zaterdag 24 september 2022

Dr. Judy Mikovits luidt alarm bij het EXPLODEREN van de kankercijfers t.g.v. de COVID-vaccins

Woensdag 21 september 2022 door: Mary Villareal

Tags : badcancerslechte gezondheidbadmedicineBig Pharmabiologisch wapenkanker veroorzaaktkanker criminelensamenzweringcovid-19Gevaarlijke geneeskundemisleidingglyfosaatJudy Mikovitspandemiefarmaceutische fraudevergifpiekeiwitStew Petersvaccinschadevaccin letselvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

11KWEERGAVEN


(Natural news) Dr. Judy Mikovits waarschuwde dat de kankercijfers snel zijn gestegen sinds de coronavirus (COVID-19) -vaccins werden uitgerold. De elites geven deze toename van kankers echter de schuld van andere dingen, zoals klimaatverandering.

Mikovits vertelde Stew Peters van "The Stew Peters Show" hoe de elites "klimaatverandering" gebruiken als codewoord voor glyfosaatvergiftiging. Glyfosaat, een chemische stof die bekend staat als a kankerverwekkende onkruidverdelger, is ook een ingrediënt in mRNA COVID-19-vaccins.

"Glyfosaat, in combinatie met alle injecties, heeft niet alleen het aantal kankergevallen het afgelopen jaar verhoogd, maar heeft het kankercijfer letterlijk omhoog gestuwd, sinds alle aansprakelijkheden in 1986 werden verwijderd," vertelde Mikovits. koppel de onveilige, niet-geteste vaccins aan de explosie van kanker van de laatste anderhalf decennium.” (Related: Health Ranger Report: Kankergevallen zijn met 1000% gestegen sinds de uitrol van COVID-19-vaccins, vertelt Jonathan Landsman aan Mike Adams.)

Mikovits merkte op dat één op de 482 mensen die met het COVID-19-vaccin zijn geïnjecteerd binnen een maand sterft, wat erop wijst dat de vaccins biowapens zijn die zijn ontworpen om het DNA van mensen te veranderen en het aantal kankergevallen onder de bevolking op te drijven. Daarom benadrukte ze dat de COVID-19-vaccinatie letterlijk kankerverwekkende eiwitten injecteert, die de synthese van kankercellen op gang brengen.

Ze vertelde ook aan Peters hoe ze getuigde in het Office of Special Masters of the U.S. Court of Federal Claims, ook wel bekend als de "Vaccine Court", als getuige-deskundige naast een collega. Volgens Mikovits krijgen jonge vrouwen in het leger al op 21-jarige leeftijd borstkanker. Deze kanker kan in verband worden gebracht met de vele verschillende verplichte vaccins die militairen krijgen - vaak op jonge leeftijd.

Volgens de onderzoeker en auteur is de National Childhood Vaccine Injury Act van 1986 een federaal no-fault-systeem voor  vaccingerelateerde verwondingen of overlijden gecreëerd als een manier om een stabiele marktaanvoer van vaccins te garanderen en kosteneffectieve arbitrage te bieden voor claims over vaccinschade. De wet stelt dat geen enkele vaccinfabrikant "aansprakelijk is in een civiele procedure voor schade als gevolg van een vaccinatie gerelateerd letsel of overlijden als gevolg van onvermijdelijke bijwerkingen of uitsluitend omdat de fabrikant geen directe waarschuwingen heeft gegeven."

Peters zei echter dat het COVID-19-vaccin sinds de introductie meer kwaad dan goed heeft gedaan.

"Er is nooit in de geschiedenis van ons land zover ik me kan herinneren een zodanige ‘push’  geweest voor eenvaccinatie zoals voor dit," zei hij. "Dus het zou niemand moeten verbazen dat de kankercijfers exploderen."

Mikovits: De tijd voor herstel van de gezondheid is nu

Mikovits denkt dat degenen die met de COVID-19-injectie zijn geïnjecteerd, hun lichaam nog steeds terug in hun oude gezondheid kunnen herstellen.

"We kunnen het vanaf het begin repareren, want dat is wat we ermee hebben gedaan," zei ze. "We moeten stoppen met injecteren en beginnen met het behandelen van ons aangeboren immuunsysteem, het gif uit onze omgeving halen en onze natuurlijke door God gegeven aangeboren immuniteit herstellen."

Ze wees er ook op dat de injecties altijd vergiftigd zijn en dat de meest gevoelige kunnen sterven aan kanker. Ze wees er echter op dat als mensen zich niet laten vaccineren, ze op natuurlijke wijze kunnen genezen.

"Alleen ivermectine kan de kanker die door de injectie wordt veroorzaakt stoppen", merkte Mikovits op, en legde uit dat ze het in verschillende gevallen hebben gedaan. Bovendien hebben PET-scans na behandeling met ivermectine geen kankeractiviteit meer aangetoond.

“Toen ik het National Cancer Institute oprichtte, hadden we de wapens [en] we betaalden voor de wapens. We moeten de juiste natuurlijke producttherapieën en andere therapieën gebruiken die zijn ontwikkeld, gekocht en betaald door belastingbetalers. Deze slachtoffers zouden niet opnieuw moeten betalen', zei ze.

Bezoek Vaccines.news voor meer informatie over de gevaren van COVID-19-vaccins.

Bekijk het gesprek tussen Stew Peters en Dr. Judy Mikovits waar ze waarschuwt voor exploderende kankercijfers na vaccinatie tegen COVID-19.

Deze video is van Het Prisoner-kanaal aan Brighteon.com.

Video Link on Brighteon.com: https://www.brighteon.com/98fcb909-b1f9-4b0c-9e94-79a0b20ab139 

Meer gerelateerde verhalen :

Al het bewijs zit in: Het covid-vaccin is een mislukking.

Er ontstaan meer Covid-vaccin-negatieve effecten en cover-ups.

BEVESTIGD: Covid "vaccin" -injectieflacons bevatten absoluut grafeenoxide.

SCHOK: Duitse artsen ontdekken "verbazingwekkende" onzuiverheden in COVID "vaccin."

Pfizer, FDA weet dat het COVID-vaccin gevaarlijk is, maar ze duwen het toch.

Bronnen zijn onder meer:

Brighteon.com

Congress.gov

https://www.naturalnews.com/2022-09-21-dr-mikovits-covid-vaccines-increased-cancer-rates.html 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...