dinsdag 18 oktober 2022

Rob Elens handelde 4000 hulpvragen af en bijna iedereen is genezen, toch kreeg hij een fikse boete: ‘Vreselijk’

 

De gezondheidsinspectie heeft sinds de zomer 16 artsen beboet wegens het verstrekken van medicijnen tegen corona. Het gaat om ivermectine en hydroxychloroquine. De hoogste boete bedroeg zo’n 13.000 euro en was voor een arts die de medicijnen 150 keer voorschreef.

Het totaal aantal boetes staat nu op 17, vorig jaar werd er ook al één van 3000 euro opgelegd. De beboete artsen staan in het BIG-register.

Huisarts Rob Elens laat op Twitter weten dat hij de eerste boete kreeg. “Na verschillende bezwaarrondes is de rechtszaak ergens in maar 2023,” aldus Elens.

Schande dat dit gebeurt

“Nooit is gevraagd hoe het met de patiënten is afgelopen,” zegt de huisarts. “Wij hebben 4000 hulpvragen afgehandeld en bijna iedereen is genezen. Er is nooit naar gevraagd door de inspectie.”

De arts krijgt veel steun. “Rob Elens verdient een lintje – geen boete of rechtszaak,” vindt FVD-voorman Thierry Baudet. “Hij hield zich aan zijn ambtseed en hielp zijn patiënten om te genezen. Maar daarmee ging hij in tegen de sinistere belangen van Big Pharma en Big Government.”

“Wat een held. Schande dat dit gebeurt,” stelt Baudet.

Inspectie treitert ze

Datawetenschapper Henk Leerssen voegt toe: “Huisartsen zoals Rob Elens moeten niet beboet worden, maar juist worden gecompenseerd en een lintje worden gegeven voor hun inzet! Ze hebben hart voor hun patiënten. De inspectie treitert ze.”

“Bij de inspectie zijn ze er ook nog trots op om artsen die hun werk deden en patiënten genezen te beboeten. Vreselijk!” schrijft Leerssen.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...