zaterdag 26 maart 2022

Werd Sars-Cov-2 ONTWORPEN om zoveel varianten te verspreiden?

Ralph Baric Engineered Faster Mutating SARS Variant in 2010Ralph Baric Engineered Faster Mutating SARS Variant in 2010

 

Igor ChudovIgor Chudov

26/03/2022

Aangezien nieuwe varianten van Sars-Cov-2 steeds sneller verschijnen, moeten we ons afvragen wat maakt dat de Sars-Cov-2 quasi-species te snel muteren, zoveel sneller dan de originele Sars uit 2003, en steeds eindeloze nieuwe varianten voortbrengend.


Het blijkt dat de wetenschap misschien het antwoord voor ons heeft! Een bekende geniale wetenschapper Ralph Baric publiceerde een interessant stuk onderzoek in 2010 :



Waarom is dit 12 jaar oude artikel zo interessant?

Omdat het laat zien hoe de toonaangevende Gain-of-Function-onderzoeker Ralph Baric aan het rommelen was met de SARS (de originele SARS van 2003) virus om het sneller te laten muteren en in staat te zijn om nieuwe varianten sneller te laten voortbrengen.

Blijkbaar was Ralph Baric niet gelukkig dat het oorspronkelijke Sars-virus, hoewel zeer pathogeen, niet snel genoeg muteerde. Dus gingen hij en zijn coauteurs op zoek naar wijzigingen in het SARS-virus om het sneller te laten muteren!

Als briljante onderzoekers vonden ze een manier om het te doen :

We rapporteren hier de engineering en herstel van nsp14-ExoN-mutante virussen van ernstig acuut respiratoir syndroom coronavirus (SARS-CoV) die stabiele groeidefecten hebben en die een 21-voudige toename van de mutatiefrequentie uitstralen tijdens de replicatie in cultuur.

Nieuwe bio-informatische hulpmiddelen gebruiken en diepe sequentiebepaling over het volledige genoom 10 passages in vitro, we demonstreren behoud van ExoN-mutaties en aanhoudende grotere diversiteit en mutationele belasting in vergelijking met wildtype SARS-CoV De resultaten definiĆ«ren a nieuw genetisch en bio-informatica-model voor introductie en identificatie van multi-allelische mutaties in replicatie-competente virussen dat zullen krachtige hulpmiddelen zijn om de effecten van verminderde trouw en verhoogde diversiteit van quasispecies op virale replicatie, pathogenese en evolutie te testen.

Financiering: Dit werk werd ondersteund door de prijzen van de openbare gezondheidsdienst van de Nationaal Instituut voor Allergie en Infectieziekten

Om te herhalen wat ze in eenvoudige taal hebben gedaan: ze gebruikten bio-informatische computerhulpmiddelen om genetische veranderingen te vinden die nodig zijn om het virus sneller te laten muteren bij replicatie, waardoor het sneller meer varianten kon voortbrengen, terwijl het toch robuust en replicatiebekwaam bleef.

Ze ontdekten dat zogenaamde "ExoN" -mutaties zoals nsp14-ExoN het virus 21 keer sneller laten muteren, terwijl het replicatie bekwaam blijft (zodat het nog steeds kan repliceren). Ze passeerden het ook 10 keer in vitro als proof of concept, en zorgden ervoor dat deze mutante Sars-variant inderdaad 21 keer sneller muteert om nog meer varianten te spawnen.

Let wel, nsp14 is een "niet-structureel eiwit" dat moet worden gemuteerd om foutcorrectie uit te schakelen en meer mutaties te laten verschijnen tijdens virale replicatie.

Dus wat zou je zeggen? Waarom zouden we ons zorgen maken over dit obscure eiwit?

Sars-Cov-2 muteert sneller vanwege NSP14

Blijkt dat Sars-Cov-2 ook bekend is muteer sneller vanwege nsp14-mutaties


... en Sars-Cov-2 bevat gemuteerde Sars nsp14:


Sars-Cov-2 bevat dus een gemuteerde nsp14 van SARS. Hoe doet het in het echte leven? Blijkt heel goed! nsp14 mutaties helped new variants to occur.



Niets te zien hier

Dit kan puur toeval zijn: bepaalde vleermuizen, zittend in de grotten op 1.000 km afstand van Wuhan, besloten puur toevallig de suggestie van het Baric-artikel uit 2010 te volgen en veranderden de nsp14 ExoN-genen om hun virus sneller te laten muteren - gewoon voor de lol.

We kennen de rest van het verhaal: die vleermuizen ook geleende delen van het hiv-genoom, en delen van genetische code om de NGVEGF-peptide van varkensgriep van 2008. Bovendien zijn deze vleermuizen Moderna's octrooi illegaal geschonden en een Moderna gepatenteerde reeks ingevoegd ook op de sleutel van het Sars-Cov-2-virus, uiteraard zonder toestemming van Moderna.

Ik bedoel, waarom zou Moderna vleermuizen toestemming geven om de gepatenteerde code in Sars-Cov-2 te gebruiken? Er is helemaal geen reden! De miljarden die Moderna heeft verdiend met Covid-19-vaccins, staan zeker volledig los van elkaar.

Toen ze klaar waren met de genetische modificaties, vlogen die vleermuizen 1.000 km van hun grotten naar Wuhan, China en begonnen ze een wereldwijde pandemie op de "natte markt" op 2 km afstand van het Wuhan Institute of Virology.

Dit alles is natuurlijk slechts toeval.

Er is hier niets te zien. 

Ga alsjeblieft verder, negeer het en deel dit artikel NIET! 

L J


Bron: 

https://igorchudov.substack.com/p/ralph-baric-engineered-faster-mutating?token=eyJ1c2VyX2lkIjo2OTY5ODA2OSwicG9zdF9pZCI6NTEwNTY1MzIsIl8iOiJ1VlZSKyIsImlhdCI6MTY0ODMwMTY5MywiZXhwIjoxNjQ4MzA1MjkzLCJpc3MiOiJwdWItNDQxMTg1Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.8wM_UmJ0PnU5AAn7XzfzsCBflkSzzFD-F6hVxiHZ7tE&s=r



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...