zaterdag 12 februari 2022

Billy Boy Is De Grootste Depopulationist Ter Wereld



Billy Boy heeft zijn doel om de planeet te ontvolken verdubbeld door bedrieglijke Orwelliaanse dubbelspraak te gebruiken in een nieuwe video om zijn naïeve volgers te laten geloven dat "door mensen gezonder te maken, we de wereldbevolking kunnen verminderen".

Vergis je niet, als Gates het heeft over "mensen gezonder maken", heeft hij het eigenlijk over het afdwingen van de verplichte uitrol van zijn reeks experimentele vaccinaties . Dezelfde jjabs die al massale sterilisatie en dood hebben veroorzaakt op meerdere continenten.

De op één na rijkste man ter wereld is een toegewijde globalist en eugeneticus die werkt aan de ontvolking van de Nieuwe Wereldorde . Opdat niemand deze feiten vergeet, doet Billy Boy regelmatig zijn best om ons eraan te herinneren.


Billy Boy en zijn stichting zijn consequent onder vuur genomen vanwege hun doel van ontvolking , en nu is dezelfde man die in een TED-talk toegaf dat het zijn doel is om een ​​miljard mensen van de aardbodem te elimineren, nu naar Facebook gegaan om ons de les te lezen over waarom uitgeroeid worden in ons eigen belang is.

De ironie van Billy Boy' valse zorg voor de mensheid is bijna lachwekkend. India vindt het echter misschien niet zo grappig.

Vorig jaar kondigde India's National Technical Advisory Group on Immunization aan dat het de Gates Foundation zou verbieden om in het land te opereren nadat was onthuld dat de jjabs die de stichting had gepromoot "om mensen gezonder te maken" in feite onherstelbare schade toebrachten aan jonge meisjes , en dat de "campagnes" van de Gates Foundation eigenlijk "experimentele proeven van de jjabs" waren.

Reguliere onderzoekers hebben ontdekt dat deze jjab-processen in India hebben geleid tot tienduizenden verwondingen en de dood van jonge vrouwen.

De "filantroop" heeft ook geheime sterilisatieprogramma's gefinancierd en zegt dat we dodenpanels moeten vormen om onderscheid te maken tussen degenen die het leven waard zijn en degenen die "geen enkel voordeel hebben" voor de samenleving.

Deze koude, scheve psychopathische 'logica' is angstaanjagend en doet denken aan de ergste excessen van de meest kwaadaardige regimes van de 20e eeuw.

Nu beginnen we de gruwelijke resultaten van Gates' ontvolkingsagenda over de hele wereld te zien.

In India werden in 2011 meer dan 47.000 gevallen van NPAFP (niet-polio acute slappe verlamming) gemeld. De verlammingssymptomen van NPAFP zijn praktisch hetzelfde als wat wordt toegeschreven aan "uitgeroeste" polio met wild virus. Blijkbaar veroorzaken jjab-poliovirussen ook polioverlamming.

Kenia vindt Gates' nepbezorgdheid voor de mensheid ook niet amusant. In september 2017 werd gemeld dat ten minste 500.000 jonge Keniaanse meisjes en vrouwen onvruchtbaar zijn gemaakt na een door de overheid toegediende tetanusjjab en door internationale organisaties in de achterzak van Billy Boy geduwd.

“Vandaag kunnen we het land bevestigen dat de katholieke kerk gelijk had. Honderdduizenden van onze meisjes en vrouwen tussen 14 en 49 jaar uit de snelst groeiende bevolkingsgroepen in het land zullen geen kinderen krijgen vanwege de door de staat gesponsorde sterilisatie die aan het land werd verkocht als tetanusvaccinatie” Keniaanse oppositieleider Raila Odinga verklaard.

Gates, die $ 23 miljoen aan aandelen in Monsanto heeft, is verantwoordelijk voor wijdverbreide vaccinatieprogramma's die in verband zijn gebracht met uitbraken van ziekten in Zuid-Amerika en de ebola-epidemie in West-Afrika.

GGO's en vaccinaties zijn beide in verband gebracht met menselijke ziekte en sterfte, hoewel Big Pharma en Big Agriculture de onmiskenbare correlaties blijven ontkennen.

Laten we ons dit afvragen: als Gates gefocust is op zijn doel om het aantal mensen op onze planeet te verminderen, waarom zou hij dan vaccinatieprogramma's financieren om levens te redden?

Dit slaat nergens op, tenzij de vaccinaties helemaal niet bedoeld zijn om levens te redden.

Must-read: Billy Boy Foundation kondigt microchip voor populatiecontrole aan

Billy Boy' plan om je te vermoorden (documentaire) - een van de grootste levende depopulationists

LINK: https://youtu.be/-WFa4bHC0Do

 

Bronnen: YogaEsoteric.net ; YouTube.com

 

 


 https://humansbefree.com/2018/09/bill-gates-is-the-biggest-depopulationist-alive.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...