woensdag 21 september 2022

Globalisten bereiden zich voor om “Klimaatverandering Lockdown” te lanceren

september 21, 2022

De globalistische elite bereidt zich voor op de invoering van “Klimaatverandering Lockdowns” die zullen lijken op Covid-19 lockdowns op steroïden.

Volgens journalist Jack Posobiec lijkt het erop dat de elite zich voorbereidt op Pandemie Paniektheater 2.0, maar bereidt zij zich ook voor op hun doel op langere termijn: “Klimaatverandering Lockdowns.”

Thelibertydaily.com meldt:

Tot voor kort was een groot deel van de natie en de wereld onder de duim van autoritairen die Covid-19 lockdowns eisten in een “korte termijn” poging om “de verspreiding te vertragen”. Het was vanaf het begin een leugen; de twee weken om zogenaamd de curve af te vlakken, veranderde in twee jaar van hel voor tientallen miljoenen Amerikanen.

Terwijl het erop lijkt dat ze zich voorbereiden op Pandemie Paniektheater 2.0, maken ze zich ook op voor hun doel op langere termijn: “Klimaatverandering Lockdowns”. Dat komt uit een verslag van Jack Posobiec waarin hij reageert op een artikel van het World Economic Forum waarin de successen worden aangeprezen die zij hadden met Covid-19 lockdowns en waarin wordt voorspeld hoe zij dezelfde praktijken zullen toepassen op klimaatverandering.

Het verschil is dat de lockdowns voor klimaatverandering zullen lijken op Covid-19 lockdowns op steroïden.

Zoals Posobiec en velen van ons al maanden zeggen, was de generale repetitie van Covid-19 bedoeld om ons voor te bereiden op de allesomvattende gefabriceerde agenda rond klimaatverandering. Dit is al tientallen jaren het doel van de globalisten van het World Economic Forum, de Council for Inclusive Capitalism en soortgelijke groepen. Zij hebben onvermoeibaar gewerkt om de massa’s te rekruteren en te indoctrineren om niet alleen te gehoorzamen, maar om deel te nemen aan inspanningen om klimaatverandering de universele factor te maken in elke beslissing van regeringen, bedrijven en burgers.

Kijk hoe Posobiec beschrijft wat hij ziet:


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...