vrijdag 3 juni 2022

Britse bisschop spreekt zich uit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe wereldorde’

85 8.341 1 minuut leestijd

Er is slechts één wereldleider die opstaat tegen de krachten van het kwaad. Reken niet op Boris Johnson in Engeland. Reken niet op Macron in Frankrijk. Reken niet op Draghi in Italië. Het is Vladimir Poetin. Hij is dan misschien geen engel of heilige, maar hij is wel intelligent en heel moedig. Dat zei de Britse bisschop Richard Williamson op 15 mei tegenover parochianen in Warschau, meldt persbureau Interfax.

“En als staatshoofd van Rusland is hij in staat om op te staan tegen de wereldregering,” voegde Williamson toe.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Meer voor ons in petto

De bisschop zei dat de Russen niet in Oekraïne vechten om het land te verwoesten. Het doel is om Oekraïne te denazificeren en demilitariseren. Het dwaze Europa loopt achter Amerika aan, dat probeert Rusland te verpletteren, aldus Williamson.

De criminelen die over de wereld heersen, hebben volgens hem nog meer voor ons in petto. “Er komt een kunstmatig gecreëerde hongersnood,” zei hij. “Wees voorbereid. Eerst hielden ze ons voor de gek met corona. Toen hielden ze ons voor de gek met Oekraïne, dat Rusland al sinds 2014 provoceert. Rusland moet zichzelf verdedigen.”

“Ze willen Rusland vernietigen omdat Rusland het laatste obstakel is voor de nieuwe wereldorde,” benadrukte de bisschop.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...