vrijdag 16 september 2022

Kijk: Patholoog verklaart in 2 minuten waarom zoveel mensen plotseling aan een “mysterieus syndroom” sterven

juni 11, 2022


Jonge gezonde mensen sterven plotseling en onverwacht aan een mysterieus syndroom, meldde de Britse Daily Mail woensdag. Het wordt Sudden Adult Death Syndrome genoemd, of kortweg SADS.

Waarom sterven deze mensen plotseling? Omdat ze ingespoten worden met een gif dat een ontsteking van het hart veroorzaakt, volgens patholoog Ryan Cole, die sprak met Greg Hunter van USAWatchdog.com. Hij noemde Foo Fighters drummer Taylor Hawkins als voorbeeld.

Studies op muizen hebben aangetoond dat het mRNA tot een vergroot hart kan leiden, aldus Cole. Als gevolg daarvan kan het hart steeds minder bloed pompen, treedt hartfalen op en sterft u.

De patholoog heeft autopsie-weefsel gezien van triatleten die dood neergevallen zijn. Natuurlijk sterven er elk jaar atleten. Vroeger waren het er een paar per maand, maar nu sterven er honderden per maand, zegt Cole.

“Waarom? Is er iets veranderd? Ja, dat is juist. Een giftig lipide nanodeeltje en giftig gemodificeerd RNA,” zegt hij. De patholoog wees erop dat het vaccin niet een paar dagen in het lichaam blijft, zoals beweerd wordt, maar dat het spike-eiwit tot 60 dagen in de lymfeklieren blijft. “Waarschijnlijk nog veel langer.”

De Duitse patholoog Arne Burkhardt toonde aan dat het spike-eiwit 128 dagen na de laatste injectie nog steeds in de bloedvatwanden werd aangetroffen.

Wij stoppen dus iets in het lichaam dat niet wordt afgebroken, een giftig spike-eiwit vormt en tot 15 maanden na de vaccinatie nog in monocyten (witte bloedlichaampjes) gevonden kan worden, aldus Cole. “Het is krankzinnig om door te gaan met het inspuiten van het meest dodelijke en gevaarlijke medische product dat ooit op de markt is gebracht”.

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v17spsi-doctors-are-baffled-by-the-increase-in-sudden-adult-death-syndrome-sads.html


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

https://www.frontnieuws.com/kijk-patholoog-verklaart-in-2-minuten-waarom-zoveel-mensen-plotseling-aan-een-mysterieus-syndroom-sterven/ 


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...