vrijdag 18 maart 2022

Moedige professor Paul Marik

 


geplaatst op24 januari 2022door covexit

“Ziekenhuizen zijn gevaarlijke plaatsen geworden voor zieke mensen. Patiënten moeten doen wat ze kunnen om het ziekenhuis te vermijden” – Professor Paul Marik, MD


Professor Paul Marik heeft vandaag een krachtig getuigenis afgelegd in een panel dat werd bijeengeroepen door de Amerikaanse senator Ron Johnson en getiteld ' Second Opinion '. (zie hieronder uitgebreide videofragmenten van de opmerkingen van Prof. Marik)

Het panel bestond uit verschillende prominente experts, waaronder Robert Malone, Peter McCullough, Pierre Kory en verschillende anderen, en probeerde te luisteren naar hun mening over 4 aspecten van de pandemische reactie: 1) beperking van de verspreiding; 2) poliklinische behandeling; 3) ziekenhuisbehandeling; 4) vaccinatie.

Nu COVID-19 endemisch wordt en de pandemie afneemt, leek dit Second Opinion-panel meer op een ex-postevaluatie, een “post-mortem” van alles wat er de afgelopen 2 jaar in de VS is misgegaan met de reactie op COVID-19 .

Er was zeker geen verwachting onder de panelleden dat er corrigerende maatregelen zouden worden genomen door de Amerikaanse medische autoriteiten om een ​​van de geïdentificeerde gebreken aan te pakken, aangezien deze diep verankerd zijn in het systeem dat wordt gecontroleerd door de NIH, FDA en CDC.

De panelleden waren uiterst kritisch over de reactie van de overheid, die vooral gericht is op maatregelen die als ineffectief worden beschouwd om de verspreiding te beperken, en op vaccins die nu algemeen worden gezien als ineffectief, zelfs als ze nog steeds worden aanbevolen, voor de huidige stammen, met name Omicron.

Een onderliggend thema was ook corruptie, met veel directe toespelingen, bijvoorbeeld op perverse economische prikkels die leiden tot ineffectieve behandelingen op ziekenhuisniveau en op hun beurt tot onnodig hoge sterfte op ziekenhuisniveau, en zelfs tot sommige overheidsmedewerkers die profiteren van de verkoop van vaccins.

>>   Jubileuminterview met Drs. Geert Vanden Bossche & Peter McCullough

 

Om het grote geheel te begrijpen, moet men verwijzen naar de ontdekking van vroege behandelingen in maart 2020 door professor Raoult in Frankrijk, Dr. Zev Zelenko in de staat New York en enkele andere artsen over de hele wereld. 

In ons interview van juli 2020 maakte Dr. Zelenko het al duidelijk: pre-ziekenhuis / vroege behandeling van COVID-19 werd gesaboteerd door de Amerikaanse autoriteiten. Hij voerde aan dat dit kwam omdat een dergelijke vroege behandeling het aantal ziekenhuisopnames en daarmee de consumptie van een door de Amerikaanse autoriteiten gepromoot medicijn zoals Remdesivir aanzienlijk verminderde. 

De studie van de praktijk van Dr. Zelenko, door Derwand, Scholz & Zelenko, onthulde een 85% reductie in ziekenhuisopnames, met een eenvoudig vroege behandelingsprotocol bestaande uit 3 middelen (HCQ, AZI & Zn) en toegediend volgens een risicostratificatie.

Dr Zelenko Interview – Part 1

This is the first part of our interview with the esteemed Dr Vladimir Zelenko MD out of Monroe, NY. We talk here about his treatment … Continue readingDr Zelenko Interview – Part 1

Sinds maart 2020 is de repressie van vroege behandeling intens in de VS, eerst gericht op hydroxychloroquine en later op ivermectine. Tot op de dag van vandaag durven slechts een paar honderd artsen in de VS dergelijke vroege behandelingsprotocollen in het land voor te schrijven. 

