zondag 12 juni 2022

Nederlandse journalist doet verbazingwekkende vondst in voormalig hoofdkwartier Azov-bataljon

 Robin de Boer27 mei 2022 06:00

Voor de inwoners van Marioepol is de Oekraïense stad bevrijd. Volgens de westerse media is de stad ‘gevallen’. In Marioepol was het Azov-bataljon gestationeerd, een nazigroepering die jarenlang getraind en gefinancierd is door het Westen.

Journalist Sonja van den Ende is in Marioepol en heeft in het voormalige hoofdkwartier van het Azov-bataljon veel bewijzen gevonden waaruit blijkt dat Hitler een prominente plek innam.

Tot haar verbazing lagen er visitekaartjes: van Michael Faul van de Duitse ambassade, een Canadese kolonel genaamd Brian Irwin en Christophe Boursin, een medewerker van de Franse ambassade in Kiev. Kolonel Irwin ‘heeft een onmiskenbare invloed gehad op de operaties van de Canadese strijdkrachten in Oekraïne’, zo wordt gesteld.

ver
Foto: Visitekaartjes in voormalig hoofdkwartier van Azov-bataljon (VK/Sonja van den Ende)
Schande

“Het bewijs dat de NAVO direct betrokken is en een proxyoorlog voert tegen Rusland,” schrijft Van den Ende op haar website. “Het komt er eigenlijk op neer dat de NAVO sinds 2014, de coup d’état, in Oekraïne onder andere neonazi’s zoals het Azov-bataljon heeft getraind en dit bataljon heeft op haar beurt de Russisch sprekende bevolking in Oekraïne geterroriseerd, gemarteld en gedood.”

Het Westen is volgens de journalist medeplichtig aan genocide op de burgers van de Donbass door deze neonazi’s te sponsoren. Eerder financierde het Westen de jihadisten die flink hebben huisgehouden in Syrië. “Een schande,” aldus Van den Ende.

ver
Foto: Beeld van Hitler in voormalig hoofdkwartier van Azov-bataljon (VK/Sonja van den Ende)
Verliezen

Ze wijst erop dat er de laatste dagen steeds meer berichten naar buiten komen over Oekraïense legereenheden die niet kunnen vechten omdat ze geen materiaal hebben, met name aan het front in Severodonetsk.

“Het Oekraïense leger en bovenal het Westen zijn aan het verliezen. Krampachtig proberen zij dit te ontkrachten, maar de bewijzen stapelen zich op. Naar wat ik gezien heb en waarschijnlijk nog ga zien, gaat de NAVO verliezen!” concludeert Van den Ende.



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...