dinsdag 12 juli 2022

Verenigde Naties (VN) beweert dat honger in de wereld noodzakelijk is, aangezien regeringen opzettelijk armoede op wereldschaal veroorzaken

 Dinsdag 12 juli 2022 door: Lance D Johnson

Tags : grote regeringIneenstortingCollusiecorruptiediepe staateconomische ineenstortingelitairenergie-onafhankelijkheidenergiebeperkingenergievoorzieningtechnische schaarstetot slaaf gemaaktkwaadmeststofbeperkingenfinanciële onafhankelijkheidvoedseltekortenvoedselvoorzieningglobalistenafhankelijkheid van de overheidgeweldige resethongerInflatieopzettelijke armoedesluitingenprijsverhogingenop hol geslagen inflatiesabotageslavernijuitsplitsing van de toeleveringsketenVNwef

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

2.050WEERGAVEN


 

(Natural news) In 2008 publiceerden de Verenigde Naties (VN) een opinie, “De voordelen van Wereld Honger."Het artikel beweert dat het beëindigen van honger een" naïeve kijk "is, omdat honger" fundamenteel is voor de werking van de wereldeconomie.'Het artikel stelt dat' hongerige mensen de meest productieve mensen zijn, vooral als er behoefte is aan handenarbeid.'In het artikel staat dat' niemand harder werkt dan hongerige mensen.'Een bevolking die door honger wordt gemotiveerd, is gemakkelijker te beheersen en tot slaaf te maken.

"Ja, mensen die goed gevoed zijn, hebben een groter vermogen tot productieve fysieke activiteit, maar goed gevoede mensen zijn veel minder bereid om dat werk te doen", luidt het artikel.

"Voor degenen onder ons aan de bovenkant van de sociale ladder zou het wereldwijd beëindigen van de honger een ramp zijn", aldus de opiniestaten. 'Als er geen honger in de wereld was, wie zou dan de velden ploegen? Wie zou onze groenten oogsten? Wie zou er in de renderings fabrieken werken? Wie zou onze toiletten schoonmaken?'De opinie kleineert de gemiddelde hardwerkende persoon op een verwrongen, satirische manier.

Nadat Infowars het rapport ontdekte en het publiek bewust maakte van deze duivelse plannen, schrobden de VN het artikel stilletjes van het internet. Deze globalisten zijn schuldig en ze weten dat hun tijd kort is, aangezien hun reputatie voor de ogen van de wereld afbrokkelt, als hun slechte bedoelingen nu voor iedereen zichtbaar worden.

Om de 'Great Reset' te implementeren, moeten de populaties verarmd zijn en gedreven in honger en wanhoop

Tegenwoordig implementeren regeringen over de hele wereld de 'Great Reset' van het World Economic Forum als onderdeel van een 'nieuwe liberale wereldorde'.'Volken over de hele wereld krijgen te horen dat de tekorten aan brandstof, voedsel en kunstmest nodig zijn, aangezien corrupte regeringsleiders de mensenrechten bedreigen, de munt opblazen, olieboringen stoppen, het gebruik van kunstmest verminderen, landbouwgrond vernietigen, vee doden en de wereldhandel beperken. Om het nog erger te maken, is het afgelopen jaar een golf van voedselverwerkingsfabrieken op mysterieuze wijze aangevallen (vernietigd ). Niet lang geleden greep en doodde het Bureau of Land Management vee in het Westen, vervolgde de boeren en nam hun boerderijen in beslag. Vandaag, vee wordt massaal gedood / vergiftigd. Globalisten beweren dat koeien de planeet vervuilen en moeten worden vervangen door investeringen in synthetisch fabrieksvlees.

De ineenstorting van de energie-onafhankelijkheid in Amerika en de bedreigingen voor de vrije handel over de hele wereld maken deel uit van een goed georkestreerd complot dat is ontworpen om de bevolking tot verdere honger en wanhoop te drijven. De wereldelite weet dat angstige, wanhopige en verarmde mensen gemakkelijker te beheersen zijn. De VN gaven tenslotte toe dat honger in de wereld nodig is om mensen te manipuleren en te gebruiken in een centraal geplande economie.

De VN en dezelfde groep globalisten die bijeenkomen op het World Economic Forum (WEF) proberen momenteel crises te creëren en uit te buiten om de controle over nationale regeringen en economieën te grijpen. Zo drongen de globalisten aan op lockdowns, sloten kleine bedrijven en eenmanszaken af, waardoor de financiële onafhankelijkheid over de hele wereld werd bedreigd. Lockdowns hebben ook ernstige problemen met de toeleveringsketen veroorzaakt, waardoor de prijzen zijn opgedreven en meer mensen in armoede en honger zijn terechtgekomen. De problemen veroorzaakt door de lockdowns van de overheid worden vaak toegeschreven aan "covid-19" terwijl de Greate Reset vordert zonder spijt te tonen.

Amerika en alle soevereine landen liggen onder vuur, terwijl de globalisten wereldwijd voedsel en energie neerhalen

De eindeloze 'oplossing' voor het drukken van geld die door de globalisten wordt voortgestuwd, heeft een staat van op hol geslagen inflatie veroorzaakt, waardoor de prijzen voor alles zijn gestegen en de hardwerkende bevolking verder is belast. Tegenwoordig gaan de globalisten helemaal over het bevorderen van klimaatverandering, het beheersen van de olievoorziening en het dwingen van mensen tot een elektrisch smart grid. Door de olievoorraad af te sluiten, worden de gaskosten opzettelijk verhoogd, waardoor meer mensen wanhopig worden en honger lijden. Nu zijn de globalisten het gebruik van meststoffen over de hele wereld aan het verminderen, worden boeren belast en de productie van gewassen en vee beperkt. De wereldwijde elite doet er alles aan om mensen de honger in te drijven.

Het breken van de toeleveringsketen, voedseltekorten, prijsstijgingen en ongebreidelde inflatie maken allemaal deel uit van een bredere strategie om landen te verarmen en de bevolking in honger en slavernij te duwen. Deze kwesties zullen blijven bestaan naarmate wereldleiders landbouwactiviteiten destabiliseren met regionale conflicten (nvdr.: Zie de boerenprotesten!) en klimaatveranderings polecies die de energie onafhankelijkheid vernietigt. Pandemische lockdowns, eindeloos geld drukken, bedreigingen van de wereldoorlog, vaccinatie paspoort systemen en klimaat lockdowns bereiken allemaal dezelfde doelen: mensen tot honger, angst en afhankelijkheid van de overheid dwingen. De VN en de WEF zijn niet langer terughoudend over deze misdaden tegen de menselijkheid waaraan ze blijven deelnemen.

Kijk nu : America Under Siege - Een speciaal rapport over de oorlog om VOEDSEL en ENERGIE neer te halen


Video Link: https://www.brighteon.com/64baea61-1cdb-4028-94dc-03fc0c39329f

Bronnen zijn onder meer:

Newspunch.com

Archive.ph

NaturalNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Brighteon.com

https://www.naturalnews.com/2022-07-12-un-claims-world-hunger-is-necessary.html


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...