zaterdag 2 juli 2022

Geen plaats meer voor boeren: ‘WEF Food Hubs’ moeten totale controle over voedselvoorziening overnemen

 

Over de hele wereld worden voedselinnovatiehubs (Food Hubs) opgericht voor de ‘transformatie van voedselsystemen’. In november 2020 maakte het World Economic Forum bekend dat de European Food Innovation Hub in Wageningen wordt gevestigd.

Premier Rutte maakte vorig jaar bekend dat Nederland gaat investeren in het Global Coordinating Secretariat van de Food Innovation Hubs. Dit secretariaat zal ook opereren vanuit Wageningen.

Dat is toch doodeng?

“Vissers weg, boeren weg, de volgende geplande ‘crisis’ wordt de hongersnood. Gelukkig is er dan ineens De Oplossing: de ‘food hubs’ van het WEF!” stelt FVD-kopman Thierry Baudet.

“Ik vind dit nogal verontrustend. Waar hebben we een voedselcoördinatiecentrum voor nodig? Van het WEF nog wel. Onder het mom van ‘eerlijke prijzen voor de boeren’ worden (brave) burgers zo afhankelijk gemaakt van het WEF voor de voedselvoorziening. Dat is toch doodeng?” vraagt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons.

Dus is er voor boeren geen plaats meer

Onafhankelijk onderzoeker Frank Hoogerbeets merkt op: “Food hubs moeten de totale controle over de voedselvoorziening overnemen middels WEF-beleid. Dus is er voor boeren geen plaats meer. Niet gezien bij de NOS.”

Premier Rutte sprak eerder bij het WEF over deze ‘food hubs’:

(Video verwijderd? Klik hier...)

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...