zaterdag 30 april 2022

Kijk: Europarlementariër maakt in 5 minuten het hele coronabeleid met de grond gelijk


Help anderen door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

Europarlementslid Christine Anderson (AfD) gaf deze week haar eerste speech voor de nieuwe onderzoekscommissie naar corona.

Ze wees erop dat uit de database van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) blijkt dat de coronavaccins in zeven maanden tijd 20 keer zoveel ernstige bijwerkingen en 23 keer zoveel sterfgevallen hebben veroorzaakt als alle andere vaccins in de afgelopen 20 jaar tezamen.

              VIDEO LINK: https://youtu.be/EwOu7ZbDNXQ 

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zwartgelakt

“Waarom wordt dat niet onderzocht?” vroeg het Europarlementslid. Met de volksgezondheid had het hele coronabeleid niets te maken, zei ze. Het lijkt erop dat dit vooral draaide om het verkopen van zoveel mogelijk prikken. “Vaccineren, vaccineren, vaccineren.”

Anderson probeert contracten die zijn afgesloten met de vaccinmakers boven water te krijgen, maar die zijn grotendeels zwartgelakt. “Ik kan mijn werk als Europarlementariër op deze manier niet doen,” verzuchtte ze.

Onacceptabel

De parlementariër beklaagde zich over het feit dat onderzoeken naar bijwerkingen van de vaccins gebrekkig zijn of dat er simpelweg wordt geweigerd om hier onderzoek naar te doen.

Ze zei verder dat het onacceptabel is dat de Wereldgezondheidsorganisatie nieuwe contracten wil afsluiten met EU-lidstaten die de WHO in feite in staat stellen om in het geval van een toekomstige pandemie de macht over te nemen.



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...