woensdag 20 april 2022

Analyse van het gebruik van codon (*) toont aan dat kraits en king cobras de grootste genetische overeenkomsten vertonen met SARS-CoV-2 ... waren gifpeptiden die in de viruslading waren ontwikkeld?

 Maandag 18 april 2022 door: Lance D Johnson

Tags : Big Pharmabiologisch agensbiowarfarebiowapenbloedstollingveroorzakerstollingsfactorcodonwinst van functieverhalenorgaanschaderoofzuchtige vaccinsgepubliceerde takedownslangenpneumonieslangengifslangenvaccin ontwikkelinggifgifpeptidenvirologist

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

11KWEERGAVEN


(Natural News) Een analyse van het gebruik van codon laat zien dat Chinese kraits en king cobra-slangen meer genetische overeenkomsten delen met SARS-CoV-2 dan enig ander dier, inclusief vleermuizen. Waren gifpeptiden in de viruslading verwerkt? En kunnen gifpeptiden worden gebruikt als onderdeel van het ontwerp van het mRNA voor de Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccins?


Er was nooit een open dialoog of wetenschappelijk onderzoek naar de oorsprong van SARS-CoV-2 omdat de gezondheidsinstanties van de overheid samenzweerden met Big Tech en de bedrijfsmedia om de discussie vanaf het begin uit de weg te gaan. Begin 2020 bespraken voormalig NIH-directeur Francis Collins en Anthony Fauci een "gepubliceerde takedown" van alle informatie over de laboratoriumoorsprong van COVID-19 en om eventuele afwijkende meningen te verdrijven. Elk wetenschappelijk onderzoek naar laboratoriumoorsprong werd in sommige van 's werelds meest prestigieuze medische tijdschriften als' samenzweringstheorie 'genoemd. Facebook, Twitter en de techreuzen van Silicon Valley volgden met de samenzwering, blokkeerden informatie over het winstoogmerk van coronavirus onderzoek en verdoezelden de bedoelingen van dergelijk onderzoek, waaronder de ontwikkeling van dodelijke biologische agentia voor de pre-productie van winstgevende diagnostiek, therapeutica en vaccins.  Het publiek werd gedwongen deze theorie te accepteren dat vleermuizen het virus van nature op mensen hebben doorgegeven, ook al heeft geen enkele viroloog het virus geïsoleerd uit een natuurlijk dierenreservoir (en dat is hij nog steeds niet, meer dan twee jaar later).

Het afwijkende verhaal wees erop dat virologen ‘gain of function’ onderzoek deden naar het coronavirus in Wuhan, waar de eerste uitbraken plaatsvonden. Een groot deel van de discussie over het gain-of-function was gericht op 'een laboratoriumlek', maar ging niet in op het zeer reële aspect dat de veroorzaker achter ademhalings- en cardiovasculaire nood een biowapen zou kunnen zijn met meerdere gain-of-functie-eigenschappen.

Al vroeg in het COVID-19-schandaal werd een computersimulatie van het SARS-CoV-2-pike-eiwit geproduceerd, maar referentiematerialen voor een echt virus bestaan niet. De verhalen rond het Spike -eiwit hebben het codon (=een reeks van drie nucleotiden die samen een eenheid van genetische code vormen in een DNA- of RNA-molecuul)  verkeerd voorgesteld en het potentieel om giftige eigenschappen van een chemisch of biologisch wapen (of meerdere biowapens) te bevatten. Dit is hetzelfde spike-eiwit dat door vaccinatie is ontwikkeld en gemanipuleerd voor massatranscriptie in menselijke cellen. Er is ook genetisch bewijs dat de veroorzaker is ontwikkeld door vaccinproducenten jaren voordat de officiële plandemie begon.

