woensdag 13 juli 2022

Bereid je voor met houdbaar voedsel

 

Analyse door   Dr. Joseph Mercola  Feit gecontroleerd  11 juli 2022

PDF : https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2022/July/PDF/shelf-stable-food-pdf.pdf


 

HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

·         Het lijkt erop dat we ons in een fase bevinden waarin wereldwijde systemen voor voedsel- en energieproductie opzettelijk worden ontmanteld in een poging om uitvoering te geven aan wat het World Economic Forum (WEF) The Great Reset noemt en de Rockefeller Foundation Reset the Table noemt

·         Voedsel beheersen en ons weghalen van een natuurlijk dieet is een belangrijk onderdeel van The Great Reset. Hoewel de vernietiging van de voedselproductie gerechtvaardigd is door de Groene Agenda, is het echte doel om natuurlijk geteelde voedingsmiddelen te elimineren en te vervangen door gepatenteerde en vaak synthetische voedingsmiddelen

·         Naast beperkingen die door de Groene Agenda worden opgelegd, zijn sinds 2021 ook bijna 100 voedselproductiefaciliteiten in de Verenigde Staten op mysterieuze wijze afgebrand

·         Het VK heeft zelfs een 'dringende waarschuwing' afgegeven dat tuinieren hartaandoeningen kan veroorzaken door u bloot te stellen aan schadelijke bodemverontreinigende stoffen. Dus nu proberen ze je ervan te overtuigen dat het kweken van je eigen voedsel ook schadelijk is

·         Bereid je voor op onvermijdelijke voedselinflatie, tekorten en hongersnood door voedzame houdbare voedingsmiddelen in te slaan. Een lijst met suggesties is opgenomen

 

Het lijkt erop dat we ons in een fase bevinden waarin de wereldwijde systemen voor voedsel- en energieproductie opzettelijk worden ontmanteld in een poging om te bewerkstelligen wat het World Economic Forum (WEF) noemt The Great Reset1 en de Rockefeller Foundation riem Reset the Table.


Volgens de WEF is het kapitalisme dood en kunnen we geen vrije markten meer toestaan. In plaats daarvan hebben we een top-down governance nodig, een nieuwe wereldorde (of één wereldorde), die kan zorgen voor een "eerlijke en rechtvaardige" verdeling van slinkende middelen. Wat ze echter echt zeggen, is dat de toekomstige mensen 'hun' middelen opslokken.

Ze zien ons - jij en ik - als een existentiële bedreiging voor hun luxueuze levensstijl. Dus hun decennia oude plan is om de controle over dit alles te grijpen, alle rijkdom en privé-eigendom in eigen handen over te dragen en centraal te bepalen wie wat krijgt en wanneer.

Andere termen die ook een rol beschrijven of spelen in deze 'reset'-agenda zijn onder meer, maar zijn niet beperkt tot Agenda 2030, de Groene Agenda, de Nieuwe Wereldorde, Duurzame Ontwikkeling, Build Back Better en de Vierde Industriële Revolutie - die een onmiskenbare heeft transhumanistische component (dwz., het samenvoegen van biologische of fysische technologieën in het menselijk lichaam2).

Opzettelijke energietekorten worden toegebracht

De onuitgesproken implicatie van deze sociaal-economische 'reset' is dat het een wereldwijd slavensysteem is. De middelen van de wereld zullen eigendom zijn van en worden gecontroleerd door een technocratische elite, en je zult moeten betalen voor het tijdelijke gebruik van alles.

Je kunt hier meer over leren in mijn interview van juni 2022 met Patrick Wood, een expert op het gebied van technocratie, te zien in "Het is nu cruciaal om te begrijpen waar we tegen zijn”De daadwerkelijke toewijzing van middelen zal gebaseerd zijn op zaken als uw persoonlijke ecologische voetafdruk, sociale kredietscore en vaccinatiestatus.

Als je naar de doelen van The Great Reset kijkt, is het gemakkelijk te begrijpen waarom energietekorten nu plotseling worden geproduceerd. Ze willen een overgang naar 'groene energie' forceren en ze geven openlijk toe3,4 dat u zult lijden zolang het nodig is om deze overgang te reformeren.

Het probleem is dat de huidige groene technologieën bij lange na niet efficiënt genoeg of wijdverbreid genoeg zijn om zaken als olie, gas, kolen en kernenergie te vervangen. We beschikken ook niet over de nodige infrastructuur, dus de overgang is decennia voorbarig.

Waarom staan wereldleiders er dan op om nu de overgang te maken? Zou het kunnen zijn omdat een gebrek aan energie naties zal verzwakken en de bevolking sterk afhankelijk zal maken van de regering, die op haar beurt zal worden geleid door leiders van de Nieuwe Wereldorde?


