongeveer 65 procent van de COVID-gevallen tussen 22 november en december. 19 werden gevaccineerd vergeleken met slechts 35 procent van de niet-gevaccineerde mensen.

Dat is een enorme toename van het aantal gevallen onder de gevaccineerde bevolking, vooral in de zeven dagen voorafgaand aan de afsluiting van de rapportageperiode van 19 december. Tijdens de rapportageperiode vooraf - 22 november - dec. 12 – gevaccineerde mensen vormden 59 procent van de COVID-gevallen, vergeleken met slechts 41 procent voor niet-gevaccineerde mensen.

Ondertussen was het totale aantal gehospitaliseerde personen volgens vaccinatiestatus tijdens de rapportageperiode als volgt:

  • Niet-gevaccineerde populatie = 3.693
  • Gedeeltelijk gevaccineerde bevolking = 361
  • Drievoudig/dubbel gevaccineerde populatie = 4.027

Van hen vertegenwoordigde 54 procent gevaccineerde personen tijdens de verslagperiode versus 46 procent die dat niet waren.

“Maar nogmaals, het verschil tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden wordt veel groter als het gaat om sterfgevallen die naar verluidt verband houden met Covid-19”, merkte de Daily Expose op.

  • Niet-gevaccineerde bevolking = 889 doden
  • Gedeeltelijk gevaccineerde bevolking = 117 doden
  • Drievoudig/dubbel gevaccineerde populatie = 2.796 doden


Volgens overheidsgegevens was de gevaccineerde bevolking verantwoordelijk voor ongeveer 77 procent van de COVID-sterfgevallen tijdens de rapportageperiode, terwijl het aantal niet-gevaccineerde sterfgevallen minder dan een op de vier (23 procent) was.

De verbluffende cijfers en verschillen in gevaccineerde en niet-gevaccineerde ziekten en sterfgevallen brachten de Daily Expose ertoe niet alleen de aanhoudende druk op vaccins en boosters in twijfel te trekken, maar ook om een ​​aantal conclusies te trekken:

De Covid-19-injecties voorkomen geen infectie.

De Covid-19-injecties voorkomen de overdracht niet.

Volgens de gegevens lijkt het er ook niet op dat ze ziekenhuisopname of overlijden voorkomen.

“Het enige dat de Covid-19-injecties momenteel voorkomen, is het respecteren van de fundamentele mensenrechten die vóór maart 2020 aan elke persoon werden verleend”, merkte de outlet op.

Zie meer informatieve verhalen zoals deze op Vaccines.news .

Bronnen zijn onder meer:

NYTimes.com

DailyExpose.nl

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...