vrijdag 9 december 2022

Deze grafiek ‘vertelt het hele verhaal’: sterfte onder gevaccineerden tot 145% hoger


De Amerikaanse senator Ron Johnson organiseerde woensdag een rondetafelgesprek over de coronavaccins en de risico’s die ze met zich meebrengen. Onderzoeksanalist Josh Stirling was één van de sprekers. Hij toonde een grafiek die ‘het hele verhaal vertelt’.

Tot de zomer publiceerde de Britse overheid cijfers over de relatieve sterfte onder gevaccineerden en ongevaccineerden per dosis. Stirling analyseerde de data en kwam tot de conclusie dat de sterfte onder gevaccineerde Britten 26 procent hoger ligt in vergelijking met ongevaccineerden.

600.000 sterfgevallen meer dan normaal

De sterfte onder mensen jonger dan 50 jaar die het vaccin hebben genomen, is 49 procent hoger. En erger nog: de sterfte onder mensen die slechts één prik hebben gehaald, ligt maar liefst 145 procent hoger.

Dat heeft te maken met het feit dat deze mensen na de eerste dosis zijn gestopt met vaccineren omdat ze vaccinatieschade hadden opgelopen, legde Stirling uit. Dus als je bent beschadigd door het vaccin en hebt besloten om geen prikken meer te halen, moeten we aannemen dat de sterfte 145 procent hoger zal liggen, zei hij.

Alleen al in de Verenigde Staten zou dat volgens hem neerkomen op 600.000 sterfgevallen meer dan normaal. Per jaar.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...