zondag 9 oktober 2022

COVID-boosters verwonden tot 98 jongvolwassenen alleen maar om één COVID-19-ziekenhuisopname te voorkomen

Maandag 12 september 2022 door: Lance D Johnson

Tags : slecht beleidslechte wetenschapslechte gezondheidbadmedicineBloedstolselschemisch geweldKindermishandelingdwangvergoedingenGevaarlijke geneeskundeverlamming van het gezichtgezondheidsvrijheidhartontstekingziekenhuisopnamesimmuunsysteemmedisch geweldmyocarditisrisicobeoordelingwetenschappelijk bedrogaanvallenonwettige mandatenvaccinschadevaccin falenvaccin risicovaccinoorlogenvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

6.130WEERGAVEN

 

(Natural news) De federale regering dringt er bij alle Amerikanen ouder dan twaalf jaar op aan om zich op te stellen en een vijfde dosis van het COVID-vaccin te krijgen, en benadrukt nogmaals het belang van "je steentje bijdragen" om "de verspreiding van coronavirus te vertragen."

Echter, een nieuwe studie, getiteld "Covid-19 vaccinboosters voor jongvolwassenen: een risico-batenanalyse en vijf ethische argumenten tegen mandaten aan universiteiten", stelt vast dat COVID-boostershots ze niet voorkomen

(zie BOOSTING vaccins hebben tot bijna 100 keer meer kans om een persoon in de studenten leeftijd ernstig letsel toe te brengen dan te voorkomen dat hij of zij wordt opgenomen in het ziekenhuis met COVID-19).

Volgens de bevindingen van het onderzoek veroorzaken COVID-boosters tot 98 ernstige vaccinverwondingen bij jong volwassenen, alleen om EEN ENKEL COVID-19 ziekenhuisopname te voorkomen. Het team van onderzoekers noemt de COVID-19-vaccinmandaten nu "onethisch" omdat de prikken bijna 100 keer meer kans hebben om een jongere een ernstig vaccinletsel te bezorgen dan een COVID-19-ziekenhuisopname te voorkomen.

Er zijn veel manieren om COVID-19-ziekenhuisopnames te voorkomen waarvoor geen extra 98 ernstige letsels nodig zijn. Er zijn veel manieren om patiënten te behandelen en natuurlijke immuniteit te bereiken die niet zo'n extreem risico voor het leven en het levensonderhoud van jongeren vereist. De conclusies van de studie zijn extra schokkend, aangezien de studieauteur, Dr. Kevin Bardosh, geld ontving van het pro-vaccinatie Florida Department of Health en de vaccin-aanbiddende Wellcome Trust.

Jongvolwassenen worden vaker ernstig geschaad door een dwingend, beledigend covid-19-vaccinprogramma

Om één COVID-19-ziekenhuisopname bij volwassenen van 18-29 jaar te voorkomen, moeten er ten minste 22.000-30.000 worden geboosterd met het mRNA-vaccin. Volgens gegevens over bijwerkingen komen ongeveer 18 tot 98 ernstige bijwerkingen voor bij een populatie van die omvang. Deze ernstige bijwerkingen zijn niet de typische gevallen van pijn in de arm, koorts, koude rillingen en vermoeidheid die vaak gepaard gaan met dit slecht ontworpen vaccin. Deze ernstige bijwerkingen zijn onder meer medische problemen zoals myocarditis, bloedstolsels, verlamming van het gezicht, toevallen en andere medische problemen die het dagelijkse leven van een persoon op lange termijn verstoren. Tussen 1,7 en 3 jongvolwassenen zullen gedwongen worden om met myocarditis te leven om één 'ernstig' geval van covid-19 te voorkomen.

De regering vertelt de meerderheid van de bevolking om duizenden nieuwe medische problemen aan te pakken om een handvol ziekten te voorkomen. Er zijn talloze manieren om het aangeboren immuunsysteem te verbeteren om covid-19 ziekenhuisopname te voorkomen. Deze nutraceuticals , antivirale middelen, adaptogenen en behandelingen vereisen niet dat de bevolking nieuwe medische problemen op zich neemt die het dagelijks leven verstoren en lijden en dood veroorzaken.

Naarmate de bevolking natuurlijke immuniteit verwerft en zich aanpast aan de door vaccin veroorzaakte afstoting en mutaties, wordt het risicoprofiel voor het nemen van nieuwe COVID-boosters nog krankzinniger. Toch blijft de federale regering jongeren instrueren om het te nemen. Waarom worden jongeren gedwongen en onder dwang gezet om iets te nemen dat bijna 100 ziekenhuisopnames meer veroorzaakt dan de ziekte zelf? Waarom dringen universiteitscampussen en openbare scholen kinderen ertoe aan misbruikers te gehoorzamen en zichzelf te isoleren, om met ziekte verder te leven, zichzelf elke dag urenlang te kokhalzen en injecties te nemen die waarschijnlijker henzullen verwonden en doden - allemaal uit angst voor iets waarvan men het gemakkelijkst kan herstellen?

De onderzoekers waarschuwen dat er :

  • Geen formele risico-batenanalyse voor de leeftijdsgroep (18-29) of voor kinderen is. Jongvolwassenen worden gedwongen iets te doen dat krankzinnig is vanuit het oogpunt van risicobeoordeling.
  • Vaccin mandaten kunnen leiden tot een netto verwachte schade voor individuele jongeren, waarbij de mogelijkheid en onvermijdelijkheid van een eenvoudige ziekte worden ingeruild voor het opzettelijke risico om een ernstig, onnodig medisch probleem aan te pakken.
  • De verwachte schade van vaccinatie-mandaten wordt niet gecompenseerd door de vermeende voordelen, vooral niet wanneer de vaccins de transmissie niet stoppen.
  • Mandaten zijn in strijd met het wederkerigheidsbeginsel omdat zeldzame ernstige vaccingerelateerde schade niet betrouwbaar zal worden gecompenseerd vanwege producenten hun aansprakelijkheids voorbehouden in de huidige vaccinschadeschema's.
  • Mandaten creëren bredere sociale schade, discriminatie, segregatie, etc. Elk argument ter ondersteuning van vaccinfractaten ten behoeve van de openbare veiligheid bleek "zwak" te zijn en ontbrak wetenschappelijke en ethische steun.

Bronnen zijn onder meer:

DailySceptic.org

Papers.SSRN.com

NCBI.NLM.NIH.gov

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-09-12-covid-boosters-cause-influx-serious-injuries.html 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...