maandag 10 oktober 2022

Wekelijkse sterfte meteen na start herhaalprikcampagne hoger dan verwacht: ‘Zorgwekkend gegeven’


Nu weer beginnen met een nieuwe boostercampagne is helemaal niet verstandig, zei immunoloog Theo Schetters vorige maand in het tv-programma Ongehoord Nieuws. Hij wees erop dat pieken in oversterfte samenvallen met vaccinatiecampagnes.

De waarschuwing van professor Schetters was aan dovemansoren gericht. De nieuwe boostercampagne ging toch van start. En ook de sterftecijfers beginnen weer te stijgen.

“Eerder is opgemerkt dat er een correlatie is tussen het aantal vaccinaties dat per week gegeven wordt en de gerapporteerde sterfte. Nadat de herhaalprikcampagne klaar was, naderde de sterfte de verwachte sterfte (dus geen oversterfte meer),” schrijft Schetters in een reactie die op Twitter is geplaatst door data-analist Wouter Aukema.

Zorgwekkend gegeven

“Meteen nadat de herfstcampagne werd gestart, is de wekelijkse sterfte weer hoger dan verwacht. Ofschoon correlatie geen causaliteit bewijst, is dit wel een zorgwekkend gegeven,” aldus Schetters.

“Nieuwe prikronde sinds een paar weken gestart. Oversterfte weer omhoog. Toeval?” vraagt arts Paul van Hoek.

Viruswaarheid-voorman Willem Engel voegt toe: “De herfstcampagne heeft direct effect! Het prikcircus zorgt wederom voor oversterfte. We zaten bijna weer op normaal niveau, maar dankzij de misdrijven van veel artsen schieten de cijfers weer omhoog.”

We komen zo mooi op stoom

“We gaan voorlopig toch nog even door met prikken? We komen zo mooi op stoom. Bovendien leven Max Pam en Maarten Keulemans nog, dus er is helemaal niets aan de hand! Viva la prik,” zegt neuroloog Jan Bonte sarcastisch.

Wetenschapper Marc Jacob stelt: “Het wordt tijd dat minister Kuipers hard zijn best doet om data vrij te geven, want hoewel correlatie geen causatie is, laat deze grafiek meer zien dan toeval.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...