maandag 15 augustus 2022

Keiharde aanval op Klaus Schwab: ‘Dit is complete psychopathische onzin’

 

Als we het hebben over corona moeten we onderscheid maken tussen drie fases. Dat zei Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, in 2020 tijdens de aankondiging van de Great Reset.

De eerste fase: het bestrijden van het virus. De tweede fase: herstel en de terugkeer naar een soort nieuw normaal. En tot slot: de reset met aansluitend de post-coronafase, aldus Schwab.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Volgende crisis loert om de hoek

Wat voor wereld heeft hij voor ogen? “De wereld die we willen creëren met de Grote Reset moet veel veerkrachtiger zijn, vereist meer veiligheid – fysieke veiligheid, gezondheidsveiligheid – en moet inclusiever en duurzamer zijn.”

“We weten nu dat de volgende crisis al om de hoek loert,” waarschuwde Schwab. “Dat is de klimaatcrisis.”

Sinistere en beklemmende invloed

De Britse acteur John Bowe, die zich geregeld kritisch heeft uitgesproken over de coronamaatregelen, haalt hard uit naar Schwab: “Geef hem in vredesnaam een doos lego en laat hem de wereld bouwen die hij voor ogen heeft. Dit is complete psychopathische onzin.”

Journalist Sonia Poulton voegt toe: “In mijn ogen heeft het World Economic Forum een sinistere en beklemmende invloed op de samenleving en ik wil dat meer mensen zich daar bewust van zijn.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...