vrijdag 15 juli 2022

Professor duikt vaccinatiestatistieken in: als ze deze cijfers tonen, wordt het een ramp

15 juli 2022 - Robin de Boer 


Het aantal nieuwe coronagevallen is oneindig veel groter bij mensen die de booster hebben gekregen dan bij de mensen die bij de tweede dosis zijn gebleven in vergelijking met de niet-gevaccineerden. Dat zegt professor Christophe de Brouwer van de Université libre de Bruxelles in de documentaire La loi, la liberté op basis van de grafieken van het Belgische gezondheidsinstituut Sciensano.

We zien daarnaast dat er verhoudingsgewijs meer mensen besmet zijn toen ze de booster kregen dan ongevaccineerden, zegt De Brouwer, specialist in statistiek. “Het betekent dat mensen overgevoelig zijn voor infecties als ze gevaccineerd zijn,” licht hij toe.

Ze durven het niet te zeggen. Dus wat doen ze? Ze zetten ‘niet aantoonbaar’ neer en dat is een leugen,” stelt De Brouwer. “Ze detecteren wel iets. Dat daardoor de effectiviteit van het vaccin niet meer aantoonbaar is.”


https://rumble.com/v1cd15f-july-15-2022.html


Nog erger

“Natuurlijk is het niet meer aantoonbaar, omdat het een negatieve werking vertoont,” benadrukt de professor.

Ook bij het gemiddelde dagelijkse aantal nieuwe ziekenhuisopnames schrijft Sciensano: ‘niet aantoonbaar’. Dat betekent in gewonemensentaal: “Het risico om in het ziekenhuis te worden opgenomen voor covid als je gevaccineerd bent, is groter dan het risico om in het ziekenhuis te worden opgenomen voor covid als je niet gevaccineerd bent.”

De situatie is inmiddels nog erger geworden. Sciensano rapporteert nu negen van de 12 gegevens als ‘niet aantoonbaar’, merkt Bernard Crutzen, de maker van de documentaire, op.

Ramp

Een journalist van BAM! (Belgian Alternative Media) nam de officiële ruwe cijfers en berekende een negatieve effectiviteit in de meeste leeftijdsgroepen.

“Hoe kan een premier of een minister van Volksgezondheid vandaag voor het publiek komen en zeggen: ‘In bepaalde leeftijdsgroepen is het vaccin gevaarlijk’?” vraagt De Brouwer. “Sciensano wordt betaald door de regering. Dus het is geen instituut onafhankelijk van de regering. Het is zelfcensuur en het gebeurt heel vaak.

“Je denkt: ik mag die cijfers niet tonen want dan wordt het een ramp in België. Ik denk dat de catastrofe is dat de mensen geen vertrouwen meer hebben in deskundigen, in politici, in de media. Hoe kan het dat de kranten zes maanden geleden schreven dat de niet-gevaccineerden bastaards waren, dat we ze niet eens in het ziekenhuis mochten opnemen, dat ze maar thuis moesten sterven?”



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...