donderdag 29 september 2022

Kamerlid Ralf Dekker: ‘Het verhoogde sterfteniveau loopt in tijd gelijk op met de massa-inenting’


De berichten over ernstige bijwerkingen van de prik stapelen zich op. Veel wijst erop dat de relatieve aantallen bijwerkingen erg hoog zijn, zei Tweede Kamerlid Ralf Dekker (FVD) in de Kamer.

Er is veel casuïstiek die aanleiding geeft tot zorg. Een enorme spike in het aantal ontstekingen rondom het hart, ook bij jongeren. Ongekende aantallen sporters die omvallen als gevolg van acute gezondheidsproblemen. Er wordt zelfs gesproken over het Sudden [Adult] Death Syndrome, dat tegenwoordig gezonde mensen plotseling lijkt te kunnen treffen, somde Dekker op.

Ook zijn er nogal wat deskundigen die naar buiten treden met zorgen en waarschuwingen. En in veel landen is er sprake van opvallende oversterfte. Er overlijden significant meer mensen dan kan worden verwacht, aldus het Kamerlid.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Bijzonder jammer

Het verhoogde sterfteniveau loopt in tijd gelijk op met de massa-inenting. “Zou de prik iets met deze verhoogde sterfte te maken kunnen hebben?”

De prik lijkt op het eerste gezicht een serieuze kandidaat en zeker de moeite van het onderzoeken waard. Het is daarom bijzonder jammer dat het onderzoek dat zeer terecht naar dit oversterftefenomeen is ingesteld, niet meteen deze prik als focus heeft gekozen, zei Dekker. “Zeker in het licht van de nieuwe vaccinatieronde, waarbij miljoenen extra prikken zullen worden gezet.”

Ernstig gefrustreerd

Het onderzoeksonderdeel waarbij wel naar eventuele effecten van de prik wordt gekeken, lijkt ernstig te worden gefrustreerd doordat de gegevens van het RIVM en de GGD over vaccinatie en testuitslagen die daarvoor nodig zijn, niet worden vrijgegeven, merkte het Kamerlid op.

“Wanneer mocht blijken dat de prik een groter sterfterisico met zich meebrengt dan nu wordt gedacht, trekt men zich toch de haren uit het hoofd als er net een grootschalige prikcampagne is uitgevoerd. Dat moeten we als het even kan toch voorkomen,” benadrukte Dekker.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...