zaterdag 3 september 2022

De Britse regering zegt nu dat vrouwen die zwanger zijn en borstvoeding geven, NIET mogen worden "gevaccineerd" tegen covid

 Vrijdag 2 september 2022 door: Ethan Huff

Tags : borstvoeding gevenchemisch geweldCOVIDontvolkingregeringoverheidsaanbevelingenmedisch geweldfarmaceutische fraudePlandemischzwangerwetenschappelijk bedrogUKvaccinvaccin jihadvrouwengezondheid van vrouwen

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

3.570WEERGAVEN


        

(Naturalnews) Britse functionarissen hebben hun standpunt herhaald  dat vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, niet mogen worden "gevaccineerd" voor het Wuhan-coronavirus (Covid-19) omdat "voldoende geruststelling van het  veilig gebruik van het vaccin" voor deze demografische groep "op dit moment niet kan worden verstrekt."

In tegenstelling tot de Verenigde Staten, die sinds het begin dit opgedrongen hebben aan zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, dringt het Verenigd Koninkrijk aan op vermijding omdat de prikken zowel vrouwen als hun baby's kunnen schaden. (Gerelateerd: Covid-prikken veroorzaken geboorteafwijkingen en spontane abortussen)

Een uitgebreid rapport van het ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zorg van het land (DHSC) getiteld “Summary of the Public Assessment Report for COVID-19 Vaccine Pfizer / BioNTech”en voor het laatst bijgewerkt op 16 augustus, specificeert dat vrouwen die “of childbearing potential” zijn, nog steeds de vaccinaties kunnen nemen, zolang  “healthcare professionals are advised to rule out known or suspected pregnancy prior to vaccination.”'

Vrouwen die borstvoeding geven mogen ook niet worden gevaccineerd, ", specificeert de sectie" Toxiciteitsconclusies "nader.

NHS heeft zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven ertoe aangezet om de hele tijd te worden gevaccineerd, tegen de begeleiding van de DHSC in

Er circuleerde verkeerde informatie om die suggereerde dat de DHSC, die dit document publiceerde via de Medicines & Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) van de overheid, deze informatie zojuist heeft toegevoegd. Dit blijkt vals te zijn - de informatie is er sinds ten minste maart 2021.

Wat  waar is, is echter dat de National Health Service (NHS), het door de Britse overheid beheerde gezondheidszorgsysteem, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven de hele tijd de prikken heeft laten nemen - in strijd met wat de DHSC heeft gezegd.

"... blijkbaar vertoont de Wayback Machine sinds maart 2021 geen wijzigingen", merkt Norman Fenton op over het DHSC-document.

“Dit zou de zaken echter nog erger maken, omdat het betekent dat de overheidsfunctionarissen en de NHS zwangere vrouwen aanbevelen het vaccin te krijgen tegen het officiële regerings document advies".

Een gearchiveerde versie van de DHSC laat zien dat sterke begeleiding van zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven in feite ontbrak. In feite was de hele sectie "Toxiciteitsconclusies" nergens te vinden in eerdere versies.

Het enige dat aanwezig was, was de volgende verklaring in paragraaf 4.6 :

“Toediening van het COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 tijdens de zwangerschap mag alleen worden overwogen als de mogelijke voordelen opwegen tegen de mogelijke risico's voor de moeder en de foetus."

Zelfs deze milde verklaring is rechtstreeks in tegenspraak met de instructies die aan het publiek zijn gegeven door mensen als Sajid Javid, een Brits parlementslid (MP), die op Twitter schreef dat iedereen, inclusief zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, 'hun vaccin moet gaan halen'."

'Het juiste moment is nu', tweette Javid op 14 januari. 'We hebben de kans nu om hier van hart en geest te veranderen ... je kunt jezelf en je baby beschermen door je te laten vaccineren."

Met andere woorden, sommige Britse functionarissen waarschuwen zwangere en borstvoeding gevende vrouwen om injecties met covid te vermijden, terwijl anderen hen aanmoedigen om keer op keer te worden geprikt voor hun eigen 'bescherming'."

Zelfs op de officiële overheidswebsite van het VK staat het volgende in een document genaamd "COVID-19-vaccinatie: een gids over zwangerschap en borstvoeding:"

“COVID-19-vaccinatie wordt sterk aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven."

Dus wat is het: moeten zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven hun DNA permanent laten aanpassen met mRNA (messenger RNA) chemicaliën of niet?

"Deze problemen waren of hadden duidelijk moeten zijn uit de Pfizer-proeven zelf", schreef een commentator op de blog van Fenton.

“Tijdens de proeven verloor een groot deel van de zwangere deelnemers aan het proefproces hun baby's, zoals nu wordt onthuld sinds Pfizer werd gedwongen (door een Amerikaanse rechter) om hun documentatie vrij te geven. Pfizer had eerder verklaard dat ze pas in 2075 alle informatie zouden vrijgeven! Dus in feite WAS en IS ALLES MET VOORBEDACHTE RADE gedaan. ”

Het laatste nieuws over injecties met Chinese virussen is te vinden op Genocide.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheNationalPulse.com

NaturalNews.com

NormanFenton.com

https://www.naturalnews.com/2022-09-02-uk-government-pregnant-breastfeeding-no-covid-vaccine.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...