zondag 17 april 2022

Zit er dodelijk slangengif in het SARS-CoV-2-virus?

15 april 2022

Het verhaal is viraal gegaan: wetenschappers hebben slangengiftoxines gevonden in het plasma en fecale monsters van COVID-19-patiënten.

Het was een zeer kleine studie - 20 patiënten met COVID en 10 zonder - maar sinds september 2021 verspreidt het idee dat deze gifachtige stof deel uitmaakt van wat COVID-sterfgevallen veroorzaakt, zich van mainstream nieuws naar wetenschappelijke websites over de hele wereld.

Maar is het waar? Is slangengif op de een of andere manier verbonden met COVID-19? In een recensie voor Children’s Health Defense stelt James Lyons-Weiler, Ph.D., de geldigheid in vraag van het extrapoleren van conclusies van een onderzoek onder een handvol mensen die wonen in gebieden waar ze zichzelf mogelijk hebben behandeld met dierlijke gifstoffen.

 Weiler wijst in het bijzonder op twee relevante vragen:

1.      Er zijn te weinig controlemonsters. Hoeveel mensen zonder COVID-19 hebben het eiwit in hun bloed of uitwerpselen?

2.      Behandelden deze patiënten zichzelf (of onder de hoede van artsen) voor COVID-19 (of een andere auto-immuniteit) met dierlijke gifstoffen?

Dus wat is hier aan de hand? Kan het menselijk lichaam bij COVID-patiënten een slangachtig, dodelijk gif produceren of behandelden ze zichzelf zonder het hun artsen te vertellen?

"Mijn favoriete hypothese is dat auto-immuunpatiënten in Italië die dierlijk gif gebruiken om hun auto-immuniteit te behandelen - of om COVID-19 af te weren - wetenschappers in de war hebben gebracht die dit gif of metabolieten daarvan in hun ontlasting en bloed vinden", zegt Weiler. "Maar het is ook mogelijk dat we eiwitten produceren als reactie op SARS-CoV-2-infectie die overeenkomt met gif bij andere soorten. Onwaarschijnlijk, maar ik kan het niet uitsluiten."

 

BRONNEN :

Health Defense voor kinderen 14 april 2022

ABC News San Diego 2 september 2021

 


https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2022/04/15/is-there-deadly-snake-venom-in-the-sarscov2-virus.aspx

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...