woensdag 23 maart 2022

Vrije energie: 13-jarige uitvinder maakt op Tesla geïnspireerd apparaat dat stroom uit de lucht haalt

 


De 13-jarige Amerikaanse uitvinder Max Loughan laat zich inspireren door genieën als Nikola Tesla en Albert Einstein. Hij zegt dat hij hier gekomen is met een doel: de wereld veranderen met zijn uitvindingen.

“Vanaf dag één wist ik dat ik op deze planeet ben gezet met een reden,” zei Max. “En die reden is het doen van uitvindingen.”

Tijdens een interview met zender KTVN laat Max in het ketelhuis van zijn ouders zijn vrije energie-apparaat zien. Zijn uitvinding doet enigszins denken aan de Tesla-spoel en werkt op een soortgelijke manier.

Iets meer dan 10 euro

Het apparaat haalt elektromagnetische energie uit de atmosfeer en zet die om in stroom die kan worden gebruikt door elektrische apparaten. En nog verrassender: Max heeft zijn vrije energie-apparaat gemaakt van materialen die alles bij elkaar net iets meer dan 10 euro kosten.

Voor de prijs van een gemiddelde lunch kan iedereen dus toegang krijgen tot vrije energie. “Hij maakte het apparaat van een koffieblik, wat draad, twee spoelen en een lepel,” aldus KTVN.

Verbazing

In een demonstratie gebruikt Max de stroom die de machine opwekt tot verbazing van de cameraploeg en zijn familie om een aantal LED-lampjes te laten branden.

De uitvinding zet radiogolven, thermische energie en statische elektriciteit om in stroom. “Deze draad haalt energie uit de lucht,” klinkt het. “En in het koffieblik zetten we het om van wisselstroom in gelijkstroom.”

Bekijk hieronder een video over de uitvinding:


LINK: https://youtu.be/dyRlbXUIscg 

[The Anti-Media]

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...