maandag 23 mei 2022

Bill Gates stelt een vaccinpropagandateam van 3.000 personen samen om meer LEUGENS en desinformatie te verspreiden over vaccins die "veilig en effectief" zijn

 Maandag 16 mei 2022 door: Lance D Johnson

Tags : slechte gezondheidbadmedicinebadsciencefactureringspoortencontact traceringdisinfoafwijkende meningmislukte vaccinsvrije meningsuitingGAVIinformatiecontroledodelijke vaccinsleugensverkeerde informatiepersoonlijke observatiespropagandapsychopaatgeschiedenis herschrijvendacht controlebeproevingwaarheidsgetrouwe toespraakvaccinoorlogenvaccinsWHO

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

5.510WEERGAVEN

 

(Natural news) De glas-in-loodramen van de heilige Bill Gates-tempel barsten. De zogenaamde fact-checkers, die op sociale media zijn ingezet, hebben de absolute aanbidding van valse verhalen niet afgedwongen, en zijn er niet in geslaagd om de overtuigingen van het publiek voor onbepaalde tijd in te perken, en zijn er niet in geslaagd om alle mensen te dwingen schadelijke ideologieën en valse goden te aanbidden. Terwijl de beledigende covid-19-propaganda tot rust komt, verliezen de mensen hun vertrouwen in de instellingen en verliezen ze hun geloof in een systeem van gedwongen leer en controle van de geest.

Toch kunnen de rijksten ter wereld (zoals Bill Gates) nog steeds bepalen welke verhalen op sociale media zijn toegestaan. Bill Gates heeft zojuist aangekondigd dat hij een eenheid van 3.000 personen in dienst zal hebben (een vaccinpropagandateam) om "verkeerde informatie" over vaccins te bestrijden. De term 'verkeerde informatie' is al herhaaldelijk gebruikt om niet alleen de vrijheid van meningsuiting, maar ook waarheidsgetrouwe, op feiten gebaseerde uitspraken, echte persoonlijke observaties en harde gegevens die van de officiële norm afwijken en de autoriteit van het controlerend narratief in vraag stellen.

Bill Gates betaalt duizenden mensen om meer leugens en meer pro-Bill Gates-berichten te verspreiden

In een recent CNBC rapport, bekritiseerde Bill Gates Elon Musk omdat hij probeerde de vrijheid van meningsuiting op Twitter terug te brengen. 'Ik betwijfel of dat deze keer zal gebeuren, maar we moeten een open geest hebben en Elon nooit onderschatten', vertelde Gates op CNBC.  Bill Gates heeft besloten een nieuwe eenheid van 3.000 lakeien in dienst te nemen die op sociale mediaplatforms zullen gaan en meer pro-vaccinverhalen zullen verspreiden die Bill Gates NODIG heeft om zijn imago te dopen en het vertrouwen van het publiek te herstellen in de instellingen die hij controleert.

Gates zei dat zijn nieuwe eenheid "in de toekomst zal helpen nauwkeurige vaccininformatie te verspreiden." Deze Bill Gates dacht dat de controle-eenheid de sociale media zal overspoelen met 'goede berichten' van 'mensen die vertrouwen hebben in de gemeenschap, zoals politieke en etnische leiders'.

In het interview was Gates bang dat Twitter een plek zou worden waar mensen zeggen: 'dat vaccins mensen doden."Gates wil niet dat mensen praten over hun vaccinverwondingen of de dood van dierbaren vermelden nadat ze een covid-19-vaccin hebben gekregen. Facebook verwijdert deze groepen al en beperkt de verspreiding van mensen die praten over vaccinverwondingen.

Gates wilde ook niet dat mensen over bewaking (surveillance)  praten en of 'Bill Gates mensen volgt.'' Hoe denkt hij [Elon] over iets [op Twitter] dat zegt of dat 'Bill Gates mensen volgt?''.  Gates vroeg: 'Wat zijn zijn doelen voor wat het uiteindelijk zal worden? Komt dat overeen met dit idee van minder extreme onwaarheden die zich zo snel verspreiden [en] rare complottheorieën? Deelt hij dat doel of niet?', zei Gates.

De afgelopen drie jaar heeft het publiek kennis genomen van contacttracering, bewaking van mobiele telefoons en het ontnemen van hun rechten. Zelfs de CDC heeft onlangs toegegeven dat zij geolocatiegegevens gebruiken  om ervoor te zorgen dat mensen zich aan de bevelen 'thuis blijven' hielden en niet naar het school of de kerk gingen.

Bill Gates probeert wanhopig de publieke opinie te controleren

De Bill Gate's gefinancierde Gavi Vaccine Alliance en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is de afgelopen drie jaar de hoogste autoriteit op het gebied van volksgezondheid geweest. Bill Gates kreeg routinematig een mediaplatform om lock-downs, schoolsluitingen, gedwongen maskering en de eindeloze, dwingende toediening van experimentele vaccins te bevorderen. Maar terwijl de bevolking moe wordt van onderdrukking, en als de vaccins falen en dodelijk blijken te zijn, kan de lock-down-liefhebbende en vaccin-pushende Bill Gates zich nergens meer verbergen.

Terwijl zijn hele reputatie op het wereldtoneel verbrijzelt wordt, heeft Bill Gates nog maar één optie over. Hij kan een leger mensen betalen om pro-Bill Gates-berichten te verspreiden. Hij kan duizenden mensen betalen om de geschiedenis te herschrijven. Hij kan duizenden propaganda-pushers betalen in de hoop dat hij de massa zal kunnen hersenspoelen om te geloven dat zijn beledigende en dodelijke boodschappen ons allemaal hebben gered. De nieuwste door Bill Gates gefinancierde eenheid zal werken als een team van advocaten, gebruik makende van valse en misleidende berichten die worden gebruikt om de publieke opinie te manipuleren. Met behulp van deze manipulatietactieken lijkt het erop dat Gates zichzelf probeert te isoleren om nooit de binnenkant van een echte rechtszaal te moeten zien.

Bronnen zijn onder meer:

Helenastales.com

CNBC.com

Dailymail.co.uk

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-05-16-bill-gates-assembling-3000-person-vaccine-propaganda-team.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...