maandag 19 december 2022

De oplossing het CO2 probleem...

 

Victor Schauberger en de oplossing het CO2 probleem

Victor Schauberger is een natuurwetenschapper die door observatie van de omgeving vele theorieën over de natuur ontwikkelde, in het begin vooral over water. Zijn motto was ‘begrijp en kopieer de natuur’.

Hij beschrijft in zijn boek ‘Naturenergien’ de natuurlijke watercyclus en ook de natuurlijke voedingscyclus. Hij schrijft dat CO2 ’s avonds naar de grond zakt, in de grond dringt en zich daar bindt met mineralen om de eerste bouwstenen van het leven te vormen. Omdat onze bodems veel minder mineralen bevatten, is de kringloop doorbroken en zitten we met een CO2-overschot. Een probleem dat heel simpel op te lossen is! Door meer organische stof en mineralen in de bodem te verwerken, wordt er een grote hoeveelheid CO2 opgenomen. Door het organisch stof gehalte in de landbouwbodems met enkele procenten op te krikken, zou het CO2 overschot volledig verdwijnen in de bodem.

december 18, 2022 door  in “Lava: Wat Geschiedenis Als Achtergrond”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...