De vele beperkingen voor hun praktijken en de bedreigingen voor hun licenties, dat wil zeggen voor hun recht om geneeskunde uit te oefenen, zijn tot op de dag van vandaag zeer reëel, zoals niet alleen werd besproken door professor Marik, die hierover uit directe persoonlijke ervaring sprak, maar ook door Aaron Kheriaty, MD, een expert in medische ethiek die eerder als professor in de psychiatrie werkte. 

>>   Jubileuminterview met Drs. Geert Vanden Bossche & Peter McCullough

 


Terwijl senator Johnson al sessies had belegd over vroege poliklinische behandeling en over (gebrek aan) veiligheid van vaccins, was het onderwerp van behandeling op ziekenhuisniveau nauwelijks eerder behandeld. 

Hier presenteerde professor Paul Marik, die een gevestigde medische autoriteit is als het gaat om behandelingen op IC-niveau, een echte aanklacht tegen de behandeling op ziekenhuisniveau van COVID-19.

Zijn getuigenis is met name het doelwit van het gebruik van remdesivir, inclusief de perverse financiële prikkels die door de federale overheid worden geboden om dit medicijn te gebruiken, dat hij als ineffectief en giftig beschouwt. 

Professor Marik verwoordde het perspectief dat door anderen in het panel werd gedeeld dat honderdduizenden mensen, alleen al in de VS, het leven lieten vanwege de mislukte reactie van de overheid, het weigeren van vroegtijdige ambulante behandeling en het in wezen afdwingen van ineffectieve behandeling op ziekenhuisniveau.

In zijn opmerkingen verwijst professor Marik naar Dr Fauci's "verkoop" van remdesivir op 29 april 2020 aan de toenmalige president Trump in het Oval Office.

Dr Fauci Announces Remdesivir to Become Standard of Care for COVID-19 while Chinese Study Finds it Ineffective; Other Research also Ignored

This is really a special remdesivir day! We already covered today the just published randomized Chinese study in The Lancet, with 237 patients, according to … Continue readingDr Fauci Announces Remdesivir to Become Standard of Care for COVID-19 while Chinese Study Finds it Ineffective; Other Research also Ignored

Dit was een zet die we destijds meteen in twijfel trokken, omdat het op zulke zwakke gronden berustte. 

>>   Jubileuminterview met Drs. Geert Vanden Bossche & Peter McCullough

 

Citaat: "Zal deze toespraak van Dr. Fauci de geschiedenisboeken in als het bewijs dat er nu een therapeutische route bestaat voor COVID-19, of gewoon als een van de krachtigste demonstraties ooit van twijfelachtige wetenschappelijke praktijken?"

Professor Paul Marik geeft een vrij duidelijk antwoord op de vraag …

Professor Marik richt zich in zijn getuigenis ook op de lage dosis dexamethason, die uit een Oxford-onderzoek kwam en die hij ook ziet als een oorzaak van onnodige sterfgevallen vanwege de ongepaste, 'homeopathische' aanbevolen dosering.

Opgemerkt moet worden dat de zeer twijfelachtige combinatie van remdesivir en een lage dosis dexamethason als standaardbehandeling wordt gebruikt voor de behandeling van COVID-19 op ziekenhuisniveau, niet alleen in de VS, maar ook in landen als het VK, Canada en Australië. Van dergelijke landen is ook bekend dat ze vroegtijdige ambulante behandeling en het gebruik van goedkope generieke geneesmiddelen voor COVID-19 actief onderdrukken.

Professor Marik vertelt het publiek vervolgens hoe hij niet succesvol was in zijn rechtszaak tegen zijn voormalige werkgever - waar hij gewoon het recht zocht om de medicijnen te gebruiken die volgens hem het meest geschikt waren voor zijn patiënten.

Ondanks zijn geweldige geloofsbrieven werd professor Marik ontslagen. 

Hier is een clip van zijn getuigenis gevolgd door een clip van een van zijn interventies in de Q&A-periode.



Bron: https://rumble.com/vt62y6-covid-19-a-second-opinion.html


Misschien wil je ons webinar van december 2020 met Paul Marik over COVID-19 bekijken, 


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...