maandag 7 november 2022

Arts roept leger, politie en rechtbanken op om hun plicht te doen: ‘We moeten de kinderen en elkaar redden’


De Canadese arts Mark Trozzi doet een oproep aan iedereen om de levens van kinderen te redden. We moeten voorkomen dat onze kinderen vergiftigd, beschadigd of gedood worden door gevaarlijke genetische injecties, stelt Trozzi in een video.

De zogenaamde coronavaccins veranderen menselijke celactiviteit, waarschuwt hij. Ze geven cellen de instructie om op grote schaal het meest giftige onderdeel van het coronavirus te produceren: het spike-eiwit.

       https://rumble.com/v1rr2uc-line-in-the-sand-children-war-and-duty.html 

Genetisch gehackt

Dit eiwit vergiftigt weefsels in ons lichaam die rijk zijn aan ACE2-receptoren, legt de arts uit. Daarnaast zorgt het ervoor dat het hele immuunsysteem op z’n gat komt te liggen, verergert het corona-infecties en vergiftigt het vele organen, waaronder het brein, hart en voortplantingsorganen, aldus Trozzi.

Nadat een kind gevaccineerd is, begint het immuunsysteem de eigen cellen aan te vallen, zelfs de cellen van het immuunsysteem. “Ze zijn genetisch gehackt.”

Tot wel 100 keer meer kans

De arts verwijst naar gegevens uit Groot-Brittannië waaruit blijkt dat kinderen tot wel 100 keer meer kans hebben om na één prik binnen acht maanden te sterven dan kinderen die niet geïnjecteerd zijn.

“Dit is geen vergissing. Dit is een misdaad tegen de menselijkheid. Het is massamoord. Het is gebaseerd op bedrog,” stelt Trozzi.

Als iemand ons en onze kinderen doodt, zoals nu het geval is, dan kunnen we alleen maar spreken van oorlog, aldus de arts. Hij roept het leger, de politie, rechtbanken, milities, leraren, politici, artsen, verpleegkundigen en ouders op om hun plicht te doen: “We moeten de kinderen en elkaar redden.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...