UNDERSTANDING WHAT WE’RE UP AGAINST - INTERVIEW WITH PATRICK WOOD

First published at 17:34 UTC on June 8th, 2022.

Video Link on Bitchute: https://www.bitchute.com/video/KTO0gU4GBzqY/

Opzettelijke verlammende wereldwijde voedselproductie

De reden achter de verlammende werking van ons wereldwijde voedselsysteem is minder duidelijk, maar vergis u niet, voedsel beheersen en ons weghalen van een natuurlijk dieet is een belangrijk onderdeel van The Great Reset.

Hoewel de vernietiging van de voedselproductie gerechtvaardigd is door de Groene Agenda, is het echte doel om natuurlijk geteelde voedingsmiddelen te elimineren en te vervangen door gepatenteerde voedingsmiddelen. Hoewel de Groene Agenda eervol en nuttig klinkt, is het einddoel allesbehalve.

Het draait allemaal om populatiecontrole door middel van gepatenteerde en sterk verwerkte voedselproductie. Denk er over na. Als de enige voedselbronnen particuliere bedrijven zijn en uw vermogen om dat voedsel te verkrijgen afhankelijk is van het feit dat u een 'goede burger' bent, heeft u geen enkele vrijheid.

Genetisch gemanipuleerde gewassen bestaan al tientallen jaren en nu zien we een sterke druk om over te stappen van echt vlees naar verschillende eiwitalternatieven, waaronder in het laboratorium gekweekt vlees op basis van cellen, vegetarisch 'vlees' en insecten - allemaal in naam van ' de planeet redden ”door het elimineren van vee dat methaan, stikstof en ammoniak produceert.

Nederland is momenteel in rep en roer over het besluit van de regering om de stikstofverontreiniging tegen 2030 te halveren, waardoor boeren failliet gaan.5 Net als bij energie, als een organisatie van de landbouw en de "onvermijdelijke agenda van de agenda voor de agenda, de agenda voor de Woon-, Lichaam- en waterkwaliteit te verbeten.6

Infrastructuurprojecten in Nederland zijn zelfs stopgezet vanwege "angsten dat ze emissies zouden veroorzaken die in strijd zijn met de milieuregels", meldt de Indian Express.7

De provinciale autoriteiten hebben nu een jaar de tijd om uit te zoeken hoe ze de emissiereductie doelstellingen zullen halen. Als reactie hierop zijn naar schatting 40.000 Nederlandse boeren uit protest bijeengekomen, omdat de aanval op de landbouw irrationeel en oneerlijk is, aangezien andere industrieën die verantwoordelijk zijn voor veel grotere emissies - zoals transport, bouw en luchtvaart - niet met dezelfde beperkingen worden geconfronteerd.


Naast beperkingen die door de Groene Agenda worden opgelegd, zijn sinds 2021 ook bijna 100 voedselproductiefaciliteiten in de Verenigde Staten op mysterieuze wijze afgebrand (zie onderstaande video).8,9

                          Video Link: https://youtu.be/fp6Kh_9s4Qc

Medio juni 2022 kwamen naar schatting 10.000 runderen om in Ulysses, Kansas10 onder mysterieuze omstandigeden. Mesttekorten, prijsinflatie en bekerkingen op het kunstmesttransport dragen verder bij het grote deel van spook van voedselinflatie, voedseltekorten en hongersnood.

In wat een rechte parodie lijkt te zijn - maar dat niet is - heeft het VK zelfs een 'dringende waarschuwing' afgegeven dat tuinieren hartaandoeningen kan veroorzaken door u bloot te stellen aan schadelijke bodemverontreinigende stoffen!11 Dus nu willen ze dat je ook bang bent om je eigen eten te verbouwen. Ze raden je aan om te worden het tuinieren een gezichtsmasker te dragen.

Ben je voorbereid?

Hoewel het moeilijk te voorspellen is hoe erg het op een bepaald gebied zal worden, het lijkt veilig om te zeggen dat iedereen zich moet voorbereiden op een zekere mate van voedsel- en energietekorten, ongeacht waar je woont, terwijl we naar een perfecte storm van verstorende factoren staren die wereldwijd van aard zijn en daarom verreikende en enigszins onvoorspelbare rimpeleffecten kunnen veroorzaken.

Dus als u nog steeds niet met de voorbereidingen bent begonnen, raad ik u aan om opnieuw na te denken. Degenen die zich niet voorbereiden, bevinden zich dit najaar en volgend jaar waarschijnlijk in een ongelooflijk moeilijke situatie. Ik was lid van de padvinders op de middelbare school en het was een van de beste ervaringen van mijn leven. Hun motto is om 'bereid te zijn', wat me het grootste deel van mijn leven goed heeft gediend, en ik moedig je aan om erover na te denken.

