woensdag 5 januari 2022

Gevaccineerde personen verantwoordelijk voor 85% van de besmettingen, QR code grote flop.

 

Gevaccineerden dankzij Coronapas verantwoordelijk voor bijna alle besmettingen

Door  nieuwsreactie   -   29 oktober 2021 

 

Gevaccineerde personen verantwoordelijk voor 85% van de besmettingen,  QR code grote flop.

Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 85% van de corona besmettingen afkomstig zijn van gevaccineerde personen, deze gebruiken de QR code in de Coronapas massaal om ongetest en dus vaak besmettelijk in contact te komen met negatief geteste ongevaccineerde personen.

De Jonge (Min. Volksgezondheid NL) snapt het niet

De Jonge begrijpt het niet meer, en geeft aan in de war te zijn. Duidelijk is dat de besmettingen weer oplopen, omdat gevaccineerde personen vaak besmettelijk zijn zonder enige klachten te ervaren. Door dit gebrek aan klachten blijft een quarantaine periode vaak uit. Vervolgens kunnen deze besmette personen dankzij het permanente groene vinkje in de CoronaApp overal naar binnen wandelen om andere te besmetten.

Een vaccinatie is enkel om je zelf te beschermen. Het afkopen van de verplichte test op deze wijze lijdt er toe dat de besmettingen enorm zullen oplopen, desalniettemin blijft dit onopgemerkt door minister de Jonge.

“Ik heb liever dat gevaccineerde mensen de ongevaccineerde personen blijven besmetten, zodat er onder aan de streep meer mensen met vaccinaties deze pandemie overleven”

Na vaccinatie niet testen maar wel besmetten

Waarom de Jonge het niet erg vind dat de besmettingen oplopen zolang het maar door ongeteste gevaccineerde gebeurt is nog een raadsel, maar het OMT hoopt op nieuwe maatregelen. Wellicht toch maar gewoon gevaccineerde die een groen vinkje in de app willen 24 uur van te voren laten testen. In Duitsland wordt dit reeds toegepast en dit zie je dan ook terug in de cijfers.

Advies OMT

Het advies is dan ook vooral om uit de buurt te blijven bij gevaccineerde personen in bijvoorbeeld horeca gelegenheden, deze hebben geen negatieve test afgelegd en zijn vaak besmettelijk ! pas hier dus voor op en blijf enkel bij negatief geteste personen in de buurt.

https://nieuwsreactie.nl/gevaccineerde-met-coronapas-verantwoordelijk-voor-bijna-alle-besmettingen-bij-niet-gevaccineerde/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...