donderdag 28 juli 2022

Onderzoeksjournalist Glenn Greenwald onthult de waarheid over de Zelensky in Oekraïne in brute Twitter-thread

Woensdag 27 juli 2022 door: JD Heyes

Tags : autoritairautoritairenBlacklistGecensureerdIneenstortingcorruptiedisinfokwaadfascismeEerste amendementGlenn GreenwaldJournalistiekleugensreguliere mediaMcCarthyitemedia persoonlijkhedenNAVONazi'spropagandaRuslandspraak politiedacht politiewaarheidTulsi GabbardGedraaidtirannenOekraïneVerenigde StatenWesterse ineenstortingWWIII

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

14KWEERGAVEN


 

(Natural news) Er komt niet veel dat onderzoeksjournalist Glenn Greenwald, een originalistische waarheidsverteller, ontsnapt en die niet toestaat dat zijn persoonlijke liberale politieke en culturele opvattingen in de weg staan van nauwkeurigheid en eerlijkheid.

En hij toonde die kwaliteit weer in een recent geposte Twitter-thread die bracht een aantal meedogenloze waarheden over de Oekraïense president Volodymyr Zelensky aan het licht, de leider waar het Westen licht is overheen gegaan, wapens en geld heeft overgegeven, en het land waar Hunter en Joe Biden, volgens rapporten, een fortuin hebben weten te verdienen.

"Vóór de invasie van Rusland en nadien heeft Zelensky de fundamentele vrijheden afgeschaft: gesloten oppositiemedia, verboden partijen, gevangengenomen dissidenten. Aangezien Oekraïne geld en wapens van het Westen eist, willen ze nu deze repressie met McCarthyite-gelijke-zwarte lijsten naar onze landen exporteren, 'begon Greenwald, en merkte op dat hij, samen met andere figuren, waaronder de voormalige Amerikaanse Rep. vertegenwoordiger Tulsi Gabbard (D-Hawaii) uit het land is verbannen.

'Je kunt de volledige Oekraïense zwarte lijst zien, verkregen door @unherd. Naast de hierboven genoemde personen, zijn officieel verguisd @JeffDSachs, @RandPaul, voormalig president van Brazilië @LulaOficial, Col. Douglas MacGregor, Caleb Maupin, Marine LePen en vele anderen ”, vervolgde hij - met als thema dat de meesten critici van Kiev zijn.


https://twitter.com/ggreenwald/status/1551572374893613056/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1551572374893613056%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.naturalnews.com%2F2022-07-27-investigative-journalist-glenn-greenwald-reveals-truth-ukraines-zelenskyy-brutal-twitter-thread.html

Het vergt extreme durf van 'Zelensky en zijn handlangers om de wereld rond te gaan en eisen dat andere landen enorme hoeveelheden wapens en geld naar hem sturen, proberen dan de dissidente stemmen in onze landen te onderdrukken door journalisten en burgers die vragen stellen te besmeuren,”  ging Greenwald verder in een tweet met een screenshot van zijn volledige verklaring voor de alternatieve media-outlet ‘Unherd’


https://twitter.com/ggreenwald/status/1551572918282354689/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1551572918282354689%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.naturalnews.com%2F2022-07-27-investigative-journalist-glenn-greenwald-reveals-truth-ukraines-zelenskyy-brutal-twitter-thread.html .

Greenwald legde verder uit dat hij en de anderen die door Oekraïne op de zwarte lijst stonden, door de regering van Zelensky werden geclassificeerd als 'Russische propagandisten' — een bekend uitstrijkje van iedereen die het voor de hand liggende durft aan te geven: voor de oorlog, was Oekraïne niet het bolwerk van eerlijkheid, gelijkheid en democratie en het wordt nu zo benoemd door de westerse globalisten wiens taak het is om ‘een kant te kiezen’ in dergelijke conflicten.

Van haar kant zegt Gabbard - die kritisch is geweest over de “rank picking” van de Verenigde Staten en de NAVO in deze oorlog - dat ze parallellen ziet tussen Russisch autoritarisme en een groeiend autoritarisme aan de Amerikaanse linkerzijde.

"Tulsi, het is opvallend als je Poetin-propaganda ziet en je het tegen Biden-propaganda plaatst", zei Fox News-presentator Jesse Watters tijdens zijn interview in maart. "Denk je dat we nu het risico lopen in die richting te gaan?"

Mee eens dat onder links (=Democraten VS) en Joe Biden de VS zeker 'in die richting beweegt', beweerde ze terecht (in tegenstelling tot wat het Poynter Institute beweerde ‘fact check’), dat Amerikaanse leiders en media 'bang zijn dat zelfs maar één stem naar buiten komt als een uitdaging voor de machtselite."

"Daarom zien we niet alleen nog steeds de meeste reguliere media de Biden-propaganda zeer krachtig verdedigen en pushen ... Het is niet genoeg dat ze in feite ook nog Google en Big Tech voor hen en met hen werken om te controleren welke informatie we zien en welke informatie we niet zien,'  zei ze.

"En dit is wat zo gevaarlijk is aan de plaats waar we ons nu bevinden als een land, waar dit idee, dit principe, deze basis van vrijheid van meningsuiting, vrijheid van meningsuiting direct wordt bedreigd en aangevallen. En je hebt gelijk, het is niet zo veel verschillend. Wat hier gebeurt, verschilt niet zo veel van wat we zien gebeuren in Rusland, waar je staatstelevisie en gecontroleerde berichten hebt over de hele linie. Dit is waar we aan toe zijn '', voegde ze eraan toe.

Lees meer nieuws over Oekraïne op UkraineWitness.com.

Bronnen zijn onder meer:

Poynter.org

ThreadReaderApp.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2022-07-27-investigative-journalist-glenn-greenwald-reveals-truth-ukraines-zelenskyy-brutal-twitter-thread.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...