Bereid je voor met houdbaar voedsel

Velen zeggen dat ze niet zeker weten hoe ze zich moeten voorbereiden op voedseltekorten en hongersnood, omdat ze daar geen echte ervaring mee hebben. Het moderne leven heeft ons ook op veel manieren overdreven afhankelijk gemaakt van technologieën die mogelijk niet beschikbaar zijn in een energietekortsituatie. Voedsel dat bijvoorbeeld moet worden gekoeld of ingevroren, kan bederven en verloren gaan als u meer dan twee dagen elektriciteit verliest.

Hoewel de oplossingen van huishouden tot huishouden zullen verschillen, is er, afhankelijk van uw financiële situatie, locatie en vaardigheidsniveau als het gaat om het verbouwen en opslaan van voedsel, een lijst met houdbare en voedzame items die u kunnen helpen moeilijke tijden door te komen.

Idealiter eet je deze voedingsmiddelen toch regelmatig. Op deze manier kunt u uw voorraad gemakkelijk roteren in plaats van één keer iets te kopen en het vervolgens jarenlang niet aanraken.

Veel aanbevelingen van de prepper schieten tekort omdat ze zich voornamelijk richten op grote hoeveelheden rijst en bonen, maar tenzij je bereid bent je gezondheid te laten verspillen, zou je er verstandig aan doen om je te concentreren op voeding in plaats van op koolhydraatrijke buikvullers.

Dierlijke eiwitten - Naar mijn mening zou dierlijke eiwitten een van de belangrijkste benodigdheden zijn om in te slaan. Hiervoor moet het vlees worden ingevroren. Het is waarschijnlijk logisch om een andere vriezer te krijgen om genoeg vlees voor uw gezin te bewaren gedurende drie tot zes maanden. De sleutel om dit te laten werken, is om een back-upvoeding te hebben, omdat de kans groot is dat het net uitvalt en u uw investering verliest.

De meest economische manier om dit te doen is door gemalen bizon, rundvlees of lamsvlees te krijgen. Vermijd varkensvlees en kip vanwege het hoge linolzuurgehalte. Gemalen vlees is goedkoper, maar wat nog belangrijker is, neemt de minste hoeveelheid ruimte in je vriezer in beslag

Ingeblikte wilde zalm uit Alaska, makreel en sardines - Deze bevatten allemaal gezonde vetten terwijl ze weinig giftige waterverontreinigende stoffen en zware metalen bevatten

Reuzel-, ghee- en kokosolie - Deze gezonde vetten zijn ideaal om te koken en blijven zelfs zonder koeling stabiel

Biologische runderbouillon en / of collageenpoeder - Rundbouillon is een ideale bron van collageen, maar biologisch met gras gevoerd collageenpoeder blijft langer vers. Collageen is de meest voorkomende en overvloedige van de eiwitten van uw lichaam en is vereist voor botgezondheid, weefselintegriteit en herstel

Wei-eiwit - Wei-eiwit is rijk aan leucine, dat helpt bij het stimuleren van de synthese van spiereiwitten, waardoor gezonde spieren worden bevorderd. Zonder een regelmatige vleesbron kan het moeilijk zijn om voldoende leucine te bereiken om alleen lichaamseiwit van voeding te behouden. Gelukkig kan wei gemakkelijk worden opgeslagen en kan het dienen als een hulpmiddel om uw spiermassa te behouden

Rijst - Rijst is een glutenvrij nietje dat lange tijd kan worden bewaard. Interessant is dat witte rijst (mijn favoriet is basmati) veel de voorkeur heeft boven bruine rijst, omdat de antinutriënten in bruine rijst hun rol als schone bron van koolhydraten aantasten. Plaats de zak in het ideale geval samen met een zuurstofabsorber of twee in een emmer van voedingskwaliteit en zorg ervoor dat het deksel goed is afgesloten

Honing - Behalve dat het een natuurlijke zoetstof is, lokaal onvervalste honing heeft ook gezondheidsvoordelen. Het is bijvoorbeeld een effectief hoestmiddel en kan helpen bij het bestrijden van luchtweginfecties en bacteriële infecties, waaronder antibioticaresistente bacteriën

Macadamia-noten - Noten worden vaak aanbevolen als een goede bron van vezels, eiwitten en gezonde vetten die lang vers blijven zonder koeling, op voorwaarde dat ze in een afgesloten zak of container zitten. De reden waarom dit een vreselijk idee is, is dat alle noten behalve macadamia worden geladen met zeer hoge niveaus van het gevaarlijke vet linolzuur. Het opslaan van noten zou dus helemaal niet nuttig zijn, omdat je er maar vijf per dag zou kunnen eten

 