Het veroorzaker van "COVID-19" werd ooit "slangenpneumonie" genoemd

Voordat lock-downs werden geïmplementeerd, waren er een aantal artikelen die de mogelijkheid bespraken dat SARS-CoV-2 eigenschappen van slangen bevatte, namelijk de krait en de koningscobra. Dr. Brian Ardis heeft onlangs nieuw onderzoek naar voren gebracht veronderstellend dat slangengif werd gebruikt bij de ontwikkeling van een biowapen. Wat als er meer in het verhaal zat dan alleen vleermuizen en laboratoriumlekken?

Slangengif is gebruikt in de moderne geneeskunde en wordt gebruikt om nieuwe medicijnen te ontwikkelen. Slangengif bevat trombineachtige enzymen die coagulante (stollings) activiteiten vertonen die NIET ongedaan kunnen worden gemaakt door bloedverdunners zoals heparine. Stel je voor dat deze enzymatische eigenschap op een snode manier werd gebruikt en werd ingebouwd in het codon van een biowapen …

Volgens de Nationale onderzoeksinstelling voor menselijk genoom, is een codon “een trinucleotidesequentie van DNA of RNA die overeenkomt met een specifiek aminozuur. De genetische code beschrijft de relatie tussen de sequentie van DNA-basen (A, C, G en T) in een gen en de bijbehorende eiwitsequentie die het codeert."

Een analyse van het gebruik van codon voor SARS-CoV-2 vond overeenkomsten tussen codon tussen het veroorzaker (van COVID-19) en de veelzijdige Chinese kraitslang (Bungarus multicinctus) en de Chinese koningscobra (N. atra). Er waren meer codon-overeenkomsten voor deze twee slangen dan er waren voor elk ander dier in het onderzoek - inclusief vleermuizen [3.3]. Op een gegeven moment zijn er enkele mediakanalen die  covid-19 "slangenpneumonie” noemden.

Krait en koningscobra bevatten specifiek activatoren voor bloedstolling

Erger nog, de krait en de koningscobra bevatten activatoren voor factor X bloedstollingseigenschappen [4.2.1]. Aangezien de covid-19-vaccins zijn ontworpen op basis van vergelijkbare RNA-sequenties als het oorspronkelijke veroorzaker, kan dit theoretisch verklaren waarom gevaccineerde mensen lijden aan bloedstolling, beroertes, hartfalen en andere cardiovasculaire effecten. Het mRNA van het vaccin. repliceert niet en degradeert dan, zoals eerder beloofd. Deze vreemde, giftige piekeiwitten circuleren naar de organen en kan bloedstollingsfactoren en envenomatie initiëren.

Dit is serieuze informatie, omdat het publiek ertoe is gebracht te geloven dat SARS-CoV-2 alleen had kunnen evolueren van vleermuis coronavirussen. Er werd ons verteld dat de veroorzaker nooit in een laboratorium had kunnen worden gemanipuleerd, nooit giftige eigenschappen kon bevatten en nooit opzettelijk zou zijn vrijgegeven. Maar deze analyse van het gebruik van codon biedt de mogelijkheid dat slanggif of slanggenetisch materiaal mogelijk op een snode manier wordt gebruikt om menselijke populaties te schaden door middel van biologische wapens en zogenaamde vaccins die zijn ontworpen vanuit het sjabloon van biologische wapens.

Bronnen zijn onder meer:

OnlineLibrary.Wiley.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

ScienceDirect.com

NIH.gov

SciTechDaily.com

NCBI.NLM.NIH.gov

NaturalNews.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-04-18-codon-usage-analysis-kraits-and-king-cobras-share-genetic-similarities-with-sarscov2.html




https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/jmv.25682  


(*)

A codon is a trinucleotide sequence of DNA or RNA that corresponds to a specific amino acid. The genetic code describes the relationship between the sequence of DNA bases (A, C, G, and T) in a gene and the corresponding protein sequence that it encodes. The cell reads the sequence of the gene in groups of three bases. There are 64 different codons: 61 specify amino acids while the remaining three are used as stop signals.

Illustration



https://www.genome.gov/genetics-glossary/Codon


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...