vrijdag 23 september 2022

Gevaccineerd bloed is besmet bloed, blijkt uit onderzoek

 Donderdag 25 augustus 2022 door: Ethan Huff

Tags : slechte gezondheidbadmedicinebloedGecensureerde wetenschapchemisch geweldstolselsamenzweringCOVIDGevaarlijke geneeskundemisleidingontvolkingontdekkingenvreemde deeltjesgenocidemedisch geweldpandemiePlandemischonderzoekbesmetvaccinschadeVaccijnsdodenvaccin letselvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

19KWEERGAVEN


       

(Natural news) Nieuw onderzoek uit Italië stelt voor dat iedereen die "volledig is gevaccineerd" voor het Wuhan coronavirus (Covid-19) nu besmet bloed heeft, gemarkeerd met mysterieuze deeltjes van verschillende afmetingen en vormen.

Gepubliceerd  in de International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research (IJVTPR), de studie, die in maart 2021 begon, keek naar bloedmonsters van 1.006 patiënten die prikten en die vervolgens verschillende aandoeningen ontwikkelden.

Alle patiënten kregen de mRNA-injectie (messenger RNA) van Pfizer en BioNTech, die zogenaamd de minste hoeveelheid werkelijke piekeiwit van SARS-CoV-2 bevatten - hoewel we weten dat deze mRNA-opnamen ervoor zorgen dat het lichaam zijn eigen spike-eiwit aanmaakt. (Gerelateerd: onthoud wanneer Pfizer het probeerde zijn vaccin te rebranden om het aantrekkelijker te maken voor potentiële ontvangers?)

De covid-opnamen van Pfizer bevatten een reeks buitenlandse componenten die de Italiaanse onderzoekers beschreven als 'metalen objecten'.'Een van hen is vermoedelijk grafeen, een geleidend metaal dat wordt gebruikt in radiofrequentie-elektronica.

Van de 1.006 geanalyseerde gevallen vertoonden er slechts 58, of 5,77 procent, normale hematologie bij microscopische analyse - wat betekent dat het bloed gezond was. De andere 94,23 procent van de monsters bleek te zijn geladen met vreemde voorwerpen 'van onduidelijke oorsprong'."

"Aggregatie van erytrocyten werd gemarkeerd en exogene puntachtige en zelfluminescente deeltjes in het donkere veld werden gedetecteerd", legt het artikel uit. 'De luminescentie van die deeltjes was duidelijk hoger dan die van zuurstofrijke rode bloedcelwanden."

“De 948 gevallen vertoonden buisvormige / vezelformaties en vaak ook kristallijne en lamellaire formaties met uiterst complexe maar consistent vergelijkbare morfologieën bij alle patiënten met abnormale bloedmonsters."

Iedereen die met Pfizer is gevaccineerd, heeft nu buitenlands, 'overgebracht' bloed

Het werk repliceert dat van een team van Koreaanse artsen die eerder een veel grotere bemonstering van gekrabd bloed analyseerden en soortgelijke ontdekkingen deden. Kortom, dit zijn allesbehalve traditionele 'vaccins' en zijn aantoonbaar helemaal geen vaccins.

“Wat duidelijk genoeg lijkt, zijn metalen deeltjes die lijken op grafeenoxide en mogelijk andere metaalverbindingen, zoals die ontdekt door Gatti en Montanari (Montanari & Gatti, 2016; Gatti & Montanari, 2012, 2017, 2018) zijn opgenomen in de cocktail van wat de fabrikanten geschikt hebben gevonden om de zogenaamde mRNA-vaccins in te brengen,'' gaat het paper verder.

"In onze ervaring als clinici zijn deze mRNA-injecties heel anders dan traditionele‘ vaccins 'en hun fabrikanten moeten naar onze mening duidelijk worden over wat er in de injecties zit en waarom het er is."

Interessant is dat de studie het woord 'overgang' gebruikt om de toestand van iemands bloed voor en na de injecties te beschrijven. Vóór de overgang had het bloed "perfecte normaliteit ... met bijbehorende hemolyse", terwijl er na de overgang "zichtbare verpakking en stapeling van rode bloedcellen was in combinatie met de vorming van gigantische conglomeraat vreemde structuren, waarvan sommige verschenen als superstructuren van de grafeenfamilie."

De onderzoekers noemen deze verandering 'ongekend' en concluderen dat getransitioneerd bloed, wat gevaccineerd bloed betekent, 'incompatibel is met een normale bloedstroom, vooral op het niveau van de haarvaten."

"Er lijkt niets goeds te zijn aan deze prikken", schreef een commentator over de bevindingen van de studie. “Blijf natuurlijk goed."

"Eerst duwden ze de vaccinprikken, nu propageren ze ECHT de bugs", schreef een ander, sceptisch over de nieuwe pro-cricket-eten campagne. 'Wat is de chemische samenstelling van een krekel? Kunnen het eten van bugs de stolsels 'voeden'?"

' COVID-5G de hele tijd al - ik zei het je!” merkte een ander op over hoe de geprikten  nu lopende frequentie transmissie“ torens zijn geworden."

"De metalen componenten zijn waarschijnlijk zichzelf in elkaar zettend in een soort Bluetooth-zender en -ontvanger", voegde een andere toe, speculerend over de aard van deze transitie die de volledig gevaxxed nu doormaken.

Meer nieuwsberichtgeving over de verwoestende impact van covid-injecties op menselijk bloed is te vinden op VaccineInjuryNews.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Expose-News.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

 

https://www.naturalnews.com/2022-08-25-vaccinated-blood-is-tainted-blood-study-finds.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...