zaterdag 13 augustus 2022

Boekhoudkantoor heeft liever niet-gevaccineerde sollicitanten: ‘Geven blijk van veerkracht en kritisch denken’

Een Duits boekhoudkantoor geeft in zijn zoektocht naar nieuw personeel expliciet de voorkeur aan niet-gevaccineerde kandidaten. Die geven namelijk al twee jaar lang blijk van ‘buitengewone veerkracht, uithoudingsvermogen en kritisch denken’.

De boekhouder plaatste de advertentie op 5 juli op zijn Facebookpagina. Het kantoor maakt duidelijk dat kandidaten die zich niet hebben laten vaccineren tegen corona een streepje voor hebben.

Het boekhoudkantoor licht in een reactie toe dat het niet-gevaccineerden een hart onder de riem wilde steken omdat zij de afgelopen twee jaar het slachtoffer zijn geweest van discriminatie.

Nieuwe vaccinatiecampagne

Recentelijk zei de Duitse minister van Gezondheid Karl Lauterbach dat hij wil dat 40 miljoen mensen voor de winter een inenting tegen het coronavirus krijgen. Dan zou de vaccinatiecampagne een succes zijn, schreef hij op Twitter.

Duitsland is van plan om in de herfst een nieuwe vaccinatiecampagne te beginnen. Ook andere maatregelen, zoals het dragen van een mondkapje en het zogeheten 2G- of 3G-beleid, kunnen dan weer worden ingevoerd.

Eerder deze maand werd bekend dat Lauterbach, die viervoudig gevaccineerd is, corona had.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...