dinsdag 20 december 2022

mRNA-Covid injecties veroorzaken bij sommige ontvangers drastische persoonlijkheids- veranderingen: WAAROM?

 Zondag 18 december 2022 door: Ethan Huff

Tags : slechte gezondheidbadmedicineHersenenhersenbeschadiginghersenfunctiechemisch geweldCOVIDlobotomiemedisch geweldgeestelijke gezondheidgeest lichaam wetenschapmRNAPersoonlijkheidvaccinvaccinschadevaccin damgevaccin letselvaccinoorlogenvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

19KWEERGAVEN


Vorige maand tijdens een sessie van de International Crimes Investigative Committee (ICIC), advocaat Dr. Reiner Fuellmich interviewde Prof. Sucharit Bhakdi, Prof. Dr. Karina Reiss, Dr. Naomi Wolf en Dr. Peter R. Breggin over de schadelijke effecten van mRNA "vaccinatie" voor covid. Een van de onderwerpen die ze bespraken, is hoe de opnamen de kleine haarvaten in de hersenen beschadigen, de bloed-hersenbarrière overschrijven en uitgebreide hersenbeschadiging veroorzaken die vaak leidt tot extreme persoonlijkheidsveranderingen.

Sommigen die de mRNA-opnamen maken, ervaren uiteindelijk een gebroken testament, wat niet bepaald een normale bijwerking is van een 'vaccin'.'Wat doen deze dingen met mensen om de manier waarop hun hersenen functioneren te veranderen? Dat was het onderwerp van de discussie, die u hieronder of volledig kunt bekijken at De Exposé.

       Video Link: https://video.icic-net.com/w/42W6eytcy6xgckk1v5vxDy?start=0s



Tijdens het interview pakte Wolf uit hoe de 'breuk van de wil van mensen' na de injectie er in het echte leven uitziet, terwijl Breggin de verontrustende parallellen benadrukte tussen wat de mRNA-injecties met de hersenen doen en de effecten van een echte lobotomie.

Uit hun discussie blijkt al snel dat de covid-injectiecampagne in feite een van de meest meedogenloze en woeste misdaden tegen de menselijkheid is die ooit is gepleegd - en dat alles in naam van 'volksgezondheid', niet minder. (Gerelateerd: een zekere mate van hartschade treedt op bij elke persoon die met mRNA wordt afgezwakt.)

Eerder gezonde en levendige mensen zijn 'dociel' en vergeetachtig geworden na injectie, zegt Fuellmich

Een van de dingen die Fuellmich en zijn vrouw persoonlijk hebben opgemerkt, is dat opdieners in lokale restaurants die ooit vol leven en zeer scherp en interactief waren, niet langer hun normale zelf zijn. Sommigen van hen vergeten voortdurend dingen en moeten terug naar de tafel komen, terwijl anderen nu 'dociel' zijn toen ze voorheen sterke persoonlijkheden hadden.


Wolf legde uit dat ook zij dit heeft opgemerkt. En er zijn redenen voor dat Bhakdi zei dat het wordt veroorzaakt door het breken van de bloed-hersenbarrière en het inbrengen van het mRNA in hersenweefsel. En het plan, onthulde Bhakdi verder in verschillende presentaties die hij heeft gegeven, is om uiteindelijk te maken dat  alle "Vaccins" mRNA bevatten.

"Wat mensen niet begrijpen, is dat alle mRNA-vaccins gevaarlijk zijn en het leven gaan bedreigen", vertelde Bhakdi aan het publiek. “Het maakt niet uit of het vaccin codeert voor het piekeiwit (Spike), voor het mazeleneiwit, voor de griep - het maakt niet uit. Waarom? Omdat het hele gevaar van het vaccin voortkomt uit het vermogen van het immuunsysteem om niet-zelf te herkennen."

De schade die dit aan het zenuwstelsel veroorzaakt, is iets dat tastbaar kan worden gemeten en waargenomen, en dat is wat de discussie benadrukt. Mensen die in de maling zijn genomen, drukken in veel gevallen niet langer zelf ongebruikelijke emoties uit die voorheen niet deel uitmaakten van wie ze waren vóór de injecties.

"Mensen, collega's van mij nadat ze geïnjecteerd waren, zouden veel dualistischer zijn in hun denken, veel rigider - en als je de structuur van de hersenen kent, is dat logisch", legde Wolf verder uit over haar observaties.

"Als het denken van mensen rigider is en er schade is aan de neurale structuren, lijkt dat iets dat de moeite waard is om meer vragen over te stellen. Ik wist ook dat mensen veel bozer waren, minder vermogen om emoties te moduleren - meer oerreacties op provocatie. Mensen hebben ook gezegd dat de veranderingen affectief zijn - mensen die voorheen warm en aanhankelijk waren, zijn koud, afstandelijk geworden of hebben andere mensen afgesneden."



More on all this is available in the full interview, which is worth watching above in its entirety.

Want to keep up with the latest covid injection news? Visit ChemicalViolence.com.

Sources for this article include:

Expose-News.com

NaturalNews.com

 

Bron: https://www.naturalnews.com/2022-12-18-mrna-covid-injections-causing-drastic-personality-changes.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...