zondag 2 oktober 2022

Kijk: Groep politieagenten en ex-soldaten sluit vaccinatiecentrum (V.K.) en roept anderen op hetzelfde te doen


Een groep politieagenten en ex-militairen heeft een vaccinatiecentrum van de University of the West of England in het Engelse Bristol gesloten.

De groep overhandigde aan de politie een lijst met vergrijpen waar de medewerkers van het vaccinatiecentrum zich schuldig aan zouden hebben gemaakt, waaronder wangedrag in openbaar ambt, het veroorzaken van zwaar lichamelijk letsel en doodslag door grove nalatigheid.

Bewijs is bewijs

“We hebben onweerlegbaar bewijs aan de Avon and Somerset Police gegeven. Mensen raken beschadigd door deze [prikken],” zegt een oud-soldaat in een video. Hij roept op de beelden zoveel mogelijk te verspreiden, aangezien ze worden gecensureerd.

Hij zegt dat de politie in groten getale uitrukte en in eerste instantie dacht dat de groep knettergek was. “Bewijs is bewijs. Het is onweerlegbaar. We hebben het hier over gerenommeerde experts.”

We zijn allemaal misleid

De man, die een legeruniform draagt, roept anderen op hetzelfde te doen. “We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. We zijn allemaal voorgelogen. We zijn allemaal misleid.”

Op de dag dat het vaccinatiecentrum werd gesloten, stonden er 300 prikafspraken ingepland. Er zouden vooral kinderen worden gevaccineerd. Volgens de ex-soldaat blijft het centrum voorlopig gesloten.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...