maandag 2 mei 2022

BlackRock en Vanguard nemen de gecentraliseerde voedselproductietechnologieën over en zullen bijna de volledige controle hebben over de toekomstige voedselvoorziening in Amerika

Zondag 01 mei 2022 door: Ethan Huff

Tags : BlackRockgecentraliseerdIneenstortingcontroleontvolkinghongersnoodvoedselgewassenvoedselrantsoeneringvoedselrellenvoedselschaarstevoedselvoorzieningverhongeringovernameverradersverraadVanguard

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

17KWEERGAVEN

 

(Natural News) Veel mensen zijn zich nog steeds gelukkig niet bewust van wat er is gebeurd, maar de wereldwijde voedselvoorziening wel grotendeels overgenomen door de oligarchen, waaronder financiële reuzen BlackRock en Vanguard.

Het blijkt dat BlackRock en Vanguard geleidelijk het eigendom van de productiemiddelen hebben opgeslokt en nu van plan zijn het over de massa te heersen door alle voedselproductietechnologieën in de Verenigde Staten te centraliseren en iedereen onder hun controle tot slaaf te maken.

De drie grootste aandeelhouders van CD Industries Holdings, 's werelds grootste kunstmestbedrijf, zijn zowel BlackRock als Vanguard. BlackRock en Vanguard zijn ook de topaandeelhouders in Union Pacific, de spoorweggigant die kunstmest en andere landbouwinputs door het hele land verplaatst.

De top 10 van voedingsbedrijven ter wereld zijn ook grotendeels eigendom van zowel BlackRock als Vanguard. Deze omvatten Nestlé, PepsiCo, General Mills, Kellogg’s, Associated British Foods, Mondel?z, Mars, Danone, Unilever en Coca-Cola.

'Wat gebeurt er als ze alle zaden, producten en vlees ook beheersen?'vraagt Corey's Digs.

“Wat gebeurt er als producten en vlees allemaal worden gekweekt in beveiligde faciliteiten na een gensplice of in een petrischaal, en landbouwgrond inactief wordt als gevolg van te hoge regelgeving, gebrek aan voorraden en gefabriceerde inflatie?"

Larry Fink, CEO van BlackRock, zegt: "het is tijd om het gedrag van mensen te veranderen"

De invloed van BlackRock en Vanguard op CF Industries Holdings en T. Rowe Price Associates heeft een grote en directe impact op de landbouw in het Midwesten. Het is ook belangrijk op te merken dat Union Pacific onlangs is begonnen met het verplicht stellen van reducties van de spoorwegvaart met 20 procent, wat een verdere impact heeft op de Amerikaanse landbouw.

"Dit zal rechtstreeks van invloed zijn op belangrijke landbouwgebieden zoals Iowa, Illinois, Kansas, Nebraska, Texas en Californië" Corey's Digs voegt toe. “Dit zal uiteindelijk van invloed zijn op de voedselvoorziening en de prijsstelling. CF Industries is slechts een van de 30 bedrijven die zich met deze beperkingen bezighouden."

Een andere belangrijke transporteur van landbouwproducten, de Canadian National Railway (CN), probeert naar verluidt de kunstmestmarkt te helpen groeien. Maar de grootste eigenaar is niemand minder dan miljardair-eugenicus Bill Gates, die we rapporteerden dit al, zoveel Amerikaanse landbouwgrond opkoopt als hij zijn groezelige kleine demonische handen kan krijgen.

Terug naar BlackRock en Vanguard, zij zijn de financiële reuzen die ook topaandeelhouders zijn in AppHarvest, een in Kentucky gevestigd landbouwbedrijf met een van de grootste kassen ter wereld op 2,76 miljoen vierkante voet op 60 hectare. De faciliteit verbouwt alleen tomaten, die worden verkocht in Kroger, Meijer en Walmart.

Dan is er Hydrofarm Holdings, gevestigd in Pennsylvania. Dit bedrijf verbouwt ook gewassen in een gecontroleerde omgeving met verticale landbouwtechnologie. BlackRock en Vanguard zijn ook topaandeelhouders in dit bedrijf.

BlackRock heeft momenteel meer dan $ 20 biljoen in investeringen, die allemaal de ESG- en "sociaal verantwoorde" richtlijnen volgen die vereist zijn door CEO Larry Fink. Fink verklaarde berucht dat "het tijd is om het gedrag van mensen te dwingen te veranderen", en legde de beruchte af dat hij blijkbaar doet door de controle over de Amerikaanse landbouw over te nemen.

“Ondanks de LED-verlichting, robotica, computer data analyse, en ventilatiesystemen die nodig zijn om verticale groeifaciliteiten van deze omvang aan te drijven, aangezien water wordt gered en minder van Bill Gates 'landmassa wordt gebruikt, er stromen investeringen in deze vermeende duurzame en milieuvriendelijke faciliteiten, evenals enorme kassen," Corey's Digs legt verder uit.

Ondertussen de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) verovert medicijnen en gezondheidszorg door snel te handelen om een nieuw "pandemisch verdrag" aan te nemen dat de Verenigde Naties volledige controle over de volksgezondheid zal geven. Deze een-twee-punch van het in beslag nemen van zowel voedsel als medicijnen betekent een grimmige toekomst van totalitair fascisme in de hele wereld.

Meer gerelateerde nieuwsberichten over de technische implosie van de wereldwijde voedselvoorziening zijn te vinden op Collapse.news.

Bronnen zijn onder meer:

CoreysDigs.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-05-01-blackrock-vanguard-controlling-america-centralized-food-production.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...