Ingeblikt rundvlees - Zoek naar variëteiten die zout als het enige conserveermiddel gebruiken. Lehman's ingeblikt rundvlees is zo'n optie12

Biologische gevriesdroogde groenten, fruit en vlees - Voor extra lange opslag kunt u ook overwegen om biologische gevriesdroogde goederen te kopen, die doorgaans een houdbaarheid van 25 jaar hebben

Essentiële voedingssupplementen zoals:

Rundvleescomplex,

essentiële mineralen,

omega-3,

vitamine K2,

magnesium,

vitamine B-complex en astaxanthine

Andere suggesties

Andere belangrijke gebieden van basisvoorbereiding zijn:

Water- en waterzuivering - Identificeer bronnen van drinkwater en zorg ervoor dat u een of meer manieren heeft om twijfelachtige watervoorraden te zuiveren

Energie-back-ups - Om u voor te bereiden op eventuele energietekorten, brownouts, rolzwarte uitval of een volledige uitschakeling van het elektriciteitsnet, kunt u een of meer stroomback-ups overwegen, zoals gasgeneratoren en / of zonnegeneratorkits zoals Jackery of Inergy.

Schaal op en diversifieer volgens wat u zich kunt veroorloven. Idealiter zou je meer dan één systeem willen. Als u alleen een gasgenerator heeft, wat gaat u dan doen als er een gastekort is en / of als de prijs omhoog schiet naar dubbele cijfers? Aan de andere kant, wat ga je doen als het weer te bewolkt is om je zonne-accu op te laden?

Back-ups koken - Je hebt ook een manier nodig om water en eten te koken tijdens een black-out. Hier zijn opties (maar zijn niet beperkt tot) zonnekokers, die geen elektriciteit of vuur nodig hebben, kleine raketkachels, propaanaangedreven kampeerkachels en 12-volt potten en pannen die u op een back-upbatterij kunt aansluiten. Als je back-upvoeding hebt, dan is een snelkookpan zoals Instant Pot heel logisch omdat het vrijwel al je kookbehoeften kan dienen

Vuurwapentraining voor zelfverdediging en jagen - Leer hoe u een vuurwapen kunt gebruiken, opslaan, dragen en schoonmaken en aan uw schietvaardigheid kunt werken. Andere vormen van zelfverdedigingstraining kunnen ook nuttig zijn, als er niets anders is, om u zich bekwamer en zelfverzekerder te laten voelen in situaties met een potentieel hoog risico

Communicatie - Denk eens na over hoe u met vrienden en familie zult communiceren als de zendmasten en / of internet uitvallen

Geneeskunde - Voorraad voedingssupplementen, medicijnen, instructieboeken over alternatieve huismiddeltjes en EHBO-voorraden.

Geld - Houd contant geld bij de hand, inclusief kleinere coupures. Zowel stroomnet- als internetstoringen kunnen uw koopvermogen zonder contant geld elimineren. Overweeg voor meer bescherming op lange termijn tegen inflatie fysieke edele metalen zoals goud en zilver te kopen

 

Vergeet niet om analoge apparaten en handmatige tools in uw voorbereiding te overwegen en op te nemen. We zijn zo gewend aan onbeperkte elektriciteit en continue draadloze communicatie, het kan moeilijk zijn om je de beperkingen voor te stellen waarmee je zonder hen te maken zult krijgen. Schakel indien nodig de sloophamers in huis een dag of twee uit, gooi alle draadloze apparaten weg en kijk welke uitdagingen er ontstaan. Zoek dan uit wat je nodig hebt om ze op te lossen.

Overweeg ook om papieren van nuttige boeken en belangrijke documenten bij te houden, zoals uw meest recente bankafschriften, activadeclaraties, de akte van uw huis of auto enzovoort, voor het geval elektronische gegevens niet meer beschikbaar zijn.

Hele boeken kunnen en zijn geschreven over prepping, en sommigen zullen het tot het uiterste brengen. Maar hoewel je waarschijnlijk geen ondergrondse bunker nodig hebt die gevuld is met een decennium aan voedsel, zou iedereen zich op dit moment tot op zekere hoogte echt moeten voorbereiden op voedsel- en energietekorten.

 

 

Sources and References

·         1 WEF June 3, 2020

·         2 Britannica, Transhumanism

·         3 MSN July 1, 2022

·         4 YouTube Fox News May 26, 2022, 3 minutes in

·         5 Bloomberg June 28, 2022

·         6, 7 Indian Express July 3, 2022

·         8 Think Americana June 16, 2022

·         9 Pro Deo et Libartate Substack June 11, 2022

·         10 Progressive Farmer June 14, 2022

·         11 The Sun July 1, 2022

·         12 Amazon.com Lehman’s Canned Beef, Chicken, Ground beef, Pork and Turkey

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...