maandag 28 november 2022

Yardena maakt balans op na booster: ontzettende migraines, hartspierontsteking en ‘ongelooflijk veel’ cystes


Yardena uit de stad Mortsel kreeg in december vorig jaar haar booster. Sindsdien kampt ze met ernstige gezondheidsproblemen. Ze krijgt ‘ontzettende migraines’. Die zijn zo heftig dat ze haar evenwicht verliest. “Je vergaat echt van de koppijn.” Ze heeft drie weken lang elke dag dergelijke migraines gehad.

Daarnaast merkte Yardena dat haar hartslag tijdens het hardlopen enorm omhoog ging. Ze merkte ook een druk op haar borst. Haar huisarts adviseerde haar naar de cardioloog te gaan, en die constateerde dat ze een hartspierontsteking had.

Heel frappant

De cardioloog vond het heel frappant dat ze twee maanden daarvoor haar booster had gekregen. Dat zal wel een bijwerking van de prik zijn, erkende hij.

In maart diende zich nog een derde gezondheidsprobleem aan. Ze had het gevoel alsof er iets was blijven hangen in haar keel. Het bleek dat er meerdere cystes zaten.

Ver uit de buurt

In oktober werd Yardena geopereerd aan haar keel. De chirurg kwam ‘ongelooflijk veel’ cystes tegen. Toen ze vroeg waarom er plotseling cystes in haar keel groeiden, kreeg ze een wedervraag: heeft u uw booster gehad? Ze kreeg te horen dat de booster bepaalde soorten cystes en tumoren laat groeien.

Yardena blijft vanaf nu ver uit de buurt van vaccins. “Het heeft op mijn lichaam zoveel effecten gehad. En wie weet welke effecten zonder het nog echt te beseffen. Wat kan er nog meer zijn? Daar begin je dan heel veel over na te denken,” zegt ze.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...